Mincookies

Krystaller i hjemmet
4. juni 2020 Skrevet af Anna Nordica © COPYRIGHT OG OPHAVSRET – TEKST OG BILLEDER MÅ IKKE KOPIERES!

Krystaller i hjemmet: KrystalEnergi og de ubevidste signaler, der påvirker Energien i dit hjem

Krystaller i hjemmet er virkelig et af mine absolut krystal-yndlingsemner. Derfor er det tid til en ny og opdateret serie af blogindlæg om de mange aspekter, do’s and don’ts, overvejelser og metoder du kan bruge til at styrke Energien i dit hjem med dine krystaller.

Ja, det er virkelig et kæmpe emne, så jeg starter her med en introduktion, så du kan komme godt i gang med krystaller til hjemmet!

Krystaller i hjemmets virkning og betydning

Har du nogensinde været i et efterladt og tomt hus? Eller måske har du prøvet flytte, og er vendt tilbage til det tomme hus efter et stykke tid? Hvis du har, så ved du også hvordan Energien kan føles fuldstændig anderledes, fremmed eller endda uhyggelig, selvom den fysiske bygning er den samme. Især i de efterladte huse kan Energien hurtigt føles lukket, uindbydende og tung, ja næsten helt ’død’, hvilket godt kan føles pænt skræmmende. Her er der virkelig sjældent rart at være. Begge af disse eksempler er yderligheder, for dét jeg vil skrive om her. Men jeg starter her for at vise hvordan Energier i vores hjem befinder sig på et utroligt bredt spektrum. For i den anden ende af det spektrum, er de hjem der føles levende, indbydende, åbne og trygge. Her kan du ligefrem mærke hvordan Energierne er aktive i hvert rum, og har noget særligt at byde på.

Der findes et hav af måder og metoder, du kan styrke med Energien i dit hjem på – tag bare indretningen, farver, møblering, rengøring, planter og endda at husdyr. Ja, alt har en effekt på hvordan du og andre oplever Energien i dit hjem. Men når det kommer til at forstærke eller justere Energierne, er krystaller virkelig nogle af de mest effektive Energiredskaber, du kan bruge til at skabe et aktivt EnergiFlow og nyt stimulerende miljø, for dig og din familie. At bruge Krystaller i dit hjem er på mange måder en genvej til at skabe mere af den Energi, som du vil have og mærke i dit hjem – altså følelsen og stemningen i dit hjem, og ikke blot en visuel del af din indretning, jeg taler om her.

Dit valg af krystaller og deres placering skal have et bevidst formål. For det er måske en af de største fejl, jeg ofte ser i folks hjem, at krystallerne er tilfældigt placerede eller sjældent matcher rummets funktion.

Ja, det er endnu en overvejelse, du med fordel kan gøre dig – passer KrystalEnergien og krystallernes egenskaber til det rum du vil have dem i? Og hvad vil det betyde for dig, at tilføre netop de Energier til det rum? Lad mig give dig et eksempel: Obsidian kan være fantastisk i dit soveværelse i en periode, hvor du har svært ved at sove, har tankemylder eller bare ikke kan finde ro. Men er du ude af den periode, kan Obsidian hurtigt få din søvn til at føles tung og svær at vågne fra (en lille side-note: så kan Obsidians andre egenskaber også påvirke dig, hvilket kan blive noget rod i resten af dit Energiarbejde med mindre du arbejder direkte med Obsidians kvaliteter. Håber det giver mening). Det handler altså om bevidste valg om hvor og hvilke krystaller du bruger.

Krystaller i hjemmet og de ubevidste signaler

Så hvordan er det egentlig krystaller påvirker Energien i dit hjem? Jo, forestil dig at hver af dine krystaller er små (eller store) radioer, der spiller hver deres særlige stykke musik. De fungerer lige som underlægningsmusik i film, der sender dig et signal om, at dét du ser, enten er en smuk kærlighedsscene eller en ren tragedie. Det kan godt være at du ikke lægger mærke til musikken i filmen, eller overhovedet er bevidst om at den er der, men det er den – og den påvirker både din oplevelse og forståelse af hvad det er du ser. Det er præcis den samme funktion krystallerne har i dit hjem. Ikke at du kan høre KrystalEnergierne, men du kan mærke dem – og det er dét, der påvirker dit hjems stemning og Energi. Med mindre du er i et aktivt Energiarbejde med dine krystaller vil oplevelsen af Energierne i dit hjem altså være ubevidste, men de er der og sender hele tiden signaler ud, der påvirker hvordan dit hjem føles.

Det VIGTIGSTE til dine krystaller i hjemmet

Det vigtigste i forhold til dine krystaller i dit hjem er hverken hvilke typer krystaller, du bruger eller hvor du placerer dem. Begge dele kan nemlig hurtigt ændre sig alt efter hvad du føler dit hjem har behov for. Det vigtigste er, at krystallerne er Energirensede! Og ja, det vil overraske de fleste hvor ofte deres krystaller i deres hjem har behov for at blive rensede for uønskede Energier. Det skal de både for at holde krystalEnergien klar og ren, men også fordi at de bliver påvirkede af miljøet, din og din families indbyrdes stemning, andre menneskers Energier (gæster m.m.) og meget mere, der over tid kan hobe sig op og forstyrre deres signal. Et godt eksempel på hvornår du skal Energirense dine krystaller i hjemmet er efter sygdom. Her er det virkelig en god ide at få krystallerne (og dit hjem) Energirenset, så de kan vende tilbage til deres oprindelige formål og deres naturlige tilstand.

Vil du vide mere om Energirensning af krystaller, så læs her

Du kan finde og læse mere om mine bedste røgelser til Energirensning her

Energilys og masser af Selenit krystaller – mere god Energi til dit hjem

Søger du mere god Energi til dit hjem, har jeg selvfølgelig flere gode Energiredskaber, som du kan bruge sammen med dine skønne krystaller. Du kan bruge de forskellige Energiredskaber til at skabe sammenhængskraft eller til at understøtte KrystalEnergiernes formål. Personligt er jeg kæmpe fan af Energilysene, hvis aromaterapeutiske kvaliteter i den grad passer til de krystaller jeg arbejder med lige nu (stærk kærligheds og HjerteEnergi i vores store køkken-alrum med masser af Rosakvarts og EnergiLyset MoonLove). Du kan læse mere om EnergiLysene her.

Og apropos så er der en krystal, som du altid kan bruge (alene eller sammen med andre krystaller) til at åbne op for de positive og klare Energier i dit hjem. Ja, der er nemlig den vidunderlige Selenit og Satin Spar Selenit. Uanset om du bor i hus, lejlighed eller i et telt, kan jeg love dig for at disse to har masser at tilbyde både dig og din families Energi i hjemmet. Og ja, du kan faktisk bruge de fleste af dem i alle rum, hvor de med lethed vil aktivere og stimulerer Energien. Du kan læse mere om Selenit Energiredskaberne her.

Pointen er super simpel: brug endelig andre gode Energiredskaber med forskellige funktioner til at støtte og styrke KrystalEnergien i dit hjem. Og eksperimenter gerne på livet løs, for du vil hurtigt opdage at selv små justeringer i Energierne, kan have store betydninger for hvordan du oplever og mærker dit hjem.

Har du spørgsmål eller vil du vide mere om krystaller til hjemmet? Så hold godt øje her på bloggen, hvor jeg vil poste mere om KrystalEnergier, eller skriv en mail til mig – jeg svarer så hurtigt jeg kan.

Anna Nordica

Skal udfyldes!
Skal udfyldes!

Anna Nordica - Midgårdsvej 1 - 8881 Thorsø - Cvr.: 35623043

betalingskort

mobilepay

Salgsbetingelser | Cookiepolitik | Privatlivspolitik | Kontakt Anna Nordica

 

Alle informationer givet om krystaller, ædelsten, Energiarmbånd og Energiarbejde,
herunder lignende produkter, der kategoriseres med termen 'Energi-xxx'™
henviser alle til alternative, spirituelle, personlige og/eller religiøse praksisser og overbevisninger.
Alle informationer, vejledninger m.m. der gives og følges, er på eget ansvar.
Dette hverken skal, kan eller må erstatte terapeutisk,
psykologisk eller lægelig hjælp. Så skulle juraen vist vøre på plads.

 

© Copyright og ophavsret - tekst og billeder må ikke kopieres!

Alle billeder og tekster skrevet af Anna Nordica er originale og må ikke kopieres.

Hvis du kopierer tekst og/eller billeder uden Anna Nordicas tilladelse eller kreditering,
vil du først modtage en advarsel, hvor efter du har 24 timer til at fjerne det kopierede.
Hvis dette mod forventning ikke sker, vil modtager du en faktura for teksten
og/eller billederne og en hilsen fra min advokat.

Anna Nordica støttermiljøvenlig pakning    Webshopmærket - logo