Celestit – Sådan ødelagde et forkert råd en smuk Celestit krystal! (JØSSES DA!!!)
18. juli 2021 Skrevet af Anna Nordica © COPYRIGHT OG OPHAVSRET – TEKST OG BILLEDER MÅ IKKE KOPIERES!

Celestit – Sådan ødelagde et forkert råd en smuk Celestit krystal! (JØSSES DA!!!)

Celestit krystaller er virkelig nogle af mine favorit kommunikations-krystaller. Tror jeg har en lille Celestit klynge-samling på små 20-30 stykker – ja, jeg ELSKER dem!

Den smukke, lette og friske KrystalEnergi er bare så SKØN at arbejde med. Men der er sååå mange misinformationer derude om Celestit, hvis betydning og virkning du kan læse mere om i KrystalGuiden.

En af de helt store misinformationer er, at Celestit kan Energirenses med vand. Undskyld, hvad? Ja, jeg kan lige så godt afsløre at Energirensning med vand er et kæmpe NO-GO, når det kommer til Celestit. Og jeg skal nok vise dig her hvad der sker, hvis du bruger vand på denne krystal senere i denne blog. Men først, vil jeg forklare hvorfor det er et NEJ TAK til vand-Energirensning.

Selve Celestit krystallerne er i sig selv ikke specielt skrøbelige. Med en Mohs-hårdhed omkring de 3-3.5, ligger de nogenlunde ligesom Fluorit. Dét, der derimod virkelig kan give store problemer, hvis du bruger vand, er konstruktionen af krystallen. Hvis du kigger bag på en Celestit geode eller klynge vil du ofte både se rester fra den lyse ler, men også kunne se hvordan alle krystallerne sidder sammen. Ja, det ligner lidt at moder jord har presset flere små og store krystaller sammen til de sad fast på hinanden. De sidder dog ikke mere fast, end at du nemt kan se hvor de forskellige Celestit krystaller sidder på, under og ved siden af hinanden på krystallen. Det betyder, at der kan være ret store huller, sprækker og revner, som er dét der kan give dig store problemer. Hvis du har en Celestit-klynge, har du sikkert også oplevet hvordan de små krystaller nemt kan knække af.

Det er præcis den struktur, som gør Celestit så skrøbelig – ikke selve krystallerne.

Celestit geode blev en dyr fornøjelse

For et godt stykke tid siden, skrev en skøn kvinde en mail til mig, hvor hun ulykkeligt beskrev en super uheldig erfaring, hun havde gjort sig med Celestit. Hun havde købt en relativ stor Celestit geode hos en dansk krystalsælger. Prisen var bestemt til den dyre side, men den var altså også rigtig flot! På hjemmesiden og i beskrivelsen fra krystalsælgeren stod der, at Celestit geoden kunne EnergiRenses med vand. Så det gjorde hun. Derefter tørrede hun den med en klud, men da flere og flere krystaller faldt af, lod hun den lufttørre på køkkenbordet.

Næste dag ville hun flytte krystallen på plads. Men da hun tog fat om den flækkede den dyre Geode, og krystallen faldt langsomt fra hinanden i MANGE små stykker.

Ja, hun var så ked af det, og det forstår jeg så godt.

Lad mig forklare hvad der er sandsynligvis skete:

Celestit geoden har nok haft tilpas store revner og huller indeni, som hun formodentlig slet ikke har kunne se på dens ydre. Revnerne kan nemlig ligge helt tæt på siden af Celestit krystallerne, så de er ikke altid nemme at se. Her kan vandet ligge og opløse den ler der holder krystallerne sammen, men også komme helt ind mellem krystallerne, som kan risikere at slippe hinanden.

Bum, et stk. ødelagt Celestit krystal.

Celestit krystal 02

Her på billedet kan du dels se Celestit strukturen bag på en lille Celesitit klynge, men også hvad der sker når den kommer i vand. Ja, den er gået pænt fra hinanden. So don’t do it!

Det er dog helt rigtigt at Celestit skal EnergiRenses. Det er faktisk virkelig vigtigt, hvis du bruger krystallen ofte, eller den står et sted, hvor den bliver påvirket af mange forskellige Energier. Du kan læse mere om Energirensnings-metoderne her.

Et godt og effektivt tip til EnergiRensnig af Celestit, som jeg selv altid bruger, er at bruge LydHealing. Det er så fantastisk hvor hurtigt det går, og hvor klar KrystalEnergien bliver med denne metode. Jeg bruger altid lydhealingsmetoden, som du kan læse mere om her.

Rigtig god fornøjelse med korrekt Energirensning af din Celestit krystal!

Energi & Lys

Anna

 

Skal udfyldes!
Skal udfyldes!

 

Anna Nordica - Midgårdsvej 1 - 8881 Thorsø - Cvr.: 35623043

betalingskort

mobilepay

Salgsbetingelser | Cookiepolitik | Privatlivspolitik | Kontakt Anna Nordica

 

Alle informationer givet om krystaller, ædelsten, Energiarmbånd og Energiarbejde,
herunder lignende produkter, der kategoriseres med termen 'Energi-xxx'™
henviser alle til alternative, spirituelle, personlige og/eller religiøse praksisser og overbevisninger.
Alle informationer, vejledninger m.m. der gives og følges, er på eget ansvar.
Dette hverken skal, kan eller må erstatte terapeutisk,
psykologisk eller lægelig hjælp. Så skulle juraen vist vøre på plads.

 

© Copyright og ophavsret - tekst og billeder må ikke kopieres!

Alle billeder og tekster skrevet af Anna Nordica er originale og må ikke kopieres.

Hvis du kopierer tekst og/eller billeder uden Anna Nordicas tilladelse eller kreditering,
vil du først modtage en advarsel, hvor efter du har 24 timer til at fjerne det kopierede.
Hvis dette mod forventning ikke sker, vil modtager du en faktura for teksten
og/eller billederne og en hilsen fra min advokat.

Anna Nordica støttermiljøvenlig pakning    Webshopmærket - logo