Den Lille Beskytter – Energibeskyttelse, grounding og harmonisering (UNIK!)

DKK 199,00
En ’must have’ hjælp til dig der er energi-sensitiv og stærkt sansende.

Omkreds: 18 cm

Krystalstr.: 3-4 mm

Så er hun endelig tilbage – Den Lille Beskytter!

Ja, denne smukke Energibeskytter har virkelig været savnet.

Og med god grund, for hun er ganske enkelt fantastisk til dig, der er sensitiv overfor energier. Hun er nemlig til dig, der søger en lille hjælper til at beskytte, grounde og harmonisere stærke energier, som trækker i dig. Eller, energibeskyttelse fra energier, som smitter af på dig fra andre mennesker – ork ja, du kender det godt.

Den Lille Beskytter er lige præcis dét, en lille energibeskyttende medhjælper, som kan hjælpe dig med at holde jordforbindelsen, når tunge energier griber fat i dig. Her hjælper hun dig med at stabilisere og harmonisere, så du ikke ’flyver’ væk med den tunge energi.

Da Den Lille Beskytter er et lille Energiarmbånd, kan du med fordel kombinere hende med andre groundende og energibeskyttende armbånd. Personligt bruger jeg hende gerne med Den Lille Sharmanske, The Embracer eller Den Store Vulkan, når der skal ekstra kraft til. Så er du særligt sensitiv eller stærkt sansende, så brug endelig Den Lille Beskytter sammen med en af disse. Det er virkelig en fantastisk nødhjælp til os, der mærker energier så kraftigt.

Brug endelig Den Lille Beskytter, som en aktiv del af dit groundings- og healingsarbejde – faktisk så meget du overhovedet lyster. Hun skal nok biddrage alt hvad hun kan, så du kan føle dig tryg og sikker, selv når bølgerne går højt omkring dig.

Den Lille Beskytter skal hjælpe dig med at tage toppen af de energier, så du kan holde fokus, slappe af og være i nuet.

Så skal Den Lille Beskytter være din?

Ja, så får du hende lige her