Den Lille HjerteHealer – Stærk følelsesmæssig harmonisering, HjerteHealing og spirituel frigørelse

DKK 199,00
Stærk følelses-nødhjælp mod blokeringer.

Omkreds: 18 cm

Krystalstr.: 3-4 mm

Dine følelser er dit bedste navigationssystem gennem livet. Men dit system kan være fuld af ’fejlslutninger’ og ubalancer, som kan vildlede dig, når uhealede følelser og oplevelser ubevidst tager styringen.

INGEN går fri. Alle har oplevelser fra barn- og ungdommen, der forstyrrer og ’sidder fast’, som gammel og stagneret Energi. Ja, det kan også være lige nu du oplever en vanvittig følelsesmæssig hård periode, der er ved at blæse dig omkuld.

I Energiarbejde kan disse oplevelser og følelser sætte sig som Energiblokeringer. De er ofte de største forhindringer for at opnå de tilstande du ønsker, såvel som din evne til at manifestere, samt din videre spirituelle og personlige udvikling.

Den Lille HjerteHealer er derfor til dig, der vil arbejde med at heale negative oplevelser og følelser, så du endelig kan blive fri af styringen fra gamle sår og ar på sjælen. Hun er til dig, der modigt vil arbejde dig igennem stærke følelser af vrede, jalousi og skam, så du kan stå stærk, autentisk og sårbart frem i dit sande Lys.

Den Lille HjerteHealer er også til dig, som vil åbne dig op for kærlighed, tillid og intimitet ved at give dig selv tid og plads til at heale din HjerteEnergi. Hun er til dig, der har givet mere kærlighed end du har modtaget – og nu er det din tur!

Med Den Lille HjerteHealer får du et skønt Energiarmbånd, der skal hjælpe dig helt igennem din healings- og følelsesmæssige frigørelsesproces. Hendes Energi er stærk, men lige så mild, kærlig og beroligende, når de følelsesmæssige bølger går højt. Her er plads til ALLE følelser og sandheder, uanset hvordan du udtrykker dem.

Den Lille HjerteHealer har en smuk Stjerneslebet så Energispredning, og jeg har tilføjet en lille Rosakvarts som støtte-Energi.

Den Lille HjerteHealer kan også kombineres med alle Energiarmbånd (særligt Det Kærlige Manifest, Abundance og hun er helt genial med SolGudinden).

Chakra: Hjertechakra, men forbinder sig let til alle chakras – fra rod- til kronechakra.

Så står du lige nu i ’orkanens øje’ eller ved du at der er gamle følelser, der forstyrrer dit følelsesmæssige navigations-system?

Ja, så bliver Den Lille HjerteHealer din lige her