Chakraarmbånd – Stimulerende og aktiverende Chakraenergier (livsenergi)

DKK 299,00
Ægte Chakraarmbånd til hele dit energisystem, de 7 primære energicentre og deres formål.

Omkreds: 18 cm

Krystalstr.: 6-8 mm

Chakraarmbånd er blevet klassiske energiredskaber, der matcher energierne i de 7 primære chakras. Så er du til aktivering af livsenergier, helheds-Energiarbejde og chakras, så er dette Chakraarmbånd perfekt til dig.

I Chakra armbåndet er de 7 chakras repræsenterede med en eller flere Krystalenergier (også vulkansk glas). Hver krystal er nøje udvalgt til at rumme et eller flere aspekter af chakra-energierne, og skaber samtidig et helt unikt udtryk, flow og energispektrum.

Det betyder, at du her forbinder dig med hver enkelte chakra og krystalenergi – og helheden i sammensætningen. Ja, det er kraftfuldt og intenst, når du forbinder dig med dit Chakraarmbånd.

Hvert chakra er et energicenter – et udtryk af livsenergi (Prana), som både udsender og modtager energi. Ved at aktivere og stimulere disse energier, åbner du for deres naturlige energiflow, som du kan arbejde med.

Chakraarmbånd med krystaller er nemlig en genial metode til at arbejde med disse energier og deres formål.

Som et Energiarmbånd er Chakraarmbåndet også til dig, der søger et bredt energispektrum at arbejde med. Og ja, her er der virkelig guf at hente, fordi der er så stor variation i energierne. Det betyder, at du her arbejder med hele dit energisystem – fra de groundene til de højvibrationelle energier. Men se det som en helhed, ikke yderligheder, i dit Energiarbejde.

Så nyd det, mærk det og tag det med i din proces! Her er masser af overskud at komme efter.

Alle Chakra- og Energiarmbånd er selvfølgelig lavede med naturlige, ægte og healede krystaller.

Så er du også klar til at arbejde med Chakra energi og masser af kraftfulde krystaller?

Ja, så bliver det skønne Chakraarmbånd dit lige her!