Mincookies

Opladning af krystaller? Den ENESTE metode, der faktisk virker!
17. juli 2021 Skrevet af Anna Nordica © COPYRIGHT OG OPHAVSRET – TEKST OG BILLEDER MÅ IKKE KOPIERES!

Opladning af krystaller? Den ENESTE metode, der faktisk virker!

Opladning af krystaller er et af de emner, der virkelig kan mudre vandende og skabe forvirring. Især hvis du er nybegynder i krystalverdenen. Måske fordi mange krystalsælgere ikke helt har styr på forskellen mellem at oplade eller Energirense krystaller.

Jo, der er nemlig en forskel, men jeg er enig så langt, at dine krystaller kan FØLES opladede efter en god Energirensning. Men faktum er, at det du mærker, egentlig er essensen af krystallens rene og klare Energi – og ikke den STÆRKE super-Energi-Power og styrke, som en opladning giver.

Lad mig dog starte med at rydde en myte af vejen med det samme: nej, dine krystaller bliver ikke opladet i solen. Solens kraftige stråler har intet med opladning at gøre – tværtimod, er der flere krystaller, der på sigt, tager skade af solen. Du kan sagtens i kortere perioder arbejde med dine krystaller under den klare sommersol, men giv krystallerne pause bagefter. Krystaller der ligger i solens skadelige stråler for lang tid, vil nemlig hurtigt føles matte, sløve og mere langsom i sin Energi.

Men når det så er sagt, så er der en helt naturlig metode til opladning af krystaller, der rent faktisk virker – især en varm sommer, som vi har i år.

Nemlig lyn- og tordenvejr!

Opladning af krystaller for fuld knald – nemt og UTROLIG effektivt!

Der er flere årsager og faktorer, der gør tordenvejrs-metoden genial og effektiv. Det samtidig super nemt, da du ikke skal gøre ret meget for at den virker, udover at placere at dine krystaller sikkert – lidt som under en Fuldmåne-Energirensning. Krystallerne må dog ikke røre hinanden, når du bruger denne metode, men ligge på frit jorden med god afstand. Og ja, de skal ligge på selve jorden, da det er det naturlige elektriske-spændingsfelt mellem tordenskyerne og jorden, som er med til at oplade dine krystaller.

Det er også en blanding af ændringer i tryk- og lufttemperatur, luftudvidelse og de elektriske ladninger (også på jordoverfladen), som også biddrager til opladningen af dine krystaller.

Lyn biddrager både med stærke lys-frekvenser, men også (super-)soniske lyde, hvis hastighed, bevægelse og ydeevne, bryder spændingsfeltet. Chokbølgerne af lyns af kraftige lys og lyd, den dybe LydHealing af tordenens rumlen og de elektriske spændinger i luften, er måske de vigtigste faktorer til opladningen af dine krystaller.

På sin vis er her faktisk også tale om en Energirensning af krystallerne. Dog jeg vil hellere kalde det en perfekt kombination og en ’2 i 1’-effekt, da resultatet er langt mere kraftfuld end en ren og klar KrystalEnergi. Jo, krystallerne er Energirensede, men deres vibration og frekvens er ubeskriveligt stærkere og laaaangt mere intens efter denne type opladning.

Tro mig, når du først har mærket forskellen mellem tordenvejrs-metoden og en almindelig Energirensning, er du ikke tvivl om hvordan en opladet krystal føles.

Tordenvejr er Kvarts-vejr!

Der er INGEN tvivl om at lyn- og tordenvejr er Kvarts-vejr. Metoden er helt klart mest effektiv for Kvarts-familien, der med sine naturlige egenskaber, har så let ved at forstærke og resonere med lyn- og tordenvejrets påvirkning. De ELSKER det!

Jeg kan især anbefale metoden til dine klare Kvarts (Bjergkrystal), men den virker også til dine Røgkvarts, Ametyst, Citrin, Rosakvarts og så videre.

Har du krystalspidser, KrystalStave eller krystalklynger, så skal de ligge eller stå med spidsen op mod himlen. Dine Energiarmbånd skal ligge fladt på jorden, men fjernes hvis det regner – eller find et sikkert sted, hvor de ikke bliver våde.

Apropos regn, så kan dine Kvarts-krystaller, der ikke har skader eller sårbarheder i deres struktur, sagtens tåle en god regnbyge uden problemer.

Du kan selvfølgelig også afprøve metoden med andre typer krystaller og ædelsten, men resultatet er uden tvivl mest mærkbart på Kvarts.

Sådan Energi-oplader du dine krystaller:

Kan du se på vejrudsigten at der er torden og lyn på vej, eller kan du høre det rumle i horisonten, så er det frem med krystallerne. Find et godt og uforstyrret sted, hvor jorden er relativ flad og ikke bliver for mudret (hvis det skulle regne). Du kan sagtens placere krystallerne, selvom tordenvejret ikke er helt fremme endnu. Sørg for en god afstand mellem krystallerne ca. 15-25 cm. fra hinanden, så de ikke spreder for meget Energi mellem sig. Vent med at tage dem ind til at du ikke længere kan høre torden eller se lyn på himlen. Tør krystallerne af med en ren og tør klud, hvis det har regnet.

Brug dine super-Energi-opladede krystaller til KrystalHealing, til at åbne og arbejde med dit 3. øje og Kronechakra, til manifestationer og meditationer, hvor de vil vise dig præcis hvor stærk deres fornyede Energi er. På grund af deres yderst høje vibration, kan du også lade dem ligge og sprede ny Energi til din krystalsamling, EnergiCenter eller i rum, hvor der er brug for et godt og stærkt Energiløft. Der er faktisk ingen grænser for hvor eller til hvad, du kan bruge de opladede krystaller.

Så hjertelig god fornøjelse, og nyd når lyn- og tordenvejret kommer.

Energi & Lys

Anna

PS: Har du et spørgsmål eller vil du vide mere om metoden? Så er du velkommen til at skrive til mig her.

 

Skal udfyldes!
Skal udfyldes!

 

Anna Nordica - Midgårdsvej 1 - 8881 Thorsø - Cvr.: 35623043

betalingskort

mobilepay

Salgsbetingelser | Cookiepolitik | Privatlivspolitik | Kontakt Anna Nordica

 

Alle informationer givet om krystaller, ædelsten, Energiarmbånd og Energiarbejde,
herunder lignende produkter, der kategoriseres med termen 'Energi-xxx'™
henviser alle til alternative, spirituelle, personlige og/eller religiøse praksisser og overbevisninger.
Alle informationer, vejledninger m.m. der gives og følges, er på eget ansvar.
Dette hverken skal, kan eller må erstatte terapeutisk,
psykologisk eller lægelig hjælp. Så skulle juraen vist vøre på plads.

 

© Copyright og ophavsret - tekst og billeder må ikke kopieres!

Alle billeder og tekster skrevet af Anna Nordica er originale og må ikke kopieres.

Hvis du kopierer tekst og/eller billeder uden Anna Nordicas tilladelse eller kreditering,
vil du først modtage en advarsel, hvor efter du har 24 timer til at fjerne det kopierede.
Hvis dette mod forventning ikke sker, vil modtager du en faktura for teksten
og/eller billederne og en hilsen fra min advokat.

Anna Nordica støttermiljøvenlig pakning    Webshopmærket - logo