Den Lille Sol – LivsEnergi, lyst, glædes boost og selvværd!

DKK 199,00
En kraftfuld lille hjælper i dit personlige Energiarbejde.

Omkreds: 18 cm

Krystalstr.: 3-4 mm

Muums, se nu denne lille skønhed! Endnu en Lille Hjælper, hvis størrelse intet siger om hendes magiske kraft! Jeg er så vild med Den Lille Sol!

Den Lille Sol er nemlig perfekt til dig, der ønsker en indsprøjtning af glæde, nydelse og LivsEnergi i dit Energiarbejde. Derfor er hun også perfekt som forårs- og sommerEnergiarmbånd, hvor der virkelig kan ’skrues op’ for Solens Energi og kraft. Ja, de hører sammen.

Hun er til dig, der har brug for lidt hjælp til at ’tjekke ind’ med dig selv og mærke hvad du føler, så du ikke overhører vigtige mavefornemmelser og signaler. Jo bedre du mærker disse, jo mere selvtillid og selvværd vil du få, når du ved, at du kan stole på dét du fornemmer.

Den Lille Sol er samtidig fyldt med positive Energier af livsglæde og lyst, der styrker dig i at tage nye spring i livet. Hav tillid, hun skal nok støtte dig! Hun er nemlig som skabt til at styrke dig i at være den du er.

Du kan også bruge Den Lille Sol som en sekundær Energi, altså som et ekstra Energiarmbånd, sammen med et andet Energiarmbånd. Hun kan let kombineres med Abundance, RisingEnergy, The Embracer og Awakenings (dermed også NordLys). Her vil hun hjælpe dig med at mærke efter hvad der sker, hvad dét betyder og hvordan dét der sker tjener dig i din proces.Derfor kan hun særligt anbefales til RisingEnergy, da Den Lille Sol har en stærk forbindelse til din selv-følelse og dine personlige grænser).

Du kan altså nemt bruge hende alene eller sammen med et eller flere Energiarmbånd.

Chakra: solar plexus

Så mangler du en skøn lille hjælper i dit Energiarbejde er Den Lille Sol oplagt!

Hun bliver din lige her.