Den lille Spirituelle – spiritualitet, healing og positiv energi

DKK 199,00
Ja, hun er en sand klassiker – og med rigtig god grund! Hendes universelle livsenergier er en bred vifte af stærk healing, der skaber rum for positive energier og nye flows i dit liv.

Omkreds: 18 cm

Krystalstr.: 4 mm

Hun er så fantastisk at manifestere og meditere med, da hun styrker din spiritualitet – din sjæls kald, åbner op for dine evner og nye muligheder og oplevelser, du ikke troede var mulige.

Den Lille Spirituelle er også en hjælp til dig, der er i en proces, hvor du vil give slip på negative mønstre, gamle vaner og overbevisninger, der blokerer dig fra dit fulde potentiale. Hun skal minde dig om, hvor vigtigt det er, at du lever i overensstemmelse med din sandhed, og er tro mod dit højere selv.

Ja, hun er ’soul food’ for din sjæl, men også en støtte til at handle og skabe det liv, der kalder på dig. Sammen bliver I en enhed med en mission, når forbindelsen først er skabt mellem jer.

Den Lille Spirituelle har 4 mm krystaller, og kan sagtens bruges alene eller i en kombination med andre Energiarmbånd. Det kunne være Den Lille Kærlige, hvor du tilføjer de selvkærlige energier.

Den Lille Spirituelle bliver din her.

Chakra: 3. Øje krone og opefter