Krystalarmbånd eller Energiarmbånd – hvad er forskellen?
8. maj 2018 Skrevet af Anna Nordica © COPYRIGHT OG OPHAVSRET – TEKST OG BILLEDER MÅ IKKE KOPIERES!

Krystalarmbånd eller Energiarmbånd – hvad er forskellen?

Krystalarmbånd er blevet super populære igen. Det er der virkelig også en god grund til, da de er ganske flotte som smykker.

Og det er netop dét krystalarmbånd er, smykker.

Selvom der kan være nogle ligheder mellem almindelige krystalarmbånd og Energiarmbånd, er der en kæmpe forskel mellem de to.

Så før du vælger, er her et par af forskellene mellem krystalarmbånd og Energiarmbånd:

Krystalarmbånd er armbånd med krystaller og sten – ja, det lyder måske helt logisk, men det er præcis dét, de er – og ikke andet. De er ofte billige, da produktionen i udlandet ikke koster ret meget, da fokus er på kvantitet og ikke kvaliteten af krystallerne.

Hvis du er heldig, er krystalperlerne også ægte, men de er ikke behandlede efterfølgende. Det betyder, at de bærer en neutral eller ’død’ energi med sig – hvis energien ikke er direkte negativ.

Krystalarmbånd ser flotte ud, og det er ofte dét vi mistolker, som energi. Det bliver hurtigt en overfladisk vurdering, som vi bliver tiltrukket af end en egentlig forbindelse med krystallernes energi. Det er der intet galt i, så længe du ved, at det er den del af krystalarmbåndet, der tiltrækker dig – det du ser, frem for det du mærker.

energiarmbaand 02 

Energiarmbånd er derimod dine energi-redskaber, som du aktivt bruger i dit energiarbejde. Til at styrke din spiritualitet, din udvikling og krafter, eller til andre personlige livsformål.

Energiarmbånd skal styrke og støtte dig, derfor er det så vigtigt at krystallerne og stenenes energi er ren, klar og healet. Så det er sikkert for dig at skabe forbindelse med dem. Derfor bliver Energiarmbånd også healet af flere omgange for at sikre og styrke deres kvaliteter og egenskaber.

Det er en dyb energi, du skaber forbindelse til, aktiverer og trækker på, når du har behov for Energiarmbåndenes styrke.

Du kan sagtens også bruge Energiarmbånd uden at lave aktivt energiarbejde – som du kan læse mere om her i ’4 metoder til krystalenergiarbejde – se under ’Passivt energiarbejde.

Personligt har jeg brugt enormt lang tid på, at finde de helt rigtige samarbejdspartnere og leverandører, som jeg kan stå inde for. De ved, hvor vigtig kvaliteten er, de forstår hele processen og lever op til mine værdier. Jeg samarbejder kun med små og private leverandører, der har den samme passion og som elsker at arbejde med krystaller og sten.

Det er fantastisk god energi og karma.

Du kan også læse mere om Anna Nordicas Energiarmbånd her.

Krystalarmbånd eller Energiarmbånd – det er op til dig

Søger du et krystalarmbånd, som smykke, findes der mange derude af forskellige kvaliteter. Jeg kan kun opfordre dig, at finde et godt og troværdigt sted, der ved hvad de laver (nej, det er virkelig ikke alle, der ved hvordan man arbejder med krystaller og sten – heller ikke smykkedesignere). Og selvfølgelig skal du altid passe godt på dig selv, og den energi du inviterer ind i dit space.

Når det kommer til Energiarmbånd, bliver det ren ’ananas i egen juice’ – så i stedet for, at fortælle hvor fantastiske Energiarmbåndene er, vil jeg hellere invitere dig til at se, mærke og føle mine Energiarmbånd.

Du finder dem lige her.

Det er, som altid, op til dig, hvad det er du ønsker og tiltrækkes af. Det skal selvfølgelig give mening for dig, og give dig det du ønsker – uanset om det er et fint krystalarmbånd eller et stærkt Energiarmbånd.

God energi,

Anna Nordica

Anna Nordica - Midgårdsvej 1 - 8881 Thorsø - Cvr.: 35623043

betalingskort

mobilepay

Salgsbetingelser | Cookiepolitik | Privatlivspolitik | Kontakt Anna Nordica

 

Alle informationer givet om krystaller, ædelsten, Energiarmbånd og Energiarbejde,
herunder lignende produkter, der kategoriseres med termen 'Energi-xxx'™
henviser alle til alternative, spirituelle, personlige og/eller religiøse praksisser og overbevisninger.
Alle informationer, vejledninger m.m. der gives og følges, er på eget ansvar.
Dette hverken skal, kan eller må erstatte terapeutisk,
psykologisk eller lægelig hjælp. Så skulle juraen vist vøre på plads.

 

© Copyright og ophavsret - tekst og billeder må ikke kopieres!

Alle billeder og tekster skrevet af Anna Nordica er originale og må ikke kopieres.

Hvis du kopierer tekst og/eller billeder uden Anna Nordicas tilladelse eller kreditering,
vil du først modtage en advarsel, hvor efter du har 24 timer til at fjerne det kopierede.
Hvis dette mod forventning ikke sker, vil modtager du en faktura for teksten
og/eller billederne og en hilsen fra min advokat.

Anna Nordica støttermiljøvenlig pakning