Røgelse – skøn Energirøgelse, der booster denne magiske sans
30. september 2018 Skrevet af Anna Nordica © COPYRIGHT OG OPHAVSRET – TEKST OG BILLEDER MÅ IKKE KOPIERES!

Røgelse – skøn Energirøgelse, der booster denne magiske sans

Røgelse er virkelig vidunderlig, og bliver stadig brugt over hele verden. Fra de smukkeste og hellige templer, til kirker og ja, selv i private hjem, hvor røgelsen har et helt nye og særlige formål.

Røgelsen kan nemlig gøre flere ting for os i vores energiarbejde. Med særlige udvalgte ingredienser, som hellige urter, blomster, træ, harpiks og mange andre dufte, styrker du nemlig en helt unik atmosfære i dit hjem.

Ja, på få sekunder kan du skifte hele energien i dit hjem med røgelsens skønne duft.

Det er netop røgelsens dufte, vi skal tale om i dag. Som du måske ved, har jeg udviklet og håndlavet hele 3 forskellige røgelser. Disse røgelser har hver deres formål og egenskaber, som du let kan bruge til at styrke dit Energiarbejde eller til at rense og løfte energien i dit sacred space og i dit hjem.

Nej, du behøver ikke at være all-in på hverken spiritualitet eller Energiarbejde for at bruge røgelse. Du kan blot bruge den til at sætte en vidunderlig stemning i dit hjem.

Du finder mine lækre Energirøgelser lige her

 

Røgelserne er 100% naturlige med økologiske urter og blomster, uden kemi eller parfume – som mange røgelser desværre har.

Ja, det er lækker selvreklame, for jeg er sååå vild med dem.

Røgelses betydning – hvorfor er røgelser så ganske magiske og vigtige for dit spirituelle Energiarbejde?

Der er en af vores naturlige sanser, som vi er langt mere afhængige af, end vi lige går og tror.

Lugtesanensen.

I en moderne kultur, særligt i byen, er denne sans blevet sat på lidt af en prøve. Mange af os har faktisk lukket ned for lugtesansen, fordi den konstant bliver bombarderet med kunstige dufte og kraftige lugte, der på mange måder ikke er naturlige for os mennesker. Lugtene er der, men vi registrerer dem sjældent, med mindre de er så kraftige og dårlige, at vi ikke kan undgå dem.

Måske har du også prøvet at stå i en skov efter en fint regnvejr, og opdaget at du faktisk var nødt til at fokusere for overhovedet at kunne dufte skovens milde duft?

Sådan er det desværre for mange.

Udfordringen er, at dufte ikke er passive, men aktive.

Ja, her kunne jeg skrive en lille afhandling om de neurologiske processer ved duftpåvirkninger, men det ville nok blive pænt voldsomt at trække dig igennem.

Når jeg skriver, at dufte er aktive, handler det lige så meget om, hvordan dufte er triggere. Du kan nemlig gå ned ad gaden, og møde en duft, der trigger din hukommelse, og pludselig er du tilbage i et minde, som du ikke har tænkt på i flere år.

Netop denne trigger-funktion er central. For omvendt kan vi også omgive os med dufte, der styrker bestemte tilstande, som vi bevidst bruger til at skabe fokus og rette vores opmærksomhed mod en bestemt energi.

Det er dét, som røgelse er så fantastisk til.

Spirituelrøgelse du vil elske i dit hjem

Udover at styrke mentale tilstande og fokusere vores opmærksomhed, som er genialt til meditationer og visualiseringer, så har røgelse også en anden egenskab. Fordi vores næse er placeret lige under vores 3. øje, har de to en fin forbindelse mellem hinanden.

Derfor bliver røgelse også brugt i spirituelle ritualer og ceremonier. Altså ikke kun til at åbne for den ydre energi i dit space, men også for den indre energi, der forbinder dig med dine psykiske gaver, klarhed og krafter.

Det er denne her eksempelvis også genial til:

{vmimport 72}


Historisk set, har røgen fra røgelse også haft en helt særlig spirituel betydning - hvor bønnen stiger med røgens cirkler op til himmelen og guderne. Netop røgen er også en vigtig, når du bruger røgelse til dine krystaller.

Røgelse og krystaller – det perfekte energimatch og renselse

Ja, der er ingen tvivl om at de to er et smukt par i dit Energiarbejde. Her kan du bruge røgelsen til at skabe den atmosfære, som understøtter krystallernes energi og formål. Ved at kombinere dit Energiarbejde med en bestemt duft, skaber du et energimatch, som også styrker dig i processen.

Derudover er der også røgelser, der direkte påvirker krystallernes energi. Ja, her er tale om de røgelser, der renser krystaller for gammel energi. Røgen fra Hvid Salvie (urt) er nok den mest kendte sammen med den fine Palo Santo (træ). Men der er også andre røgelsestyper, der er lige så effektive til krystal energirensning, som den her:

{vmimport 71}


Ja, den er perfekt til dig, der ikke lige er til den kraftige duft af Hvide Salvie.

Men er du til en kraftfuld energirenselses-røgelse til din energi, dit hjem og dine krystaller er det klart denne kombinationsrøgelse, du skal have fat i:

{vmimport 73}


Måske kender du ikke alle ingredienserne i Energirøgelserne. Men tadaa, her er en hel liste med de fantastiske ingredienser og deres betydninger, som er den energi du trækker på, når du bruger dem.

Hvad er røgelsen lavet af - og ingrediensernes metafysiske betydninger

Alle mine røgelser er originale - sammensatte og håndlavede af mig. Det  nemlig en helt speciel energi, jeg ville have frem, som du vil kunne bruge aktivt og nyde i dit hjem. De kan både bruges til ritualer, ceremonier, meditationer … eller til at sprede en skøn hverdagsmagi i dit hjem.

Her er min liste af magiske ingredienser og deres metafysiske betydning:

Myrra (harpiks fra helligt træ) – Ja, Myrrarøgelse er kendt fra biblen, bruges til beskyttelse, renselse, forbundet med måneenergi, femininenergi, spirituelle og høje vibrationer, spirituel healing og healing af følelser.

Copal (harpiks af helligt træ) – Copal er en lige så gammel metode til effektiv energirensning som den Hvide Salvie. Copal er hellig og står for renhed, klarhed, frigørelse af negativ energi, åbne følelser og positive intentioner.

Benjui (harpiks af medicintræ) – Benjui bruges til energirensning, stærk beskyttelse, til at tiltrække lykke og positive energier.

Sandaltræ – Sandaltræsrøgelse er jo en klassiker, som står for beskyttelse og healing, beroligende på energier, dyb ro, spirituelenergi og afslapning.

Palo Santo (helligt træ) – Palo Santo er helligt træ, der er fantastisk god til velsignelser, mild renselse, renhed, universel kærlig og varm energi, klarhed.

Hvid salvie – Hvid Salvie røgelse er en hellig urt til stærk Energirenselse, stærk healing, beskyttelse og forvisning af negative energier, grounding af stomfulde energier,

Rosmarin – min Rosmarin er håndplukket, usprøjtet og dyrket over et depot af Calcit i en havneby i Spanien. Rosmarin står for sol- og ildenergi, åbenhed, klare krafter og stærke energier, kraftig beskyttelse og kærlighed

Enebær – Enebær i røgelse står for en kraftfuld beskyttelse mod negative energier, psykisk klarhed og forsvar, tiltrækker sunde og positive energier, også god til velsignelser.

Timian – Timian har en særlig smuk feminin energi, forbundet med Venus, styrke og mod, healing af negative energier og følelser, renhed

Geranium – Geranium er ren kærlighedsenergi, troskab, sunde relationer, helhed, rolig energi.

Frankincense (harpiks) – Frankincenserøgelse er også en klassiker til spirituel udvikling, renhed, åbne og frigive energier, positiv og stærke energier

Nag Champa (røgelse, blomst) – god til ‘space clearing’ og ’space setting’, åben energi, harmonisering, balancering, mild

 

Ja, alle ingredienserne er 100% naturlige, øko og selvfølgelig healede til formålet. Er de ikke bare for lækre? Muuums!

Røgelse på kul – oldschool metode som jeg STORelsker!

Røgelsespinde er rigtig fine, men jeg er mega fan af at brænde røgelse på kul. Ja, det er super oldschool, men med kullet er røgelsen bare nemmere at styre. Her bestemmer du selv hvor intens den skal være. Så smart. Kullet fungerer som en varmekilde, hvor du selv kommer den mængde af røgelse på, som passer til formålet, størrelsen af rummet og så videre.

Jeg anbefaler, at du starter med en lille halv teske, og fylder på efterhånden som røgelsen brændes.

Røgelse der brændes på kul, holder mellem 30 min – 1 time, alt efter hvor ofte du fylder på.

Sådan tænder du røgelse på kul:

  • Du skal bruge en varmesikker skål, som du kan fylde med salt.
  • Tænd kullet så det knitrer og placer kullet med fordybningen op ad.
  • Når kullet er færdig med at ryge og knitre, er det klar til røgelsen.
  • Kom en lille halv teske røgelse ned i fordybningen på kullet, og så er du i gang.
  • Fyld på løbende.

Er du slet ikke til røgelser, har jeg også tænkt på dig.

Røgelse eller EnergiLys – hvad passer bedst til dig?

EnergiLys er ikke bare smukke og helt vidunderlige, de har også sine helt egne kvaliteter og egenskaber. Med EnergiLysene får du en helt særlig energi fra krystallerne, urterne og blomsterne. Og duften er mild og skøn fra de 100% rene og økologiske æteriske olier.

Ja, duften er mere diskret end røgelserne, men den har samme kraftfulde effekt på din energi og i dit hjem.

Lige som røgelserne har EnergiLysene samme funktion i dit Energiarbejde, men de har også en særlig lyd. Lyden kommer fra de skønne trævæger, der giver en helt speciel stemning – altså er det endnu en sans, der stimuleres udover lugtesansen. Høresansen må vi tage en anden god dag.

Med EnergiLys er krystalenergien allerede integreret i en skøn infusion, der folder sig ud, når du tænder lyset.

EnergiLys kan dog ikke bruges til at energirense krystaller. Og der er også duftneutrale Energilys, hvor du selv kan tilføre den duft som passer perfekt til dit hjem, space eller til dit Energiarbejde.

Selvom røgelserne og Energilysene har meget tilfælles, er de også lige så forskellige.

Du kan læse mere om de skønne EnergiLys her:


Hvis du nu sidder og har et spørgsmål til de skønne røgelser eller EnergiLys til dit energiarbejde, er du altid velkommen til at skrive til mig.

Energi og Lys

Anna Nordica

PS: Et lille tip til dig, der vild med Energifodbadene – prøv at tænde et Energilys eller en af røgelserne, mens du synker ind i Energibadets kraft. Hooold nu fast, hvor er det MAGISK! Som en skøn ferie for din energi og dit velvære, når der har været lidt for meget stress på. Jeg er VILD med det!

PPS: Til dig der ikke har set Energifodbadene, så finder du dem her:

Anna Nordica - Midgårdsvej 1 - 8881 Thorsø - Cvr.: 35623043

betalingskort

mobilepay

Salgsbetingelser | Cookiepolitik | Privatlivspolitik | Kontakt Anna Nordica

 

Alle informationer givet om krystaller, ædelsten, Energiarmbånd og Energiarbejde,
herunder lignende produkter, der kategoriseres med termen 'Energi-xxx'™
henviser alle til alternative, spirituelle, personlige og/eller religiøse praksisser og overbevisninger.
Alle informationer, vejledninger m.m. der gives og følges, er på eget ansvar.
Dette hverken skal, kan eller må erstatte terapeutisk,
psykologisk eller lægelig hjælp. Så skulle juraen vist vøre på plads.

 

© Copyright og ophavsret - tekst og billeder må ikke kopieres!

Alle billeder og tekster skrevet af Anna Nordica er originale og må ikke kopieres.

Hvis du kopierer tekst og/eller billeder uden Anna Nordicas tilladelse eller kreditering,
vil du først modtage en advarsel, hvor efter du har 24 timer til at fjerne det kopierede.
Hvis dette mod forventning ikke sker, vil modtager du en faktura for teksten
og/eller billederne og en hilsen fra min advokat.

Anna Nordica støttermiljøvenlig pakning