Den Lille Beskytter (Ny udgave!) – Fantastisk Energibeskyttelse, Grounding og fornyet styrke

DKK 199,00
En ’must have’ hjælp til dig der er Energi-sensitiv, udfordret og stærkt sansende.

Omkreds: 18 cm

Krystalstr.: 3-4 mm

Så er hun endelig tilbage i en helt ny version - Den Lille Beskytter!

Ja, den smukke Energibeskytter har virkelig været savnet. I know!

Og med god grund, for styrkende Energibeskyttelse er et kæmpe MUST for dig, der er sensitiv og stærkt sansende overfor kraftfulde Energier. Hun er nemlig til dig, der søger en GENIAL hjælper til at beskytte og grounde dig, når negative og udfordrende Energier trækker i dig. Eller, til Energibeskyttelse fra andres Energier, som smitter af på dig – ork ja, du kender det godt.

Den Lille Beskytter er lige præcis dét, en lille Energibeskyttende medhjælper, som kan hjælpe dig med at holde jordforbindelsen og blive i dig selv, når tunge Energier sender dig til tælling. Det er så drænene, frustrerende og tungt! Men hun hjælper dig med at rejse dig igen og stå stærkt, selvom der er fuld knald på!

Denne version er nemlig særlig interessant da hun også er styrkende og stimulerende for fornyet kraft! Ja, med sin naturlige kombination af beskyttende grounding og stimulerende LivsEnergi er hun virkelig et 2 i 1-Energiarmbånd.

Du kan sagtens bruge hende alene, men også sammen med andre groundende og Energibeskyttende Energiarmbånd, for en ekstra stærk virkning. Personligt bruger jeg hende gerne med Shamanen, The Embracer eller Den Store Vulkan (eller Vulkanen), når der skal ekstra kraft til.

Så er du særligt sensitiv eller stærkt sansende, så brug endelig Den Lille Beskytter sammen med en af disse. Det er virkelig en fantastisk nødhjælp til os, der mærker energier så kraftigt.

Brug endelig Den Lille Beskytter, som en aktiv del af dit groundings- og healingsarbejde – faktisk så meget du overhovedet lyster. Hun skal nok biddrage alt hvad hun kan, så du kan føle dig tryg og sikker, selv når bølgerne går højt omkring dig.

Den Lille Beskytter skal hjælpe dig med at tage toppen af de Energier, så du kan holde fokus, slappe af og være i nuet.

Chakra: Rodchakra, men virker utrolig Groundende og styrkende på hele dit EnergiSystem

Så skal Den Lille Beskytter være din?

Ja, så får du hende lige her