Mincookies

Krystaller i hjemmet
5. oktober 2021 Skrevet af Anna Nordica © COPYRIGHT OG OPHAVSRET – TEKST OG BILLEDER MÅ IKKE KOPIERES!

Krystaller i hjemmet

Krystaller i hjemmet kan være med til at styrke, balancere eller støtte den Energi, du ønsker mere af i dit hjem. Dit hjem er en helhed, dit og din families safespace, som skal rumme mange forskellige Energier – lige fra beskyttelse, kærlighed, ro, glæde og meget mere. Hvert rum i dit hjem har en bestemt funktion, og dermed også en naturlig Energi, som hører med til et rum med netop den funktion.

KrystalEnergierne kan være med til at enten at forstærke, harmonisere eller fornye den naturlige Energi, eller biddrage til den Energi, som du gerne vil have mere af i rummet. At matche Energierne med dine og din families ønsker, kan være en utrolig spændende proces. Så det kan være at du skal justere KrystalEnergien flere gange for at ramme præcis dén Energi, du ønsker i dit hjem.

Krystaller i hjemmet – kom med på en RoomTour med en KrystalHealer!

Alle hjem er forskellige, derfor er denne RoomTour til krystaller i hjemmet mere en overordnet inspirationsguide. Der kan være særlige temaer, udfordringer eller personlige ønsker, som du selvfølgelig skal være mere opmærksom på og kan indrette efter.

Når det så er sagt, så lad os komme i gang. Og vi starter ved et af de mest spændende rum, nemlig gangen!

Krystaller i gangen (din hovedindgang)

Ja, det kan lyde helt skørt, men din hovedindgang er faktisk et af de mest interessante og komplekse rum at indrette med KrystalEnergi. Din hovedindgang skal nemlig rumme alle de Energier, der dagligt kommer ind og ud af dit hjem. Samtidig skal KrystalEnergierne både beskytte og holde uønskede Energier ude, men også byde velkommen til dit hjem og invitere nye positive Energier ind. Derfor er det oplagt at have flere typer krystaller og sten i din gang, som hver biddrager med deres forskellige egenskaber.

Husk at du skal EnergiRense dine krystaller og sten, som ligger i din gang oftere end eksempelvis dem, der ligger i soveværelset.

Krystaller i gangen: Ametyst, lilla Fluorit, Bjergkrystal (klar Kvarts), sort Turmalin (så tæt på døren som muligt), Røgkvarts, Hæmatit og Satin Spar Selenit

Krystaller i køkkenet

Dit køkken er et af de rum, hvis betydning og Energi hurtigt kan blive undervurderet. Uanset hvor stort eller lille dit køkken er, så er det der, du skaber nærring og nydelse. Egentlig handler det ikke så meget om din kost, men om måden og med hvilken Energi, du er i køkkenet på. For nogen er køkkenet et kreativt værksted, hvor der eksperimenteres, og for andre er køkkenet et kærligt familierum, som bringer familien sammen. Der er så mange forskellige måder og betydninger for køkkenet, men uanset hvordan du bruger dit køkken, så er det et HjerteRum i dit hjem. Så fyld endelig dit køkken godt op med KærlighedsKrystaller og god HjerteEnergi.

Krystaller i køkkenet: Rosakvarts, MosAgat, Unakit, grøn Aventurin, Peridot, Malakit, Bjergkrystal (klar Kvarts), Prehnit og dyb grøn Fluorit

Krystaller på badeværelset

Badeværelset er endnu et eksempel på et rum, der har flere funktioner og betydninger. Det er selvfølgelig et rum for personlig pleje, renhed og renselse. Men også et sted du kan nyde lidt alenetid, slappe af og være dig selv. Det er ofte også på badeværelset vi gearer op til dagen, og ligeledes gearer ned om aftenen. For nogle er det også alene på badeværelset, hvor de har reel øjenkontakt med sig selv i spejlet. Det betyder at badeværelset også er et af de rum, hvor du med fordel kan have flere forskellige typer og kombinationer af KrystalEnergier.

Krystaller på badeværelset: Bjergkrystal (klar Kvarts), hvide, grå og lyse Agater, Rosakvarts, Rød Jaspsis, Røgkvarts, Granat, Satin Spar Selenit, Citrin, orange Calcit, Karneol og Solsten

Krystaller i børneværelset

Krystaller til børn og i børneværelset er også super interessante emner. Her er der flere faktorer, som du med fordel kan tage højde for, så som alder, særlige udfordringer og selvfølgelig dit barns personlighed. Uanset, så er min holdning altid at børneværelset skal fyldes op med kærlighed, Lys og beskyttelse. Og jo ’less is more’, når det kommer til børneværelset. Start altid ud med blide og harmoniserende KrystalEnergier, og hellere få gode krystaller end mange forskellige. Er dit barn gammel nok til at selv at vælge, så er det klart at fortrække. Til de helt små pus, er der også et sikkerhedshensyn, som du skal være yderst bevidst om, når du placerer krystallerne.

Krystaller i børneværelset: Snekvarts, grå Agat, Rosakvarts, RøgKvarts, sort Turmalin, Satin Spar Selenit, Mookait, Bjergkrystal (klar Kvarts) lys grøn Fluorit, grøn Opal og grøn Aventurin

Krystaller i stuen

Ja, når jeg skriver stue, så mener jeg både tv-stue, spisestue, køkken-alrum, altså alle rum, hvor du, din familie og gæster samles. For langt de fleste kan det være en fordel at holde Energien klar, harmonisk og åben i stuen, da det er et fællesrum, som skal kunne rumme mange ønsker og behov. Når det så er sagt, så kan der også være perioder, hvor familien som helhed, har behov for nogle helt særlige Energier at trække på. Med andre ord, kan du med fordel mærke efter og vælge KrystalEnergier efter hvad din familie, som en enhed, har behov for lige nu. Ja, vær fleksibel og skift gerne ud i krystallerne, hvis der er brug for en anden Energi end den du først har valgt. Et lille tip til krystaller i stuen er, at passe godt på at der ikke opstår et rod af KrystalEnergier, som stikker i hver sin retning. Så hellere ’keep it simple’ ved at vælge krystaller med samme eller tilsvarende kvaliteter og egenskaber – især hvis du er nybegynder.

Krystaller i stuen: Især alle typer Kvarts! Ja, hele Kvarts-familien er GENIALE at have i stuen.

Krystaller i soveværelset

Soveværelset er et utroligt spændende, men også et meget undervurderet rum, at indrette med krystaller. Det er nemlig i soveværelset vi mennesker har mest behov for tryghed, ro, sikkerhed og beskyttelse, når vi sover. Ja, det er her vi er mest sårbare, så der er god grund til at have masser af gode, dybe og beskyttende KrystalEnergier i soveværelset. Nu ved jeg at mange af jer sover med jeres Energiarmbånd på, så jeg må hellere skrive med det samme, at det fortsætter I naturligvis bare med. Mere generelt, kan du med fordel anvende alle de Groundene krystaller og sten, for at skabe en tryg og rolig atmosfære i soveværelset.

Og ja, det er selvfølgelig også oplagt at bruge kærligheds-krystaller i soveværelset ;)

Krystaller i soveværelset: Røgkvarts, sort Turmalin, Obsidian (alle slags), Jet, Hæmatit, Lavasten – alle de typer krystaller og sten, som hører til RodChakraet.

Krystaller på hjemmekontoret/arbejdsplads

Egentlig er der frit valg på alle hylder, når det kommer til Krystaller til dit kontor eller arbejdsplads. Det mest afgørende er, at du vælger KrystalEnergier, der matcher de Energier, som passet til resultatet af dit arbejde – ikke selve arbejdet. Men grundlæggende kan du med fordel altid fylde op med de KrystalEnergier, der handler om at skabe, kommunikere, kreativitet, inspiration, rigdom, overskud og frihed. Uanset om dit hjemmekontor blot er et sted du betaler regninger eller skriver mails til din bank, så vælg en god KrystalEnergi, der tiltrækker dét, du ønsker mere af. Vælg gerne krystaller, der inspirerer dig og fylder dig med god Energi.

Krystaller på hjemmekontoret/arbejdsplads: Citrin, Pyrit, grøn Aventurin, træ Agat, Tigerøje, Peridot, grøn Topas, Jade, Solsten, Karneol, RutilKvarts, Turkis, Sodalit, Akvamarin, blå Tanzanit, Kryanit, Rav og selvfølgelig Labradorit 

Godt, inden du spørger hvilke former krystallerne skal have for at afgive mest Kraft i de forskellige rum, så vil jeg anbefale de former som du selv mærker bedst. Det er klart at formen på krystallerne også har en betydning, men det er mere avanceret end målet med denne guide. Hvis du vil læse mere om krystallernes form og ders betydning for EnergiSpredningen kan du læse mere her i KrystalGuiden.

Indretning med krystaller – eksperimentér, men gør det med vilje!

Når det kommer til krystaller i hjemmet og indretning med KrystalEnergier, går du aldrig helt galt i byen, så længe at du har en god intention og en mening med at indrette med dem, så det giver mening for dig, din familie og i dit hjem. Så mit bedste råd er at eksperimentere løs, flyt dem og vær kreativ. Mærk godt efter hvad der virker bedst, og se kun denne guide som en vejledning til de grundlæggende KrystalEnergier i hjemmet.

Det vigtigste er, som altid, at du husker at Energirense dine krystaller hver gang du laver en ændring, flytter dem eller tilfører nye krystaller. Krystaller der ligger frit fremme, har bare behov for ekstra opmærksomhed og god Energirensning for at være mest effektive.

Den største fejl de fleste begår med deres krystaller i hjemmet er nemlig, når krystallerne bare ligger hvor de nu engang er placerede – altså helt passive uden et egentlig formål. Det mest optimale er, at de har en funktion, et arbejde at udføre, som biddrager positivt til dit hjem. Derfor skal deres Energi også holdes ren og klar ofte.

Krystaller i hjemmet – hvor og hvor mange krystaller?

Ja, her ville jeg så gerne kunne give dig et klart og direkte svar på hvor og hvor mange krystaller du skal indrette rummene med. En gylden regel er: nok. HA, det er selvfølgelig en joke, og alligevel ikke. For jo, der skal være nok til at du kan mærke KrystalEnergien, men ikke for mange, så den overvælder dig eller andre. Start hellere blidt ud og byg op, end at fyre den af, med store og dominerende krystaller.

Til hvor, så placer dem i første omgang et sted du kan se dem tydeligt, når du er i rummet. Dels er det en god måde at forbinde sig med dem på, men det har selvfølgelig også betydning for deres EnergiSpredning, at de står frit fremme og er tilgængelige.

Jo, du kan sagtens eksperimentere med KrystalGrids, EnergiCentre eller krystalsamlinger i skåle eller på fade. Slå dig løs! Så længe du kan mærke at det fungerer og Energien føles klar, så kan du indrette hvor og med lige så mange du lyster.

Men …

Undgå Energi-mudder – start sådan her! (især hvis du er nybegynder!)

Nu kan det hurtigt komme til at lyde som om, at jeg er helt ’bare giv den gas’, når det kommer til krystaller i hjemmet. Men det vil langt fra være hensigtsmæssigt, især hvis du er helt ny i KrystalEnergier. Det er altid bedst at starte med mono-Energier, som nybegynder – altså kun en type krystal ad gangen. Lad mig give dig et eksempel: hvis du nu vil indrette dit soveværelse med krystaller, så start gerne med Røgkvarts, og se hvordan den påvirker dig i en periode. Hvis det virker kan du altid tilføre nogle af de andre typer krystaller, eller justere, hvis du har behov for flere Røgkvarts.
Ved at starte ud med en type KrystalEnergi, har du langt bedre fornemmelse af hvad Energien gør og ikke gør. Det er klart den bedste metode, så du undgår Energi-mudder, hvor flere Energier rodes sammen – som i sidste ende kan betyde at du ikke helt får dét ud af dem, som du gerne ville.

Så hjertelig god fornøjelse med at indrette dit hjem med skønne og Kraftfulde krystaller

Energi & Lys

Anna

Ps: Søger du gode og Kraftfulde Energier til dit hjem? Så tjek lige her https://annanordica.dk/butik/energi-til-dit-hjem

 

Skal udfyldes!
Skal udfyldes!

 

Anna Nordica - Midgårdsvej 1 - 8881 Thorsø - Cvr.: 35623043

betalingskort

mobilepay

Salgsbetingelser | Cookiepolitik | Privatlivspolitik | Kontakt Anna Nordica

 

Alle informationer givet om krystaller, ædelsten, Energiarmbånd og Energiarbejde,
herunder lignende produkter, der kategoriseres med termen 'Energi-xxx'™
henviser alle til alternative, spirituelle, personlige og/eller religiøse praksisser og overbevisninger.
Alle informationer, vejledninger m.m. der gives og følges, er på eget ansvar.
Dette hverken skal, kan eller må erstatte terapeutisk,
psykologisk eller lægelig hjælp. Så skulle juraen vist vøre på plads.

 

© Copyright og ophavsret - tekst og billeder må ikke kopieres!

Alle billeder og tekster skrevet af Anna Nordica er originale og må ikke kopieres.

Hvis du kopierer tekst og/eller billeder uden Anna Nordicas tilladelse eller kreditering,
vil du først modtage en advarsel, hvor efter du har 24 timer til at fjerne det kopierede.
Hvis dette mod forventning ikke sker, vil modtager du en faktura for teksten
og/eller billederne og en hilsen fra min advokat.

Anna Nordica støttermiljøvenlig pakning    Webshopmærket - logo