Det Lille StjerneLys – Aktiverende LysEnergi, styrke og kraft til nye begyndelser – så magisk!

DKK 199,00
En fantastisk lille hjælper med masser af Lys- og StjerneEnergi.

Omkreds: 18 cm

Krystalstr.: 3 mm

Ja tak, så er der lige et (stjerne-) skud af magisk LysEnergi til dig her! Åh, hvor er hun dog bare vidunderlig! Det Lille StjerneLys kan sagtens bruges alene eller sammen med andre LysEnergi-Energiarmbånd, som giver dig styrke, kraft og mod til nye begyndelser.

Jo, her får du et ret specielt Energiarmbånd, hvis krystalstørrelse intet siger om alt den kraft hun bringer med sig. Ja, her er der rigelig af Energi, som hun gavmildt deler ud af. Det er nemlig dét hun kan – tiltrække og sprede de positive LysEnergier, som du altid vil kunne forbinde dig med. Hun er nemlig til dig, der trænger til at blive ’tanket op’, når du har givet mere Energi end du har fået tilbage. Hun er virkelig en god healer at have hånden, når du har behov for lidt ekstra hjælp.

Det Lille StjerneLys er et Energimæssigt ’pick-me-up’, der løfter og styrker din personlige Energi. Hun beskytter dig også mod de drænene og tunge Energier ved at genskabe balance og harmoni. Derfor er hun også god i de perioder, hvor du har brug for en god EnergiRensning eller EnergiHealing. Det Lille Stjerne er nemlig stærkt aktiverende LysEnergi, som hjælper med at holde din Energi og dit Energifelt rent og klart.

Det Lille StjerneLys kan bruges ALTID, dag og nat, hvor hun vil heale og give dig styrke med sin Lys-Kraft. Ja, hun er virkelig magisk at arbejde med, da du nemt kan bruge hende i lange perioder uden pause – så fantastisk er hun. Derfor er hun også oplagt at bruge, hvis du står overfor en ny og ukendt fremtid – en ny begyndelse, hvor du vil have en ekstra positiv Energi at trække på, som giver dig mod, styrke og selvtillid, til at tage det næste skridt.

Chakra: Kronechakra, men virker aktiverende og harmoniserende på alle chakra

Så er Det Lille StjerneLys lige den ekstra Energi til mere styrke og kraft, som du søger?

Ja, så bliver hun din lige her.