DivineSeeker – Stærk spirituel Talisman!

DKK 299,00
En ganske usædvanlig og kraftfuld Energi-ressource.

Omkreds: 18 cm

Krystalstr.: 6 mm

Så, nu bevæger vi os ind på en af de mere sjældne krystallers energier, som bestemt ikke for alle. Hun er bærer nemlig en kraft, der er så stærk i sit energispektrum, at hun er en af de fortrukne spirituelle- Energikilder og Talismans.

DivineSeeker er hurtig og ubegrænset i sin kraft, da hun er en sand mester til at aktivere energier. Her er der ikke bare højt til loftet – loftet findes ikke med hende! Derfor er hun oplagt til dig, der søger en energi, der nedbryder dine begrænsninger og blokeringer, som forhindrer din videre spirituelle udvikling. Hun hjælper dig igennem din transformationsproces, personlige energiskift og livsændringer.

DivineSeeker er til dig, der er søger – uanset om det er alignment til dit højere formål, universets uendelige muligheder eller nye energiressourcer. Hun er derfor også et glimrende livs-kompas for dig, som føler, at du har mistet ’din vej’ og dig selv undervejs. Ja, der er virkelig kraft og styrke at hente, når du bruger hende som din Talisman.

Modsat en af hendes mere kendte søstre, er her ingen groundene-effekt. Så hold gerne pauser, hvis hun bliver for intens og kraftfuld.

Chakras: Hjertechakra og opefter – med fuld styrke!

Så kan du mærke DivineSeekers energi, er der ingen tvivl om at hun kalder på dig – at I skal noget sammen!

Og hun bliver din lige her!