Mincookies

Brændt citrin krystaller
7. januar 2021 Skrevet af Anna Nordica © COPYRIGHT OG OPHAVSRET – TEKST OG BILLEDER MÅ IKKE KOPIERES!

Brændt Citrin?!? Fup og fakta du skal kende!

Brændt Citrin krystaller ser jeg så ofte til salg på krystalsælgernes sider og sociale medier. De flotte billeder og utroligt fine krystalbeskrivelser er virkelig tiltrækkende. Ja, jeg forstår godt hvorfor køberne får lyst til at købe de brændte Citrin.

Men der er et KÆMPE problem …

Det er IKKE brændt Citrin!

SUK! Selv de få krystalsælgere, der gør opmærksom på, at krystallerne i virkeligheden ikke er brændt Citrin, skøjter let og elegant over sandheden om, hvad det virkelig er. Dét gør de faktisk ret ofte – især når det gælder de falske og farvede krystaller. Men altså også når det gælder de brændte Citrin.

Lad mig lige slå fast, at ægte Citrin er den gule Kvarts (SiO²), hvis farve varierer fra meget klar, næsten bleg, og lys gul, til røget, brunlig og grålig gul. Citrins navn kommer fra ’Citrina’, der betyder gul/gullig, lidt som en citron – en farve Ametyst eller RøgKvartskrystaller udvikler fra en lille og perfekt mængde jern, varmen fra moder Jord og en pæn lang ’bagetid’.

Ægte Citrin er nok en af de mest værdifulde, attraktive og efterspurgte Kvartskrystaller, da den er langt mere sjælden end sine andre Kvarts-søstre (eks. Ametyst, Bjergkrystal, Rosakvarts osv.). Det betyder også at prisen for en god Citrin også er højere. Prisen på ægte Citrin er ofte det tredobbelte (hvis ikke højere) end de mere ’almindelige’ Kvarts. Netop derfor findes der også et hav af falske og kopier af Citrin – og brændt Citrin er en af dem.

Brændt citrin krystaller

Hvad er brændt Citrin i virkeligheden?

De brændte Citrin du ser hos krystalsælgerne, er Ametyster, der er blevet overophedede, ofte i store keramikovne. De ødelægger altså Ametysterne ved at opvarme dem, så de ligner Citrin. Processen er ret simpel, da det egentlig ’kun’ er den utroligt høje varme, der ændrer udseendet og tvinger den gule farve frem på Ametysterne. Derfor er de brændte Citrin også blevet en vild masseproduktion og yderst indbringende forretning, da Ametyster ellers er ret almindelige, lettilgængelige og billige i forhold til ægte Citrin.

Det er altså misvisende overhovedet at kalde det brændt Citrin, da det i virkeligheden er brændt Ametyst.

Tro mig, de ville ALDRIG brænde ægte Citrin, da Citrinkrystallerne simpelthen er for værdifulde. Det vil ikke give nogen mening, fordi det vil ødelægge deres kvalitet og værdi (og dermed nedsætte prisen).

Men selvfølgelig vil ingen købe en brændt og ødelagt Ametyst – det er derfor bliver de kaldt brændt Citrin, fordi Citrin er mere værdifuld og populær.

SUK! Endnu et beskidt salgstrick!

Gid krystalsælgerne bare ville være ærlige om, hvad det i virkeligheden er de sælger. Se, alt det her har givet anledning til mange diskussioner mellem krystalsælgere og KrystalHealere. Et af krystalsælgernes bedste argumenter er, utroligt nok, at brændt Citrin (Ametyst) faktisk ER det samme som ægte Citrin.

Brændt citrin krystaller

Brændt Citrin – derfor holder krystalsælgernes bedste argument ikke!

Krystalsælgernes bedste argumentet er, at de mishandlede Ametyster, der sælges som brændte Citrin, er de samme som de Citrin som Moder Jord skaber … bare skabt af mennesker. Ægte Citrin er jo også udviklet fra Ametyst, så der er ingen forskel i KrystalEnergien, bare fordi processen er (meget) forceret.

JØSSES!

Godt, lad mig starte med et kæmpe NEJ, for dette argument viser en helt grundlæggende og manglende viden dels krystallers udvikling og KrystalEnergi. Det svarer til at sige, at det mest tarvelige junkfood har samme næringsværdi, som gode, sunde og hjemmelavede måltider.

Nej, at en kinesisk arbejder står og skovler Ametyster ind i en brandvarm ovn, er på INGEN måde det samme som de naturlige Citrin Moder Jord har skabt over århundrede.

Resultatet er ikke det samme – brændt Citrin har hverken Citrin- eller AmetystEnergi. Derfor vil du heller aldrig se en god KrystalHealer med brændte Citrin, fordi det er en ødelagt krystal. PUNKTUM!

Og apropos, så er det da også underligt at det altid er Ametyster, de laver brændte Citrin ud af. Hvorfor ikke Røgkvarts, da de jo også kan være naturlig Citrin? Simpelthen fordi det er for dyrt! Røgkvarts tager længere tid og er mere værdifulde i sin naturlige tilstand end Ametyst. Ja, Brændte Citrin er en ren forretning, intet andet.

De brændte Citrins betydning …

Brændt Citrin er endnu et godt eksempel på krystalsælgernes vildledning og misinformation. Nej, det er ikke acceptabelt bare at lade som om, eller opfinde krystalbeskrivelser til krystaller, som altså ikke er dét, der bliver solgt. De brændte Citrine, er et pragteksempel, ligesom Aura-krystallerne, hvor det ofte er en ægte krystal, der bliver ødelagt for at skabe et mere ’attraktivt’ udseende. Det er fup, der snyder dig, som tror du køber ægte og naturlige krystaller.

Brændt Citrins betydning og virkning er i bedste fald ingenting. I værste fald køber du en død eller ’rådden’ Energi, der virkelig kan smadre dit Energiarbejde. Netop fordi vi er så vant til dårlige og kunstige Energier, er det svært at mærke, hvornår Energien i virkeligheden ikke tilbyder dig, det den egentlig burde. Så har du en brændt Citrin, så fjern den endelig fra dine ægte og naturlige krystaller. Brug den ikke i dit aktive Energiarbejde, for at sikre det rene og klare EnergiFlow fra dine ægte krystaller.

Søger du ægte og naturlige krystaller til dit Energiarbejde? Så er du velkommen til at se mere her EnergiKrystaller og her Energiarmbånd – god fornøjelse!

Anna Nordica

PS: Har du også læst min blog om Lapis Lazuli? Uh, den er altså også ret vild!

 

Skal udfyldes!
Skal udfyldes!

Anna Nordica - Midgårdsvej 1 - 8881 Thorsø - Cvr.: 35623043

betalingskort

mobilepay

Salgsbetingelser | Cookiepolitik | Privatlivspolitik | Kontakt Anna Nordica

 

Alle informationer givet om krystaller, ædelsten, Energiarmbånd og Energiarbejde,
herunder lignende produkter, der kategoriseres med termen 'Energi-xxx'™
henviser alle til alternative, spirituelle, personlige og/eller religiøse praksisser og overbevisninger.
Alle informationer, vejledninger m.m. der gives og følges, er på eget ansvar.
Dette hverken skal, kan eller må erstatte terapeutisk,
psykologisk eller lægelig hjælp. Så skulle juraen vist vøre på plads.

 

© Copyright og ophavsret - tekst og billeder må ikke kopieres!

Alle billeder og tekster skrevet af Anna Nordica er originale og må ikke kopieres.

Hvis du kopierer tekst og/eller billeder uden Anna Nordicas tilladelse eller kreditering,
vil du først modtage en advarsel, hvor efter du har 24 timer til at fjerne det kopierede.
Hvis dette mod forventning ikke sker, vil modtager du en faktura for teksten
og/eller billederne og en hilsen fra min advokat.

Anna Nordica støttermiljøvenlig pakning    Webshopmærket - logo