Den Lille Blide – Beroliger stærke følelser, blidt og mildt nærvær

DKK 199,00
En skøn lille hjælper, der balancerer og stabiliserer dine følelser.

Omkreds: 18 cm

Krystalstr.: 3-4 mm

Den Lille Blide er så skøn, beroligende og mild i sin energi. Derfor er hun også helt vidunderlig til dig, der har brug for at få ro på, skabe klarhed og ’lande’ i dig selv.

Lige som sin storesøster, Stille Sind, har Den Lille Blide en pragtfuld effekt både fysisk, følelsesmæssigt og spirituelt. Dog er Den Lille Blide mere klar og strålende, hvilket passer så super fint til hendes ’lille’ størrelse.

Den Lille Blide er stabiliserende og balancerende, som er helt genial når livet og følelserne bliver for forvirrende. Her er hun en mild og kærlig klarhedsguide, som hjælper dig med at tænke og se klart igen. Den Lille Blide hjælper dig også til at se og mærke hvad det er du skal slippe, så du kan komme videre.

Ja, hun handler om den ro, som gør dig klar og nærværende i livet.

Hendes fredelige energi er også ren nydelse for dig, som sanser og mærker energier tydeligt – her bringer hun en ro og stille energi, der skaber en ren og selvplejende pause fra støjen og larmen i hverdagen.

Den Lille Blide er også oplagt at bruge sammen med andre Energiarmbånd, hvor hendes mildhed og rolige energi giver mening for dig. Personligt elsker jeg at kombinere Den Lille Blide med Oneness, Gudindens Kraft – Healeren eller Stille Ro, da de er helt vidunderlige sammen.

Uanset så nyd endelig hendes gode energi, så ofte du kan. Det er virkelig Zen – som en helhed, du forbinder dig med hos hende.

Chakra: alle

Så skal Den Lille Blide være din?

Ja, så får du hendes skønne energi lige her