14. November 2019 Anna Nordica | © Copyright og ophavsret – tekst og billeder må ikke kopieres!

Krystal-pakkekalender til jul? GO eller NO GO (LYT MED HER!)

Julepakkekalender med sten og krystaller er blevet pænt populære her i Danmark.

 Og nu hvor den søde juletid nærmer sig, er der sikket flere krystalsælgere der vil reklamere med disse julekrystalkalendere.

Men er de et GO eller NO GO?

Dét får du svaret på i denne pocast!

Så hvis du overvejer at købe en til dig selv, eller som gave til en du holder af, skal du blot lytte med og høre de gode råd om krystalpakkekalendere fra en erfaren krystalhealer.

En Julepakkekalender med krystaller og sten er en krystaljulekalender med 24 forskellige mineraler. Hver dag i juletiden får du altså en eller flere nye krystaller, og i nogle er der også en beskrivelse af krystallens egenskaber.

Prisen kan variere fra få hundrede kroner til … ja, meget mere. De ligner ofte de kendte børne-chokoladejulekalendere, men altså til voksne og er med krystaller/ædelsten.

I denne podcast om julepakkekalendere med krystaller og sten beskriver jeg hvad du skal være særlig opmærksom på FØR du køber.

Hvis du har et spørgsmål til krystal-pakkekalendere, en kommentar til podcasten eller noget helt andet om krystaller og sten, så er du velkommen til at kontakte mig HER.

Energi & Lys

Anna

PS: Søger du lidt lækker krystal-selvforkælelse til juletiden? Så tjek da lige dem her – Jeps, de er også perfekte værtindegaver!