Den Lille Kærlige – din skønne lille medhjælper til åbne hjerte- og kærlige energier

DKK 199,00
Du vil STORelske denne lille Kærlige energi.

Omkreds: 18 cm

Krystalstr.: 3 mm

Muuums, mærk lige denne fortryllende energi – jeg er så vild med hende, Den Lille kærlige.

Ja, hun handler om de kærlige hjerteenergier, hvis kraft er så fin og skøn at arbejde med. Du kan bruge hende alene, som en lille magisk medhjælper, eller sammen med andre Energiarmbånd – hvor du vil have det kærlige energiaspekt med i Energiarbejdet. Hun er nemlig en genial støtte-energi, du let kan inddrage og trække på.

Den Lille Kærlige er ganske speciel, da hun har facetslebene krystaller, der giver en vidunderlig stjerneenergispredning. Derudover kan du også se fine rester fra Ionisering, som giver hende en helt særlig energi og udseende. Så undervurder endelig ikke Den Lille Kærliges kraft og styrke.

Dette er derfor Energiarmbåndet til dig, der søger en god og kærlig assistent til at støtte din selvkærlige udvikling og hjerteenergi. Hun er oplagt til dig, der vil have hjerteenergien med uanset hvilken proces du er i gang med. Ja, hun er også til dig, som allerede arbejder med healing af hjertet og åbning af dit hjertechakra med andre krystaller. 

Den Lille Kærlige er virkelig en af mine favoritter, da hun altid skinner sin omsorgsfulde energi ud, når der er behov for hende. 

Der er flere, der bruger hende med Energiarmbåndene All I Am, The Great Goddess og NovaGaia – så vær endelig nysgerrig og prøv hende sammen med andre Energiarmbånd. 

Chakra: Hjertechakra

Ja, den smukke Lille Kærlige bliver din lige her