Blog om Krystaller, krystalEnergi, spiritualitet

Yay, her er min blog om krystaller! Ja, det er her du kan læse mere om Krystaller, Energiarbejde med krystaller, KrystalEnergi og meget mere.

Nogle af temaerne findes der flere blogindlæg om, eksempelvis falske krystaller og farvede krystaller, Energirensning af krystaller samt nogle mere dybdegåde artikler (eksempelvis om Ametyst). Det er også her du kan læse om advarsler, ærlige meninger og mine tanker om hvad der sker i krystalverdenen lige nu.

Jeg har skrevet en del om hvilke overvejelser du kan gøre dig, inden du handler med en krystalsælger, og om hvordan du kan kende de gode krystalsælgere fra dem du skal holde dig fra.

Andre af mine blogindlæg om krystaller er mere nørdede, men jeg håber du er åben og vil læse med alligevel. Der kan være blogindlæg som du ikke lige kan finde, da jeg gerne vil opdatere dem med ny viden, erfaringer eller tilføjelser. Men de kommer op så hurtigt som muligt igen. Har du et emne, et spørgsmål eller noget du gerne vil have at jeg skriver om på bloggen, så er du altid velkommen til at skrive til mig.

Ja, min blog om krystaller er egentlig fri-leg, da de kan handle om lidt af hvert. Så alle forslag er super velkome.

Søger du mere viden om krystaller, kan du læse mere i KrystalGuiden. Er du mere til baggrundsviden om mineraler, kan jeg anbefale StenGuiden, hvor jeg skriver mere om mineralernes udvikling fra jordens begyndelse til nu.

Skulle jeg anbefale dig et godt sted at starte, så er min blog om krystaller – de falske, de farvede og de farlige, stadig et af de mest populære.

God læselyst!


 

Celestit – Sådan ødelagde et forkert råd en smuk Celestit krystal! (JØSSES DA!!!)

Celestit krystaller er virkelig nogle af mine favorit kommunikations-krystaller. Tror jeg har en lille Celestit klynge-samling på små 20-30 stykker – ja, jeg ELSKER dem!

Læs mere...

Bismuth eller Bis-NOT? Fup og fakta du skal kende!

Bismuth, Bismuth krystal, Bismut, Wismut – ja, kært barn har mange navne. Bismuth er næsten ALTID en del af sortimentet hos de fleste krystalsælgere og i krystalbutikker. Så der er gode chancer for du allerede kender Bismuth for dens farverige og spændende geometriske former.

Læs mere...

Opladning af krystaller? Den ENESTE metode, der faktisk virker!

Opladning af krystaller er et af de emner, der virkelig kan mudre vandende og skabe forvirring. Især hvis du er nybegynder i krystalverdenen. Måske fordi mange krystalsælgere ikke helt har styr på forskellen mellem at oplade eller Energirense krystaller.

Læs mere...

Opalit? Fup og fakta, du skal kende!

Opalit, Oplalite eller Opalit krystal er så populær, at du nærmest ikke kan undgå at støde på den. Den er overalt, både som smykker, figurer eller som løse ’sten’. Og ja, Opalit er faktisk fascinerende, da den har en ret utrolig historie.

Læs mere...

Ametyst Grotte – dette SKAL du vide FØR du køber de store Ametyst grotter!

Ametyst grotter er SÅ vidunderlige, fascinerende og helt fantastiske til at sprede den gode Ametyst-Energi ud i dit hjem, behandlerum eller hvor du nu gerne vil have dens Kraft.

Læs mere...

Moldavit // Moldavite – Fup og fakta du skal kende!

Moldavit er den stærke grønne søster i Tektit-familien, som nu er blevet den nye ’must have’-trend, du næsten ikke kan undgå at støde på. Der er intet nyt i at bestemte krystaller eller naturlige glassarter (som Tektit og Obsidian hører under) pludseligt bliver super populære.

Læs mere...

Brændt Citrin?!? Fup og fakta du skal kende!

Brændt Citrin krystaller ser jeg så ofte til salg på krystalsælgernes sider og sociale medier. De flotte billeder og utroligt fine krystalbeskrivelser er virkelig tiltrækkende. Ja, jeg forstår godt hvorfor køberne får lyst til at købe de brændte Citrin.

Læs mere...

Krystaller mod stråling? Fup og fakta, som du skal kende! (VIGTIG!!!)

Krystaller der beskytter mod stråling? Ja, du har sikkert læst det hundredevis af gange, at alverdens krystaller angiveligt skulle beskytte dig mod den skadelige EMF-stråling fra både 4G, 5G, WiFi, stråling fra din computer, dit tv og så videre.

Læs mere...

Lapis Lazuli – sandheden om kriminalitet, terror og danske krystalsælgeres uvidenhed om Krystalminer

Lapis Lazuli er en klassiker, der med sin smukke Lazurit blå farve, Pyrit og (ofte) hvid Calcit mm., siges at kunne spores tilbage til Kleopatras tid.

Læs mere...

Krystaller i hjemmet: KrystalEnergi og de ubevidste signaler, der påvirker Energien i dit hjem

Krystaller i hjemmet er virkelig et af mine absolut krystal-yndlingsemner. Derfor er det tid til en ny og opdateret serie af blogindlæg om de mange aspekter, do’s and don’ts, overvejelser og metoder du kan bruge til at styrke Energien i dit hjem med dine krystaller.

Læs mere...

Anna Nordica - Midgårdsvej 1 - 8881 Thorsø - Cvr.: 35623043

betalingskort

mobilepay

Salgsbetingelser | Cookiepolitik | Privatlivspolitik | Kontakt Anna Nordica

 

Alle informationer givet om krystaller, ædelsten, Energiarmbånd og Energiarbejde,
herunder lignende produkter, der kategoriseres med termen 'Energi-xxx'™
henviser alle til alternative, spirituelle, personlige og/eller religiøse praksisser og overbevisninger.
Alle informationer, vejledninger m.m. der gives og følges, er på eget ansvar.
Dette hverken skal, kan eller må erstatte terapeutisk,
psykologisk eller lægelig hjælp. Så skulle juraen vist vøre på plads.

 

© Copyright og ophavsret - tekst og billeder må ikke kopieres!

Alle billeder og tekster skrevet af Anna Nordica er originale og må ikke kopieres.

Hvis du kopierer tekst og/eller billeder uden Anna Nordicas tilladelse eller kreditering,
vil du først modtage en advarsel, hvor efter du har 24 timer til at fjerne det kopierede.
Hvis dette mod forventning ikke sker, vil modtager du en faktura for teksten
og/eller billederne og en hilsen fra min advokat.