Mincookies

Krystaller og wifi
9. december 2020 Skrevet af Anna Nordica © COPYRIGHT OG OPHAVSRET – TEKST OG BILLEDER MÅ IKKE KOPIERES!

Krystaller mod stråling? Fup og fakta, som du skal kende! (VIGTIG!!!)

Krystaller der beskytter mod stråling? Ja, du har sikkert læst det hundredevis af gange, at alverdens krystaller angiveligt skulle beskytte dig mod den skadelige EMF-stråling fra både 4G, 5G, WiFi, stråling fra din computer, dit tv og så videre.

Listen over krystaller der beskytter mod elektromagnetisk stråling er efterhånden så uendelig lang, at krystalbutikker burde være nogle af de sikreste steder mod skadelig stråling i verden.

Okay, det var en joke, og så alligevel ikke.

For det er ofte hos krystalsælgere jeg ser beskrivelser af krystaller, der netop påstår at krystallerne beskytter mod stråling ved at absorbere, neutralisere eller direkte blokere mod EMF-stråling.

Men har krystalsælgerne nogensinde undersøgt om det er sandt eller blot en myte at krystallerne rent faktisk kan beskytte mod den elektromagnetiske stråling?

Jeg har efterhånden et langt CV af uddannelser og kurser, og har arbejdet med nogle af verdens dygtigste KrystalHealere. Ingen af dem har nogensinde undervist i eller berørt dette emne.

Så nu skal der fakta på bordet om denne krystalbeskyttelse mod stråling! Lad mig starte med en af de ædelsten som i teorien rent faktisk har kvaliteter, der angiveligt ville kunne beskytte mod elektromagnetisk stråling, nemlig Shungit!

 

Elektromagnetisk stråling (EMS)

Elektromagnetisk stråling (EMS) formidler energi og data via usynlige elektromagnetiske bølger fra et sted til et andet. Denne kommunikation via trådløs teknologi kender du fra dit wifi, mobiltelefon, fjernsyn, computer, tv osv. I denne overførsel af data bliver du eksponeret for elektromagnetisk stråling. Her vil jeg ikke videre diskutere hvorvidt dit WiFi, 5G eller anden stråling er skadelig eller ej.

Shungit mod stråling – derfor virker dét … i hvert fald i teorien!

At Shungit beskytter mod EMF og skadelig stråling er efterhånden blevet gentaget i evigheder. Men måske har Shungit egenskaber, som udover at være utrolig interessante, også de egenskaber der vil kunne beskytte mod elektromagnetisk stråling. Shungit er nemlig rig på kulstof, hvis molekylære struktur er opbygget af fullerener.

Fullerenernes struktur er som en fodbold, da den også har 12 femkantede- og 20 sekskantede-bindinger. Ideen er at tætheden af fullerenerne i Shungit nærmest vil danne et lukket skjold, fordi de overlapper hinanden på kryds og tværs. Dette skjold af Fullerener vil EMF-strålingen angiveligt ikke kunne bryde, og på den måde nedsætter Shungit den skadelige påvirkning.

Men, der er et problem …

Shungit mod stråling – problemet er, at de sælger dig den forkerte Shungit!

For det første er det den forkerte Shungit, de fleste krystalsælgere sælger. De sælger nemlig den almindelige sorte eller grålige Shungit, som ’kun’ indeholder mellem 50-65% kulstof, og dermed også et mere begrænset fullerener. Du har sikkert set dem som Shungit-plader til mobiltelefon eller som Shungit smykker. Det er altså bare ikke den Shungit, der er tale om. Det er nemlig Elite- eller Ædel-Shungite, som modsat den almindelige sorte Shungit, har mellem 95-98% kul, og derfor langt højere grad af Fullerener. Se, EliteShungit vil (måske) i teorien muligvis have en effekt.

En anden udfordring er at den almindelige sorte Shungit også har en helt anden egenskab. Måske husker du en Nørdalarm jeg lavede på Instagram, hvor jeg testede en ægte og en falsk Shungit? Testen gik ud på, at bruge dem til at tænde en lommelygte. Det er nemlig kun den ægte Shungit, der vil kunne tænde lommelygten, da den almindelige Shungit har en elektrisk-ledende egenskab, der lige som en stikkontakt slutter kredsløb, som når du tænder for lyset. Læs lige dét igen – den har en elektriskledende egenskab? Hvordan dét overhovedet kan sættes sammen med også at beskytte mod elektromagnetiskstråling, kan jeg simpelthen ikke forklare.

En tredje udfordring er også mængden af EliteShungit, der ville skulle til for egentlig at give en reel beskyttelse. Vil sådan en lille plade virkelig være nok? Jeg er sikker på at du er all-good, hvis du sad nede i en Shungit-mine i Rusland. Men hvad er sandsynligheden for at en lille Shungitplade på 3x4cm og tykkelse på 5mm er nok til at beskytte dig mod stråling?

Det er i hvert fald aldrig blevet bevist.

Okay, der altså nogle ret tydelige udfordringer, når krystalsælgerne skriver at Shungit beskytter mod stråling – ikke kun fra mobilen, men Wifi og så videre. Ja, Shungit kan måske virke i teorien, men dét ved vi faktisk ikke. Og særligt i denne tid, hvor der skrives meget om 5G kan det være yderst misvisende og give en falsk tryghed for dem, der søger informationer og hjælp til elektromagnetisk beskyttelse med krystaller.

Shungit er bestemt ikke den eneste, der ofte bliver nævnt til beskyttelse mod stråling. Der er nemlig en særlig krystal, der er notorisk kendt for sin strålingsbeskyttelse. Du kan faktisk næsten ikke finde en eneste beskrivelse af denne krystals betydning og virkning, uden at det er nævnt.

Det er selvfølgelig Rosakvarts!

Rosakvarts beskytter mod stråling? Historien der gentager sig

Rosakvarts’ beskyttelse mod stråling er næsten historisk. Allerede i 70’erne dukkede fortællingen om Rosakvarts beskyttelse mod stråling op. Ja, her skulle du bare lægge en Rosakvarts-krystal på dit, ret store, fjernsyn, og vupti, så ville krystallen ’fjerne’ strålingen. Eller i hvert fald den negative påvirkning af stålingen. Hvor og hvem der fandt på det, er næsten umuligt at finde ud af, da denne angivelige krystal egenskab bredte sig som en steppebrand i krystalbutikkerne.

Nu er det næsten blevet en sandhed. Selv i ellers gode bøger om krystaller vil det også være beskrevet.

Men dét har altid skuet i mine ører, at netop Rosakvarts overhovedet skulle have den egenskab.

For det første, fordi det mest oplagte argument mod at krystallen skulle virke mod stråling er, at Rosakvarts er en Kvarts. Helt grundlæggende hører Kvarts til transmissions-, ressonans-, og forstærkelses-krystallerne. Det vil jo, i teorien, betyde at Rosakvarts faktisk gør det modsatte, altså at strålingen vil forstærkes.

For det andet er der intet i Rosakvarts’ indhold eller struktur, modsat Shungit, der skulle kunne påvirke strålingen. Intet.

Så spørgsmålet om hvordan Rosakvarts beskytter mod stråling, kan jeg virkelig ikke give en ordentlig forklaring på. Heller ikke hvis jeg tager den helt store ja-hat på. Jeg har virkelig aldrig støt på en eneste forklaring, der kunne give anledning til at tro, at Rosakvarts har denne egenskab.

TEST af ren logik:

Hvis nu at Shungit til mobiltelefonen eller Rosakvarts virkede beskyttende, altså enten absorberende eller blokerende, mod elektromagnetisk stråling, så vil det jo selvfølgelig påvirke selve signalet. Det vil betyde at din fons netværksforbindelse (også WiFi) vil blive væsentligt forringet, hvis du holder en af de to op til din mobil. Men alle dem jeg kender, som har eksempelvis Shungitpladerne på deres mobil, kan sagtens fortage opkald, være på sociale medier og så videre, uden problemer. Hvordan kan det lade sig gøre? Med den styrke EMF din fon har, når du har netværksforbindelse, så ville du jo kunne se en tydelig nedsættelse af signalets styrke på din mobil.

Men det gør du ikke!

Jeg har selvfølgelig selv forsøgt med en Rosakvarts (487 gr.) og testet min fons ’refrence signal received power’ og ’reference signal received quality’, altså kvaliteten og styrken af mit netværk på min fon. Og selvom der var en lille ændring på begge parametre, så var ændringen så ubetydelig især krystallens størrelse taget i betragtning. Ændringen kan også have andre forklaringer, da det er ret normalt at signalet har pæne udsving, når du måler så fintfølende, som de to parametre gør.

Men tag ikke mig på ordet, du kan jo teste det selv og se om der er en forskel.

Med fare for at gentage mig selv, skal vi altid være meget påpasselige og retvisende når vi beskriver krystallers virkning og betydning. Der er nemlig en ret stor grænse mellem dét der hører til det spirituelle Energiarbejde, og dét som præsenteres som en slags videnskabelig evidens for krystallernes virkning. Det er to vidt forskellige discipliner. Derfor burde beskrivelserne jo også henvise til en forklaring på hvordan krystallerne beskytter mod noget så fysisk målbart som elektromagnetisk stråling.

Ren spekulation, men …

Hvad nu hvis der i virkeligheden er tale om en misforståelse, måske en forveksling mellem den spirituelle Energibeskyttelse og beskyttelse mod stråling? Lidt lige som Rosakvarts her i DK bliver kaldt Rosenkvarts på grund af en dårlig oversættelse, så kunne de to begreber også have været rodet sammen. Og jo, det kunne sagtens ske, da langt de fleste krystalsælgere ikke er oplærte eller selv praktiserer, for så opstår misforståelser og fejltolkninger jo nemt. Ja, det er ren spekulation fra min side, for jeg har ikke kunne finde en bare nogenlunde troværdig forklaring på hvorfor, at de fortsat skriver det i krystallernes beskrivelser.

Energi & Lys

Anna

PS: Søger du Energibeskyttelse til dit personlige Energiarbejde, så kan du finde skøn Grounding og god jordforbindelse med KrystalEnergier lige her https://annanordica.dk/butik/energiarmband

 

Skal udfyldes!
Skal udfyldes!

Anna Nordica - Midgårdsvej 1 - 8881 Thorsø - Cvr.: 35623043

betalingskort

mobilepay

Salgsbetingelser | Cookiepolitik | Privatlivspolitik | Kontakt Anna Nordica

 

Alle informationer givet om krystaller, ædelsten, Energiarmbånd og Energiarbejde,
herunder lignende produkter, der kategoriseres med termen 'Energi-xxx'™
henviser alle til alternative, spirituelle, personlige og/eller religiøse praksisser og overbevisninger.
Alle informationer, vejledninger m.m. der gives og følges, er på eget ansvar.
Dette hverken skal, kan eller må erstatte terapeutisk,
psykologisk eller lægelig hjælp. Så skulle juraen vist vøre på plads.

 

© Copyright og ophavsret - tekst og billeder må ikke kopieres!

Alle billeder og tekster skrevet af Anna Nordica er originale og må ikke kopieres.

Hvis du kopierer tekst og/eller billeder uden Anna Nordicas tilladelse eller kreditering,
vil du først modtage en advarsel, hvor efter du har 24 timer til at fjerne det kopierede.
Hvis dette mod forventning ikke sker, vil modtager du en faktura for teksten
og/eller billederne og en hilsen fra min advokat.

Anna Nordica støttermiljøvenlig pakning    Webshopmærket - logo