Budskaberen – åben din stemme, klar kommunikation og udtryk

DKK 299,00
Budskaberen – del dine særlige budskaber med verden

Omkreds: 18 cm

Krystalstr.: 6 mm

Dette stærke og fantastiske Energiarmbånd skal støtte dig i at åbne og balancere dit halschakra. Budskaberen handler om, hvordan du let kommunikerer dine budskaber ud – klart og tydeligt.

Din stemme og dine budskaber skal høres. De skal ud – ud så du kan blive hørt, set og mærket.

Ja, hende her er lige så stærk og kraftig, som sin dybe, blå farve.

Budskaberen er en smuk forening af flere mineraler, der skal styrke dig og dit personlige udtryk, når du taler eller skriver. Hun er din kilde til inspiration, åbenhed og klarhed, der hjælper dig til at eje dine ord, tale med autoritet og kommunikere frit.

Derfor er hun oplagt til dig, der lever af dybe samtaler, taler til et publikum eller formidler din viden ud til andre. Hun er din støtte, hvis rene energi stimulerer dit flow, når du skal fortælle alt, hvad du har på hjerte.

Budskaberen skal hjælpe dig med at kommunikere åbent og ærligt – tale din sandhed, have tillid og skabe kraft i dine ord. Hun er også en adgangskilde til din visdom, da hun også skaber et dybt fokus med sine rene og klare energi.

Brug Budskaberen når du vil støtte og styrke din evne til at kommunikere – på de tidspunkter, hvor det er vigtigt for dig, at blive hørt og forstået. Dyrk hende i de perioder, hvor du skal være skarp og klar i spyttet, holde fokus på det vigtige og udtrykke dig klart.

Skal du til eksamen? Jobsamtale? Eller noget der minder om disse? Ja, så er det Budskaberen, du leder efter.

Chakra: Halschakra – men også 3. øje og Kronechakra