Falske krystaller part 2 – sådan snyder de din hjerne!
12. marts 2019 Skrevet af Anna Nordica © COPYRIGHT OG OPHAVSRET – TEKST OG BILLEDER MÅ IKKE KOPIERES!

Falske krystaller part 2 – sådan snyder de din hjerne!

Falske og indfarvede krystaller – ja, nu skal vi tale om dem igen. Eller rettere, hvad de ’gør’ ved os. På Instagram har jeg ofte beskrevet disse typer krystaller, hvordan du kan undersøge og teste dem.

– men ikke forklaret hvorfor vi kan føle os tiltrukket af dem, eller konsekvenserne når vi arbejder med dem.

Men før jeg slår mig løs, skal du lige vide, at dette er part 2 af mine blogs om falske og indfarvede krystaller. Har du ikke læst part 1, så finder du den lige her:

https://annanordica.dk/blog/krystaller-de-falske-de-farvede-og-de-farlige-advarsel

Falske og indfarvede krystaller – bedraget af sanserne

For at forstå hvorfor vi kan føle os tiltrukket af falske eller indfarvede krystaller (eller måske endda synes at de afgiver krystalenergi) skal vi tale om vores syn.

Disse krystaller er nemlig ofte super farvestålende og intense i deres farver. Nogle glimter og skinner i alle regnbuens farver. Så er der også dem, der er belagte med en metallisk overflade (såsom Aura-krystaller), som vi næsten ikke kan tage øjnene fra. Dette er rigtig smart, for ved at blot kigge på dem, stimulerer vi vores vigtige synssans, der aktiverer flere positive processer i hjernen. Ja, det er præcis af samme årsag, at slik og andre produkter, er så farvestrålende – fabrikanterne ved, at vores opmærksomhed og hjerne reagerer positivt på de stærke farver.

Se, dette er bare en del af forførelsen … eller manipulationen.

Den andel fungerer lidt som en optisk illusion.

Vores hjerne er nemlig hardwired til at skabe sammenhæng og mening i det vi oplever og ser. Så, når du ser på noget smukt og farvestrålende, stimuleres din hjerne, hvilket giver dig en følelsesmæssig reaktion på det du ser. Illusionen ligger i, at nogle kommer til at tro, at den visuelle stimuli og reaktionen i hjernen, er krystalenergi.

Men …

Det er det ikke.

Lad mig give dig et par eksempler på min pointe:

Dette billede bevæger sig ikke, men via dit syn og din hjernes forståelse af billedet, ser det sådan ud.

Optisk illusion

Eller den her optiske illusion, hvor din hjerne straks vil kunne se en trekant. Men i virkeligheden er der jo ingen trekant, blot symboler, der i sig selv ikke giver mening – men det duer ikke for vores hjerne, så den skaber en sammenhæng og et mønster. Altså en trekant.

Optisk illusion

Pointen med disse to eksempler på optiske illusioner er, at den reaktion, du kan opleve ved at se på falske eller indfarvede krystaller er et mix af disse to illusioner: 1) du ser på den falske krystal 2) din hjerne registrerer og reagerer på den visuelle stimuli 3) derefter skabes en kædereaktion, hvor din hjerne skaber en sammenhæng og mening, som den tolker som ’krystal energi’.

Hvis der så samtidig er en beskrivelse af den falske eller indfarvede krystal, som giver mening i forhold til din tolkning af din reaktion, så har hverken du eller din hjerne nogen grund til at stille spørgsmålstegn ved ’energien’, som du ’føler’.

Sagt med andre ord, din hjerne bliver snydt – du har en ægte visuel oplevelse og reaktion, men det har intet med krystalenergi at gøre.

Problemet er, at disse oplevelser kan lægge et røgslør over din evne til at skelne mellem den falske visuelle-overstimulering disse krystaller giver, og den ægte naturlige krystalenergi. For hvis du først tror, at det er sådan krystalenergi skal opleves, kan det tage tid virkelig at mærke, hvordan naturlig krystalenergi påvirker dig.

Ægte krystaller = ægte krystalenergi

Ægte krystalenergi opleves ikke direkte som en hjerneaktivitet. Du kan hverken tænke eller analysere dig frem til den. Krystalenergien føles nemlig sanseligt, intuitivt og kropsligt, hvor vi åbner helt op for alle vores sanser, vores højere bevidsthed og energisystem. Oplevelsen af krystalenergi kan være lige så fin og subtil, men også så kraftfuld, at den kunne vælte dig omkuld.

I Energiarbejde med krystaller er det vigtigt at arbejde med de ægte og naturlige krystalenergier – ja, dét er faktisk hele pointen med at bruge krystallerne, som redskaber, til at stimulere og aktivere de energier, som du ønsker mere af. De er helt perfekte naturlige matches i deres frekvenser og struktur, til vores mere ustrukturerede og letpåvirkelige energisystem.

Ja, man kunne jo næsten tro, at de var som skabte til det ;-)

Men introducerer du en falsk eller indfarvet krystal i dit energiarbejde, er det ikke den healende krystalenergi, du får. Jeg ved godt, at nogle krystalsælgere drister sig til at påstå, at indfarvningen eller galvaniseringen (igen Aura-krystaller) faktisk forstærker energien. Ja, endda healingen. Dette er ikke korrekt – krystallen er kemisk ødelagt og energien er skadet.

Er du sensitiv overfor krystalenergi, vil du tydeligt kunne mærke hvordan de ødelagte krystaller skaber en ubalance, der kan sætte sig som en svimmelhed eller kvalme. De kan også trække din energi helt ned, ikke som i grounding, men som en tung og ubehagelig tilstand, der lukker sig omkring dig.

Derimod afgiver falske krystaller sjældent noget som helst – du kunne lige så godt sidde med en kuglepen, for hvor der intet er, er der intet at mærke. Ja, det er endnu et sted din hjerne kan ’snyde’ dig, fordi du har en forventning om at kunne mærke noget.

Problemet med de falske og indfarvede krystaller er også, hvad det kræver at lave, galvanisere eller indfarve dem. Det er en utroligt forurenende og miljøskadende proces. Den del taler krystalsælgerne heller ikke om. Heller ikke hvor ironisk det er at ødelægge perfekte krystaller fra Moder Jord, og samtidig skade hende, for derefter at sige, at de har naturlige effekter, de umuligt kan have efter den voldsomme farvningsproces.

SUK!

Så hvad gør du nu med dine falske og indfarvede krystaller?

Hvis du har nogle falske eller indfarvede krystaller, vil jeg opfordre dig til at fjerne dem fra dine ægte krystaller. Herefter skal de ægte krystaller energirenses. Er der for lang tid til den næste fuldmåne så brug gerne røgelse eller en af de andre energirensningsmetoder.

Du kan læse mere om energirensning af krystaller lige her:

https://annanordica.dk/blog/saadan-renser-du-dine-krystaller-mine-bedste-raad-part-1

Hvis du arbejder med krystalenergi i dit hjem, så kan du med fordel pakke de falske eller indfarvede krystaller ned, for at lukke for deres energipåvirkning. Dog ikke i glas eller træ, da disse materialer enten vil sprede energien (glas) eller absorbere den (træ). De falske og indfarvede krystaller, som jeg bruger i min undervisning, har jeg i en pose, som ligger i en papkasse.

Men er du i tvivl om dine krystaller er ægte? Eller indfarvede? Så er du altid velkommen til at kontakte mig.

Energi & Lys

Anna

Besøg butikken her  >>

Anna Nordica - Midgårdsvej 1 - 8881 Thorsø - Cvr.: 35623043

betalingskort

mobilepay

Salgsbetingelser | Cookiepolitik | Privatlivspolitik | Kontakt Anna Nordica

 

Alle informationer givet om krystaller, ædelsten, Energiarmbånd og Energiarbejde,
herunder lignende produkter, der kategoriseres med termen 'Energi-xxx'™
henviser alle til alternative, spirituelle, personlige og/eller religiøse praksisser og overbevisninger.
Alle informationer, vejledninger m.m. der gives og følges, er på eget ansvar.
Dette hverken skal, kan eller må erstatte terapeutisk,
psykologisk eller lægelig hjælp. Så skulle juraen vist vøre på plads.

 

© Copyright og ophavsret - tekst og billeder må ikke kopieres!

Alle billeder og tekster skrevet af Anna Nordica er originale og må ikke kopieres.

Hvis du kopierer tekst og/eller billeder uden Anna Nordicas tilladelse eller kreditering,
vil du først modtage en advarsel, hvor efter du har 24 timer til at fjerne det kopierede.
Hvis dette mod forventning ikke sker, vil modtager du en faktura for teksten
og/eller billederne og en hilsen fra min advokat.