Det Kærlige Manifest – manifester din magiske FeminineEnergi, kærlighed og stærk hjerteenergi

DKK 299,00
Stærk healende hjerteenergi – overskud af ren, kærlig og femininenergi.

Omkreds: 18 cm

Krystalstr.: 6 mm

Så! Nu er hun endelig tilbage, og hun er STÆRKERE end nogensinde – Det Kærlige Manifest!

Denne specielle version af Det Kærlige Manifest kommer fra samme mine som de populære MeditationsKrystaller, DivineFeminine. Den mine har de måske stærkeste versioner af disse krystaller i hele verden! Og jeg ELSKER dem!

Så her får du altså kraftfuldt og helt fantastisk POWER-Energiarmbånd, der både åbner, styrker og healer din hjerteenergi – din feminine kraft – den ubetingede og universelle kærlighed.

JA TAK!!! 

Her er der virkelig et energi-overskud at trække på, der får dit hjerte til at synge. Derfor er hun så oplagt til dig, der arbejder med din feminine-kraft, åbning og healing af dit hjertechakra. Hun er til dig, der vil åbne dig op for kærligheden, at elske og blive elsket, og manifestere mere kærlighed i livet – ud i dine relationer, til en partner, dine børn, til dét du skaber og sender ud i verden og universet. Der er ingen grænser for kærligheden, når du forbinder dig og mærker den i hver en celle i din krop. Ren nydelse og magi for din sjæl.

Det Kærlige Manifest er et af mine go-to Energiarmbånd, som fungerer som en helt utrolig og kraftfuld livs-guide. Ja, følg dit hjertes visdom og lad hende vise dig vejen. Lad hende heale dine sår, og give dig lysten til at elske livet. Det er dén superpower, du arbejder med her.  

Du er her jo netop for at leve med og i et kærligt forhold til dig selv og andre. Så er du ved at starte en ny selvkærlig rejse, hvor du lever, udtrykker og taler fra dit hjerte, er Det Kærlige Manifest oplagt til dig. 

Chakra: Hjertechakra, Hjertechakra og atter Hjertechakra

Så er du klar til en superkraft af feminin- og hjerteenergi, er Det Kærlige Manifest det helt rigtige Energibånd til dig.

Og hun bliver din lige her!