Abundance – Den dybe lykke, livs-vitalitet, rigdom, kærlighed og magisk skaberkraft

DKK 299,00
Er du klar til at skabe mere lykke og magisk kraft i dit liv?

Omkreds: 18 cm

Krystalstr.: 8 mm

Endelig! Her er hun – den dybe, stærke og majestætiske Abundance! Ja, det er nu du skal rykke på de nye begyndelser, og Abundance er et overflødighedshorn af styrker og krafter i din proces.

Skulle jeg beskrive alle hendes Energi-aspekter ville du kunne sidde her i timevis. Så her er hvad du skal vide:

Abundance Energiarmbåndet er til dig, der vil skabe mere vidunderlig lykke, LivsEnergi og ren glæde i livet. Hun er til dig der vil åbne op, så dine fantasier, ønsker og drømme kan manifestere sig i din virkelighed. Ja, hun er også til dig, der vil have mere kærlighed, nydelse og nærvær i dine relationer. Og så er hun også til dig, der vil skabe fra dit hjerte, et projekt eller en business, der virkelig tjener din (og andres) sjæl.

Kort sagt er hun til dig, der vil have mere af det ALT det gode livet tilbyder – så du kan udfolde dig og skinne klart i dit lys med masser af overskud i din krop, sind og sjæl.

Med hende skal du stoppe med at stille spørgsmålstegn ved dét der helt naturligt kommer til dig, dét som føles så rigtigt og nærende. Tværtimod skal du dyrke det, forstørre og skabe mere af det, for du kender allerede konsekvenserne når frygten og tvivlen stjæler dine krafter. Din lykke og frihed er din beslutning, og med hende du er aldrig alene om det. Vær i hendes Energi, når du har behov for hendes styrke og støtte, så du kan komme stærk igennem din proces.

Ja, Abundance er en dybere, mere intens og mere kraftfuld version af Energiarmbåndet Lykkebringeren. I år er det nemlig all-in på de stærke POWER-krystaller, der tager dig til dit næste niveau i dit Energiarbejde. Jo, du er klar og du skal videre, for der er ingen grænser for dét du kan skabe, når du først forbinder dig med det. Abundance handler netop om at skabe og handle på mulighederne, der gør dit liv magisk og helt specielt. Med hende gør du mere af det der virkelig gør dig lykkelig, fordi dét kalder på dig og fordi du slet ikke vil kunne lade være.

Chakra: virker aktiverende på alle chakras, men hører primært til Hjertechakraet.

Så er du klar til at skabe en ny begyndelse med en utrolig kraft ved din side?

Ja, så bilver Abundance din lige her.