Krystaller til børn: 6 vidunderlige krystaller til dit barn
8. maj 2018 Skrevet af Anna Nordica © COPYRIGHT OG OPHAVSRET – TEKST OG BILLEDER MÅ IKKE KOPIERES!

Krystaller til børn: 6 vidunderlige krystaller til dit barn

Jeg elsker disse krystaller til børn. Ja, de kan selvfølgelig også bruges til voksne, men er altså så fantastiske til børn.

Børns energi er så fin og hellig – de er langt mere i forbindelse med energierne, og er langt mere sensitive og intuitive. Derfor skal vi altid være super respektfulde og kærlige i energiarbejdet med vores børn.

Når du bruger krystalenergiarbejde med dit barn er det, som altid, vigtigt at observere reaktionerne. Bliver du bare lidt i tvivl, så stop roligt op og luk af for energien – det gælder især for yngre børn og babyer.

Derudover er det vigtigt, at kunne adskille din energi fra dit barns – er det i virkeligheden dig, der skal styrkes og støttes? Eller er det et fælles energiarbejde I, som mor og barn, laver sammen?

Uanset, så er der her en fin liste af vidunderlige krystaller, som du med fordel kan bruge.

Disse krystaller er til børn fra 3-10 år.

krystaller til born 02

Krystaller til børn:

Sne kvarts – indre balance og harmoni

Snekvarts har en fantastisk blid energi, der beroliger og skaber balance. Hun føles som en stille snevejrs dag, hvor alt bliver stille og byens larm forsvinder. Derfor er hun en super god krystal til børn, der skal have ro og en fredfyldt pause fra hverdagens støj og myldrende tanker.

Karenol – livsenergi, mod og selvværd

Karenol er helt igennem dejlig, når det kommer til livsenergi, motivation og passion. Hun er nemlig ren ildkraft fra kvarts-familien. Karenol er en vital jeg-styrkende livsjuice, der er en fantastisk støtte, når du vil styrke dit barns selvtillid og selvværd. Hendes energi er nem at trække på, især under de krævende udviklingsspring (også for mor og far).

Gå gerne efter den lyse Karneol til dit barn, da den mørke ofte kan blive for kraftig og ofte bedre egner sig til voksne.

Rav – en klassisk healer til babyer og børn

Selvom Rav hverken er krystal eller sten, skal hun alligevel med på denne liste. Rav er nemlig børns (og især babyers) beskytter og healer. Hendes energi er varm og god, som en omfavnelse, der bringer trøst, tryghed og healing med sig. Hun er også en stærk forløser både fysisk og følelsesmæssigt, derfor er hun så god at have i samlingen.

Rosakvarts – Hjerteenergi og kærlighed

Rosakvarts er min absolutte favorit til børn, da hun, ligesom Snekvartsen, har en utrolig blid og kærlig energi. Denne smukke kvarts er ren kærligheds- og hjerteenergi til børn. Hun oser af betingelsesløs kærlighed – at være accepteret, støttet og elsket i hver en celle i dit barns lille krop, uanset hvad der sker.

Grøn Aventurin – lykkebringeren

Den grønne Aventurin er endnu en smuk kvarts med blide hjerte-vibrationer til børn. Hun er en helt særlig held-og lykkebringer, der inspirerer til håb og ønsker, der går i opfyldelse. Hos børn styrker hun også modet og evnen til at turde, at tage chancer, der kilder lidt i maven.

Røgkvarts – rolig grounding af energi

Denne smukke røg kvarts er virkelig god hjælp til grounding for dit barn. Brug gerne Røgkvarts når ’bølgerne har gået lidt for højt’, og roen skal findes igen. Røgkvarts er virkelig god til at stabilisere og centrere energi – og hendes fineste opgave er, at genskabe en blid væren og kontakt til den fysiske verden.

Røgkvarts kan være ganske kraftig og stærk i sin energi hos os voksne– men er ofte mere rolig i børns nærvær.

krystaller til born 03

Krystaller til børn – hvor skal krystallerne være?

Større børn kan selv bestemme, hvor krystallerne enten skal placeres på deres krop eller på værelset. Min datter har et par krystaller, som hun kalder sine sove-sten. De skal helst ligge under hendes hovedpude.

Ellers kan du placere krystallerne, så de er uden for rækkevidde, hvor det passer bedst i legerum, stue eller på deres værelse.

Det gælder især for babyer, at krystallerne skal placeres i sikker afstand, så det lille pus ikke kan få fat i dem.

Da mine børn var helt små, lå krystallerne under deres vugge og tæt ved stolen, hvor jeg ammede. Derudover lagde jeg et par under madrassen i fodenden af barnevognen.

Det virkede helt perfekt.

Giver du dit barn eller baby zoneterapi, akupressur eller babymassage, kan jeg varmt anbefale, at have et Energiarmbånd på imens du behandler. Det forstærker virkningen af din behandling, og tilfører ekstra energi – også til dig. som behandler.

Whats not to like?

Personligt bruger jeg gerne enten Den lille Kærlige – for hjerteenergi, Den Lille Healer – især ved sygdom eller Den Lille Beskytter – i de mere urolige og udfordrende perioder. Men du kan faktisk bruge alle typer af Energiarmbånd, som passer til det emne, du behandler for.

krystaller til born 04

Krystaller til børn – før du går i gang!

Før du introducerer krystaller, skal de altid renses – gerne med Fuldmånen, salvierøgelse eller andre renselsesmetoder (som jeg beskrive i dette blogindlæg).

Denne del er så vigtig, især når det kommer til krystalenergiarbejde med babyer og børn.

Krystallerne skal være helt rensede for gammel energi, FØR du går i gang.

Er dine børn gamle nok til selv at vælge krystallerne, er det stadig vigtigt at få dem rensede, inden de bliver brugt.

Rens gerne krystallerne så ofte som muligt – især hvis de er til babyer.

Husk at holde pauser

Uanset hvor gammelt dit barn er, er det vigtigt, at der også holdes pauser fra krystalenergien. Selvom energien er positiv og blid, er det stadig en konstant energipåvirkning, som kan opleves utroligt stærkt for et barn.

Bruger du en særlig krystal over en længere periode, kan du med fordel lade energien holde pause i 1-6 måneder efter.

Dette gælder for krystalenergiarbejde med børn – men også for de krystaller du selv bruger.

Tæl gerne tiden mellem fuldmånerne, så den cyklus du bruger krystallen i, starter og slutter med fuldmånen.

En sidste lille ting fra en mor til en mor …

Måske er det faktisk en hemmelighed … men efter at have set og lært af verdens nok dygtigste krystalhealere, er der ÉN energi, der er den vigtigste for børn:

Mors energi.

Her må jeg nok skynde mig, at sige, at den energi, intet har med køn at gøre, eller om det er dig, der har født barnet. Men derimod om energien, der flyder fra den person, som indtager den.
Er den energi i harmoni og stærk, og er den i udvikling sammen med barnet, så lykken gjort.

Derfor er det altid den energi, du skal fokusere mest på at styrke – nemlig din egen.

Og ja, jeg ved godt, at vi kan være ved at drukne i opgaver, omsorg for andre og praktiske gøremål. Men når vi tager vores energi tilbage, styrker den og arbejder aktivt med den, er det ikke kun vores egen energi, vi styrker, men også vores børns.

Så kære sjælesøster og med-mor – it takes a village to raise a child. Så ræk ud, brug dine redskaber og tag din power tilbage.

Lys og kærlighed,

Anna Nordica

Find dine Energiarmbånd her.

Anna Nordica - Midgårdsvej 1 - 8881 Thorsø - Cvr.: 35623043

betalingskort

mobilepay

Salgsbetingelser | Cookiepolitik | Privatlivspolitik | Kontakt Anna Nordica

 

Alle informationer givet om krystaller, ædelsten, Energiarmbånd og Energiarbejde,
herunder lignende produkter, der kategoriseres med termen 'Energi-xxx'™
henviser alle til alternative, spirituelle, personlige og/eller religiøse praksisser og overbevisninger.
Alle informationer, vejledninger m.m. der gives og følges, er på eget ansvar.
Dette hverken skal, kan eller må erstatte terapeutisk,
psykologisk eller lægelig hjælp. Så skulle juraen vist vøre på plads.

 

© Copyright og ophavsret - tekst og billeder må ikke kopieres!

Alle billeder og tekster skrevet af Anna Nordica er originale og må ikke kopieres.

Hvis du kopierer tekst og/eller billeder uden Anna Nordicas tilladelse eller kreditering,
vil du først modtage en advarsel, hvor efter du har 24 timer til at fjerne det kopierede.
Hvis dette mod forventning ikke sker, vil modtager du en faktura for teksten
og/eller billederne og en hilsen fra min advokat.

Anna Nordica støttermiljøvenlig pakning