KrystalEnergi for 2019 – din Energiguide
23. december 2018 Skrevet af Anna Nordica © COPYRIGHT OG OPHAVSRET – TEKST OG BILLEDER MÅ IKKE KOPIERES!

KrystalEnergi for 2019 – din Energiguide

Den universelle Årsenergi for 2019 er både helt vidunderlig og virkelig kraftfuld.

Årsenergiens vibration er langt mere optimistisk, positiv, inspirerende, kreativ og åben for nye muligheder og udtryk. Den er samtidig dybt forbundet med hvem du er, og hvordan du udtrykker dig selv – altså hvordan du er dig, hvad du gør og hvad du skaber. 2019s energi handler om at udtrykke dig, dine glæder og lykker, personlige sandheder og livsvisioner.

 Når jeg skriver ’udtrykke’, mener jeg ikke kun at tale om dem, men at være dem – at udleve din lykke, glæde og vision, og udtrykke dem gennem måden du er på og i dine handlinger.

Ja, det handler om at være sit lys, have tillid til det og at være tro mod det.

Året vil altså handle om at vise hvem du er, styrke dit selvudtryk og kommunikere åbent om dine ideer og mål. Her må du være kreativ, inspirerende og dynamisk, så du kan bringe liv og lys i din kerne, og i alt hvad du skaber – også sammen med andre. Derfor handler energien også om at styrke dine relationer og de fællesskaber, hvor du bliver løftet, og er med til at løfte dem, som har behov for netop dit lys og energi.

På mange måder vil 2019 være lidt af en kontrast til 2018, hvor vi alle måtte passe lidt mere på, reflektere og gå dybere, fordi energierne hele tiden slog mod vores sider, som bølgerne mod et skib. Her vil 2019s energi være mere modig og opløftende, så vi kan klare stormen, men det er selvfølgelig ikke uden sine udfordringer.

Derfor får du her en guide til de krystalenergier, du med fordel kan arbejde med i 2019.

Krystalguide til Krystalenergien i 2019

Fordi Årsenergien vil være så positivt fokuseret på dig, din evne til udtrykke hvem du er og hvad du vil, såvel som dine inspirationer og kreative sider, er det oplagt at arbejde med Solar Plexus chakraets krystaller.

Det betyder alle de gule, lyse orange og gulligt-røde krystaller, som enten har Solar Plexus som primær eller sekundær chakra.

Lad mig give dig et par eksempler på disse krystaller og sten:

  • lys Karneol
  • Citrin
  • Tigerøje
  • gul Calcit
  • Solsten
  • lys Rav
  • gul Japsis
  • Rutileret Kvarts

De oplagte Energiarmbånd er:

Og hende her vil jeg også inkludere

Alle disse eksempler har nemlig enten direkte forbindelse til 2019-energien, eller aspekter heraf, som du vil kunne bruge til at aligne dig med eller til at forstærke energiens kraft. Årsenergien vil nemlig tilbyde dig et tiltrængt positivt energiløft, som kan styrke dig og skubbe dig fremad. Derfor vil krystallerne, der matcher energien, være kraftfulde energiredskaber, som sikrer at du høster alle goderne i den naturlige Årsenergi.

Se, det er energiFLOW!

For selvom Årsenergien kalder på alle disse skønne kvaliteter i dig, er det netop op til dig at forbinde dig med dem og handle på dem. Derfor spiller krystallerne en central rolle, ikke kun for forbindelsen til energien, men også for det mod og styrke det kræver at udfolde energien – især hvis du bliver udfordret eller mister tilliden til dig selv.

Krystalenergi, fleksibilitet og individualitet

Hvis du arbejder med andre krystaller eller Energiarmbånd, som ikke er i denne Årsenergiguide, kan du tage det ganske roligt. For selvom der er virkelig mange skønne fordele ved at arbejde direkte med Årsenergien, er der altid individuelle hensyn og personlige processer, som kommer i første række.

Dog vil jeg sige at netop i år, er det vigtigt at være fleksibel i dine valg af krystalenergier. Da Årsenergien på mange måder tilbyder dig et nyt fokus, fra det mere indadvendte udtryk til det udadvendte, kan du drage fordel af at inkludere krystalenergier, der om ikke andet ligger tæt op af Årsenergiens styrker.

Arbejder du eksempelvis med de mere groundende og jordforbindende energier, vil jeg forslå at du også inddrager en mere klar og højvibrationel energi – ikke for at mismatche energierne, men for at skabe et større energispektrum, som du kan trække på. Til dette har jeg den perfekte løsning, men de er ikke klar endnu … så bare vent, du vil elske dem!

KrystalEnergiernes formål i 2019

… er på mange måder den samme, som den altid har været, nemlig at give dig naturlige og ægte energikanaler, som både styrker og støtter dig.

2019 er ingen undtagelse, selvom grundenergien vil være mere positiv og opløftende, så vil der naturligvis også komme udfordringer – personlige såvel som energimæssige (herunder retrograder, stærke energiportaler og kraftfulde fuldmåner, der vil trække i dig).

Som Krystalguide vil jeg derfor opfordre dig til en bestemt ting – nemlig forberedelse. For med et nyt år, der i sin essens handler om dig, er det også op til dig, hvilke andre eller komplementære krystalenergier, du vil arbejde med og til hvilket formål. Forberedelsen ligger i at være bevidst om hvilke krystalenergier, der styrker og støtter dig when times get rough.

For når alt kommer til alt, så er det jo netop dit år.

Krystaller og ædelsten: mix and match

Netop fordi at året vil handle om at løfte din personlige energi og alt dét du bruger den til, kan det være super givtigt at tænke ud af boksen, i forhold til hvilke krystaller og ædelsten du arbejder med.

Her handler det om at være åben for nye kombinationer, der giver dig nye muligheder og andre typer af energier, som du måske ikke har prøvet før.

I mit krystalhealer-community ser jeg allerede kombinationer af ædelsten og krystaller, som vi tidligere aldrig vil have sat sammen. Ja, vi er aktivt ved at gøre op med de gamle regler og dogmer om hvilke krystaller og ædelsten, der ’passer’ sammen (dette skal jeg nok skrive mere om her på bloggen senere).

Min pointe er simpel - vær åben, nysgerrig og eksperimenterende med dine krystaller og ædelsten.

Men føler du dig ikke helt klar til at mixe og matche, så hold dig endelig til tommelfingerreglen, hvor du kombinerer inden for samme krystalfamilie, vibration eller samme chakra-forbindelse.

Et nyt niveau i dit Energiarbejde med krystaller 2019?

Da Årsenergien er positiv og optimistisk, vil det også være oplagt at bruge den klare energi til at tage dit KrystalEnergiArbejde til et nyt niveau. Arbejder du mest med den Passive metode, hvor krystallerne blot spreder sin energi, vil du let kunne få langt mere ud af dine krystallers egenskaber, ved at løfte niveauet til den Aktive metode.

Du kan læse mere om de 4 metoder her https://annanordica.dk/blog/krystallers-virkning-de-4-metoder-til-krystalenergiarbejde

Er du mere erfaren og allerede arbejder med de højere niveauer, Ressonans og Projekterende, vil du i år kunne opleve, at din forbindelse bliver langt stærkere og hurtigere end før. Der kommer flere energiportaler, hvor du med fordel kan udvide dine energi- og integrationscyklysser. Ja, den del kommer der også mere om senere, men for nu, så tænk i helheder og dynamikker.

Uanset hvilket niveau du er på nu, vil du i år lettere kunne styrke dine energiforbindelser og overgange, hvilket gør det meget nemmere at komme til det næste niveau. Fordi energien drejer sig om dig, vil det (igen) handle om dit personlige udtryk og hvad du ønsker at skabe med energien.

Apropos hvad du ønsker at skabe med energien, er Årsenergien i 2019 virkelig gode nyheder til dig, der arbejder med krystaller til personlige manifestationer og intentioner. Igen, er det den positive og personlige energi, som du let vil kunne drage fordel af i dine manifestations- og intentionsritualer.

Måske vil du kunne finde inspiration til at styrke energiforbindelsen med IntentionsKrukkerne, der netop er skabt til disse ritualer.

Som dem her …

Krystalhealerens noter for 2019

Hvor vi tidligere har talt om healingsprocesser, der i høj grad har handlet om at ekskludere eller direkte heale uønskede og ’væk fra’-tilstande, vil det i år handle mere om helhed og integration. Ved at arbejde fokuseret med selvaccept og selvkærlige energier, vil de uønskede tilstande langt hurtigere brydes og heales.

Det betyder også, at dem der sidder fast i en gentagende healingscyklus, skal arbejde langt mindre, men dog mere koncentreret med den uønskede tilstands modsætning end dens match.

Ja, jeg ved godt, at det næsten kan lyde banalt. Men som jeg skrev i starten vil dette år handle mere om at være din lykke, glæde og udtrykke alt dét du er – ikke hvad du ikke ønsker at være eller hvem du var engang.

Dét har netop altid været formålet med at arbejde positivt med krystalenergi, men det er bare ikke nødvendigvis dét, som er sket i praksis. Her ser du mere et fokus på healing af den uønskede tilstand, bivirkninger eller konsekvenser ved den uønskede tilstand, livet med den uønskede tilstand og en ’anti’-uønsket tilstand … dette har i virkeligheden kun forstærket den uønskede tilstand, ikke healet den.

Du gode gudinde, hvor jeg håber det giver mening for dig.

Her er altså tale om et markant fokusskifte fra dét du ikke ønsker, til at være en manifestation af ALT hvad du er og gerne vil være. Og i år får du en helt særlig støtte i Årsenergien til at bryde med det gamle og dét som ikke fungerer for dig, så du virkelig kan finde ind i din kerne og stå i dit lys.

Intet bliver vigtigere i år.

Uanset hvad der måtte ske, handler det om at være tro mod dig selv, at have tillid til at du er nok og værdig.

Rigtig glædeligt 2019

Energi & Lys

Anna

Besøg butikken her  >>

Anna Nordica - Midgårdsvej 1 - 8881 Thorsø - Cvr.: 35623043

betalingskort

mobilepay

Salgsbetingelser | Cookiepolitik | Privatlivspolitik | Kontakt Anna Nordica

 

Alle informationer givet om krystaller, ædelsten, Energiarmbånd og Energiarbejde,
herunder lignende produkter, der kategoriseres med termen 'Energi-xxx'™
henviser alle til alternative, spirituelle, personlige og/eller religiøse praksisser og overbevisninger.
Alle informationer, vejledninger m.m. der gives og følges, er på eget ansvar.
Dette hverken skal, kan eller må erstatte terapeutisk,
psykologisk eller lægelig hjælp. Så skulle juraen vist vøre på plads.

 

© Copyright og ophavsret - tekst og billeder må ikke kopieres!

Alle billeder og tekster skrevet af Anna Nordica er originale og må ikke kopieres.

Hvis du kopierer tekst og/eller billeder uden Anna Nordicas tilladelse eller kreditering,
vil du først modtage en advarsel, hvor efter du har 24 timer til at fjerne det kopierede.
Hvis dette mod forventning ikke sker, vil modtager du en faktura for teksten
og/eller billederne og en hilsen fra min advokat.

Anna Nordica støttermiljøvenlig pakning