Mincookies

Krystallers virkning: De 4 metoder til krystalenergiarbejde
8. maj 2018 Skrevet af Anna Nordica © COPYRIGHT OG OPHAVSRET – TEKST OG BILLEDER MÅ IKKE KOPIERES!

Krystallers virkning: De 4 metoder til krystalenergiarbejde

Krystallers virkninger og energier er helt fantastiske. De er de mest perfekte og helt naturlige energiværktøjer, der kan give dig skønne oplevelser, befri din energi og skabe effektfulde resultater

– alt efter hvordan du bruger dem.

Selv her i Danmark er det ikke ualmindeligt, at have et par krystaller eller sten liggende i hjemmet. Der er endda flere, der har krystaller med sig i lommen, når de tager hjemmefra, men stadig vil have energien med sig.

Lidt upraktisk blev det dog, da jeg selv bar rundt på en mindre samling i min taske, i alle mine lommer - og ja, selv i min BH (måske har du også prøvet det?)

Problemet løste jeg i tidernes morgen med Energiarmbånd.

Dog løste Energiarmbåndene ikke kun et praktisk problem, men også en udfordring for krystallernes virkning og det personlige energiarbejde.

Jeg ønskede nemlig, at gøre det nemt for alle, der vil arbejde med krystalenergi, og skabe den magiske forbindelse uanset tid og rum. Så i stedet for at det kun var ved særlige lejligheder eller på bestemte tidspunkter, skulle energien og forbindelsen være der, lige ved hånden – klar til at styrke og støtte.

TADAAA! 5 år senere, et utal af uddannelser og klienter, var de første 100 Energiarmbånd hos nye og smukke ejere - og jeg vidste, at jeg endelig havde hørt mit kald.

Derfor var det også det mest naturlige spørgsmål i hele verden, at spørge ’hvordan arbejder man med krystallernes energi?’

Svaret får du her, hvor jeg vil beskrive de 4 metoder til krystalenergiarbejde:

Passiv – den mest almindelige tilgang til krystaller

Den passive metode er den mest almindelige og udbredte metode til krystalenergiarbejde. Denne metode er meget simpel, da du blot har en krystal eller et Energiarmbånd, som udstråler sin energi, uden at du gør noget.

Måske har du også en Rosakvarts liggende et sted i dit hjem, hvor den ligger og sender sine kærlige energier ud i rummet – det er den passive metode.

Med den Passive metode tilfører du altså en bestemt energi ind i dit hjem – eller med et Energiarmbånd, ind i dit eget energifelt.

At arbejde passivt med krystalenergi, betyder bare at krystallerne er i dit nærvær, hvor du nu er. Krystallerne og stenene vil naturligt stråle deres energier og budskaber ud, uden at du aktivt åbner dig op for deres energi.

Den Passive metode anbefaler jeg især at starte med, hvis du lider af energioverload. Her kan du med fordel bruge sten med lavere eller beskyttende vibrationer til at ’tage toppen’ af energierne – både hos dig selv og i dit hjem.

Denne metode er en mere langsom proces for dit energiarbejde, så ønsker du at åbne mere op for energierne, er det den Aktive Metode, der passer til dig.

Aktiv – åbn din forbindelse til energien

Den Aktive Metode handler om, at du retter din opmærksomhed og fokuserer på din krystal eller dit Energiarmbånd. Ved at flytte din opmærksomhed til din krystal åbner du op for oplevelsen af dens energi.

Er du åben og modtagelig vil du ofte også fysisk kunne mærke energien manifestere sig i din krop.

Dette er det, vi kalder for ’forbindelse’.

Med Den Aktive Metode tuner du bevidst ind på krystallens energi og vibration, for at få effekten af dens energi.

Ja, det er her, du vil se os krystal-tosser, enten holde om eller tage vores Energiarmbånd i hænderne og lukke øjnene for at connecte med deres energi.

Det kan se skørt ud, men det virker!

Den Aktive Metode handler om jeres forbindelse. I denne metode skabes forbindelsen, men kun envejs – energi fra krystallen til dig.

Vil du have vildere effekter, oplevelser og resultater, er det Resonans Metoden, der virker.

Resonans – synergi af energi

Resonans Metoden handler om at generere og skabe synergi mellem krystallens og din energi.

Her modtager du energien og spejler den tilbage til krystallen for at bygge energien op. Du matcher dermed krystallens frekvens, som et samspil, der forstærker energien mellem jer.

Denne kombination i energiarbejdet, som bliver stærkere og stærkere, er en kraftig energi, som sprænger dine blokeringer og befrier dig fra din fysiske tilstand.

Derfor er Resonans Metoden genial at meditere med, tage på spirituelle rejser ud af denne virkelighed og til at manifestere med – alt er muligt og INTET kan holde dig tilbage i denne stærke energi.

Ja tak, siger jeg bare!

Forskellen mellem energien i Den Aktive Metode og Resonans Metoden er uden sammenligning – energien bliver konstant forstærket og fordoblet et utal af gange.

Det samme energispring sker mellem Resonans Metoden og Projektering.

Projektering – send energien ud

Projektering er det absolut ultimative niveau, og den højeste form for krystalenergiarbejde, du kan opnå.

Det er her energien bliver så stærk og kraftfuld, at dens styrke transcenderer din og krystallens energifelter.

Her er det de allerhøjeste vibrationer, du arbejder med, hvor energien kan transformeres og projekteres ud – ud i universet, i verden, til andre mennesker eller dyr – faktisk er der ingen grænser for hvem eller hvad, du kan projektere energien til.

Når du først mestrer dette niveau, er det i høj grad op til dig, hvor energien projekteres hen og til hvilket formål. Formålet skal selvfølgelig stemme overens med krystallens budskaber og egenskaber, så som healing, kærlighed, balance, renselse, beskyttelse osv.

Ja, det er simpelthen det vildeste og så fantastisk, at arbejde med krystalenergi på denne måde. At dele ud og biddrage med den helt særlige energi, er så smukt og stærkt, at det vil ændre dig for altid.

krystallers virkning 03

Krystalenergiarbejde du kan lave hvor som helst og når som helst

Kæreste dig, her er din invitation til at åbne op for de magiske krystaller og deres fantastiske energier. Eller, en invitation til at tage det næste skridt mod et nyt niveau i dit personlige energiarbejde.

Der er så meget nyt og spændende, der venter på dig.

Og ja, din energi er værdifuld. Dét du biddrager med af enten healing af dig selv, dit space eller healing til andre, er healing af verdensenergien. Det er de små og store ændringer, der vil løfte os alle, som et fællesskab, ind i den Nye Tids Energi.

Uanset om du bruger Energiarmbånd til Passivt energiarbejde, biddrager du stadig. Du er en del af skiftet. Du er med.

Sammen forbinder vi os i energien – hvor som helst og når som helst.

Det er styrken.

Det er kraften, der skal til.

Og du er ikke alene.

Vi er mange.

Skal du også være med?

Det håber jeg så inderligt at du vil.

Lys og kærlighed,

Anna

Se energiarmbåndene her.

krystallers virkning

Anna Nordica - Midgårdsvej 1 - 8881 Thorsø - Cvr.: 35623043

betalingskort

mobilepay

Salgsbetingelser | Cookiepolitik | Privatlivspolitik | Kontakt Anna Nordica

 

Alle informationer givet om krystaller, ædelsten, Energiarmbånd og Energiarbejde,
herunder lignende produkter, der kategoriseres med termen 'Energi-xxx'™
henviser alle til alternative, spirituelle, personlige og/eller religiøse praksisser og overbevisninger.
Alle informationer, vejledninger m.m. der gives og følges, er på eget ansvar.
Dette hverken skal, kan eller må erstatte terapeutisk,
psykologisk eller lægelig hjælp. Så skulle juraen vist vøre på plads.

 

© Copyright og ophavsret - tekst og billeder må ikke kopieres!

Alle billeder og tekster skrevet af Anna Nordica er originale og må ikke kopieres.

Hvis du kopierer tekst og/eller billeder uden Anna Nordicas tilladelse eller kreditering,
vil du først modtage en advarsel, hvor efter du har 24 timer til at fjerne det kopierede.
Hvis dette mod forventning ikke sker, vil modtager du en faktura for teksten
og/eller billederne og en hilsen fra min advokat.

Anna Nordica støttermiljøvenlig pakning    Webshopmærket - logo