Den Lille Gypsy (NY forårs-Energi) – Naturkraft, kærlighed, VILDSKAB, kreativitet og jeg-styrkelse!

DKK 199,00
Ha, din smukke hippie, selvfølgelig ser du hende her!

Omkreds: 18 cm

Krystalstr.: 2-4 mm

Så! Nu er hun her – en ny forårs Lille Gypsy! Og denne gang er der fuld knald på hendes kærligheds-, jeg-styrkende og spirrende forårs-krafter. Her bliver der virkelig skruet op for vildskaben, så søger du et blidt og ’pænheds’-Energiarmbånd, er det bestemt ikke hende her – hun er vild af natur!

Med hende skal du elske, danse, nyde, modtage, skabe og give – ja, præcis som den naturkraft du er. Her plads og rum til det hele!

Denne Lille Gypsy er til dig, der vil lege med Energierne, skabe lethed og frihed til at udtrykke din sjæl og sande natur. Hun giver dig overskud, styrke og balance, så du trygt kan udfolde dig. Brug hendes Energi som inspiration, der kalder din kreativitet og dit udtryk frem. Her er masser af Energi at trække på, som du vil ELSKE at udforske og dyrke.

Ja, med Den Lille Gypsy får du et virkelig bredt Energispektrum – lige fra Solsten, Rhodocrosit, Mookait, Peridot, Akvamarin, Rosakvarts og mange flere. Her er altså en hel palette af Naturkraft og Energi til dig med hendes vildskab, råstyrke og mod.

Hun er derfor skabt til dig, der vil have mere … mere af det hele. Alt det gode som nærer dig og modet til at skabe. Til dig der mærker boblerne i maven, men ikke helt ved hvad de mon handler om eller betyder. Hun er til dig, der vil tage springet uden nødvendigvis at vide, hvor du lander.

Den Lille Gypsys Energi kan være let og legende, men lige så intens og super insisterende. Hun skal nok støtte dig, du kan være helt tryg med hende ved din side.

Bare rolig hun blæser dig altså ikke afsted – der er en mening med alt hun giver dig, så hav tillid! Nyd processen.

Så er den nye Lille Gypsy lige dén Naturkraft du mangler til forårs-Energien?

Ja, så bliver hun din lige her.