Den Lille Sharmanske – Grounding, Earthing og himmelsk Lys-guide

DKK 199,00
Endnu en af Moder Jords mest kraftfulde MesterHealere!

Omkreds: 18 cm

Krystalstr.: 4mm

Den Lille Sharmaske har utrolig mange aspekter og formål, så her får du virkelig et Energiarmbånd for hele livet. Undervurder endelig ikke hendes superkrafter, trods hendes størrelse.

Den Lille Sharmanskes umiddelbare energi, som er nemmest at forbinde sig med, er hendes smukke og helt vidunderlige groundende kraft. Her hjælper hun dig med at slippe bekymringer, frygt og vrede, så du kan få forbindelsen til Moder Jords healende vibration tilbage igen.

Netop på grund af hendes blide grounding, er hun oplagt at bruge, hvis du også går grounding-ture med bare fødder i haven, som også kaldes Earthing. Her forbinder Den Lille Sharmanske dig nemlig med Jordens energi og vibration, som både beskytter, healer og giver liv.

Ja, hun har bredt og skønt energispektrum – lige fra jordforbindelse til en himmelsk Lys- og Livsenergi.

Lad mig starte med groundingen, hvor hun hjælper dig med at genfinde stabilitet og centrere din energi. Her kan du let give slip og forløse blokeringer - dét som får dig ud af kurs. Hun er nemlig en stærk energi-beskytter, der detoxer og forviser de negative energier – hvilket er en af grundende til at hun bruges i healende Energi-ritualer.

Det mest vilde er det andet aspekt af hende, som er en klar og stærk Lys-energi, der hjælper dig med at åbne op og udforske dine styrker. Hun hjælper dig altså videre, efter groundingen, med at puste liv og Lys i dine højeste potentialer. Ja, du bliver løftet op igen med en klarhed, som giver dig styrken til at komme videre.

Den Lille Sharmanske er derfor oplagt til dig, der søger den rolige grounding og forbindelse til Moder Jord, et redskab til Earthing, og samtidig også vil have en stærk kraft, der styrker dig.

Ja, hun har POWER, hende her!

Og hun bliver kun din her …

Chakra: Fra rod- til KroneChakra