Mincookies

Blog om Krystaller, krystalEnergi, spiritualitet

Yay, her er min blog om krystaller! Ja, det er her du kan læse mere om Krystaller, Energiarbejde med krystaller, KrystalEnergi og meget mere.

Nogle af temaerne findes der flere blogindlæg om, eksempelvis falske krystaller og farvede krystaller, Energirensning af krystaller samt nogle mere dybdegåde artikler (eksempelvis om Ametyst). Det er også her du kan læse om advarsler, ærlige meninger og mine tanker om hvad der sker i krystalverdenen lige nu.

Jeg har skrevet en del om hvilke overvejelser du kan gøre dig, inden du handler med en krystalsælger, og om hvordan du kan kende de gode krystalsælgere fra dem du skal holde dig fra.

Andre af mine blogindlæg om krystaller er mere nørdede, men jeg håber du er åben og vil læse med alligevel. Der kan være blogindlæg som du ikke lige kan finde, da jeg gerne vil opdatere dem med ny viden, erfaringer eller tilføjelser. Men de kommer op så hurtigt som muligt igen. Har du et emne, et spørgsmål eller noget du gerne vil have at jeg skriver om på bloggen, så er du altid velkommen til at skrive til mig.

Ja, min blog om krystaller er egentlig fri-leg, da de kan handle om lidt af hvert. Så alle forslag er super velkome.

Søger du mere viden om krystaller, kan du læse mere i KrystalGuiden. Er du mere til baggrundsviden om mineraler, kan jeg anbefale StenGuiden, hvor jeg skriver mere om mineralernes udvikling fra jordens begyndelse til nu.

Skulle jeg anbefale dig et godt sted at starte, så er min blog om krystaller – de falske, de farvede og de farlige, stadig et af de mest populære.

God læselyst!


 

Turkis eller farvet Howlit - Fup og fakta du skal kende!

Turkis eller farvet Howlit? Ja, det er med tungen lige munden, hvis du er på jagt efter en naturlig og ægte Turkis. Turkis er nemlig måske en af de mest kopierede ædelsten på markedet. Faktisk kan jeg ikke huske, om jeg nogensinde har set ægte Turkis i danske krystalbutikker eller hos krystalsælgerne.

Læs mere...

Jordbær Kvarts?!? Fup og fakta du skal kende!

JordbærKvarts er et glimrende eksempel på en krystal, der har fået et nyt navn i den periode, jeg kalder for ’frugt-perioden’. I frugt-perioden var der nemlig rigtig mange krystaller, der fik nye og opfindsomme frugt-navne, selvom de altså havde rigtige og mere retvisende navne i forvejen. Ja, der gik totalt frugtsalat i den for krystalsælgerne.

Læs mere...

KrystalEnergier for 2022 - disse Energier vil du ELSKE i år!

KrystalEnergier i 2022 til dit personlige Energiarbejde med krystaller bliver SÅ ufattelige spændende i år! Det er virkelig tid til at udforske, lege og strække Energierne langt længere end tidligere. Vi skal både i aktivere, heale og hæve vores Energi – og det bliver lidt af en rejse, men hold nu fast, hvor bliver det også fantastisk.

Læs mere...

Krystaller i hjemmet

Krystaller i hjemmet kan være med til at styrke, balancere eller støtte den Energi, du ønsker mere af i dit hjem. Dit hjem er en helhed, dit og din families safespace, som skal rumme mange forskellige Energier – lige fra beskyttelse, kærlighed, ro, glæde og meget mere. Hvert rum i dit hjem har en bestemt funktion, og dermed også en naturlig Energi, som hører med til et rum med netop den funktion.

Læs mere...

Auralite 23 - Fup og fakta du skal kende!

Auralite 23 eller bare Auralite, og mange andre navne, er en krystal, der hører til gruppen af den Ny Tids Krystaller. Den har været pænt populær, og dukker periodisk op hos krystalsælgerne. Men der er et problem … eller faktisk er der hele 23 problemer med de Auralite der bliver solgt herhjemme.

Læs mere...

Pink Agat – Fup og Fakta du skal kende! (JØSSES!)

Pink Agat er en kemisk farvet Agat – og findes derfor ikke i naturen. Men hoold nu fast, hvor ser jeg ofte Krystalsælgere glide let og elegant over det faktum, at disse Agater er ødelagte af den kemiske indfarvning, og hvor miljøskadende den proces også er. For som jeg sikkert har skrevet 100 gange før, så er det ret sjældent, at krystaller bliver farvede eller bestrålede i lande, hvor der både er en sikkerheds- og miljøpolitik. Skørt, ik’? Det bliver især særligt morsomt, når jeg ser de såkaldte ’etiske’ krystalsælgere, som sælger både farvede, bestrålede og endda falske krystaller. Gade vide hvor de mener, det etiske ligger i det?

Læs mere...

Celestit – Sådan ødelagde et forkert råd en smuk Celestit krystal! (JØSSES DA!!!)

Celestit krystaller er virkelig nogle af mine favorit kommunikations-krystaller. Tror jeg har en lille Celestit klynge-samling på små 20-30 stykker – ja, jeg ELSKER dem!

Læs mere...

Bismuth eller Bis-NOT? Fup og fakta du skal kende!

Bismuth, Bismuth krystal, Bismut, Wismut – ja, kært barn har mange navne. Bismuth er næsten ALTID en del af sortimentet hos de fleste krystalsælgere og i krystalbutikker. Så der er gode chancer for du allerede kender Bismuth for dens farverige og spændende geometriske former.

Læs mere...

Opladning af krystaller? Den ENESTE metode, der faktisk virker!

Opladning af krystaller er et af de emner, der virkelig kan mudre vandende og skabe forvirring. Især hvis du er nybegynder i krystalverdenen. Måske fordi mange krystalsælgere ikke helt har styr på forskellen mellem at oplade eller Energirense krystaller.

Læs mere...

Opalit? Fup og fakta, du skal kende!

Opalit, Oplalite eller Opalit krystal er så populær, at du nærmest ikke kan undgå at støde på den. Den er overalt, både som smykker, figurer eller som løse ’sten’. Og ja, Opalit er faktisk fascinerende, da den har en ret utrolig historie.

Læs mere...

Anna Nordica - Midgårdsvej 1 - 8881 Thorsø - Cvr.: 35623043

betalingskort

mobilepay

Salgsbetingelser | Cookiepolitik | Privatlivspolitik | Kontakt Anna Nordica

 

Alle informationer givet om krystaller, ædelsten, Energiarmbånd og Energiarbejde,
herunder lignende produkter, der kategoriseres med termen 'Energi-xxx'™
henviser alle til alternative, spirituelle, personlige og/eller religiøse praksisser og overbevisninger.
Alle informationer, vejledninger m.m. der gives og følges, er på eget ansvar.
Dette hverken skal, kan eller må erstatte terapeutisk,
psykologisk eller lægelig hjælp. Så skulle juraen vist vøre på plads.

 

© Copyright og ophavsret - tekst og billeder må ikke kopieres!

Alle billeder og tekster skrevet af Anna Nordica er originale og må ikke kopieres.

Hvis du kopierer tekst og/eller billeder uden Anna Nordicas tilladelse eller kreditering,
vil du først modtage en advarsel, hvor efter du har 24 timer til at fjerne det kopierede.
Hvis dette mod forventning ikke sker, vil modtager du en faktura for teksten
og/eller billederne og en hilsen fra min advokat.

Anna Nordica støttermiljøvenlig pakning    Webshopmærket - logo