EfterÅrsEnergi – Følg efterårets skønne rytme med mere nærvær, ro og harmoni

DKK 299,00
Et skønt Energiarmbånd til alle Efterårets Energier.

Omkreds: 18 cm

Krystalstr.: 6 mm

Er du klar til at nyde et skønt efterår med masser af nærvær og opmærksomhed på din personlige energi? 

Så er dette Energiarmbånd perfekt til dig!

Med EfterÅrsEnergi-armbåndet følger du naturens sæsonskifte fra sommerens stærke og udadvendte energier mod efterårets mere indadvendte energier. Her sænkes vibrationen til en mere langsom og introspektiv frekvens, som hjælper dig med at høste og grounde dit Energiarbejde – men også at slippe dét, som du ikke længere har behov for, lyst til eller som forstyrrer din videre udvikling. 

Så når efterårs-vinden suser og regnen kommer, vendes din opmærksomhed indad til dit indre og rolige nærvær med dig selv, hvor du mærker efter, hvordan du virkelig har det.  

Efterårs energi-processen handler om dig, og om at skabe nydelse og glæde mens du trækker på energien, og gør status for, hvad du skal have din opmærksomhed på, og hvad skal der lukkes ned og slippes. Lad endelig EfterÅrsEnergi-armbåndet støtte og styrke dig med sit brede, men stabiliserende, energispektrum. Hun er både optimistisk, dyb og dynamisk, så der er rigeligt at forbinde sig med, når du går i gang med efterårets personlige og energimæssige ’hovedrengøring’. 

Og har du været særligt påvirket af sommerens intensive retrograder er hun din skønne og blide landing i overgangen til efterårets energier. 

Ja, nu skal der ro på igen og skabes fokus på dét, som er vigtigt for dig. 

EfterÅrsEnergi er derfor oplagt til dig, der vil følge naturens rytme og de naturlige energiprocesser. Hun er til dig, der trænger til at vende din opmærksomhed indad og mærke efter, hvad der sker i dig og hvad du har behov for. Lad endelig EfterÅrsEnergi guide dig, for hun er både enormt harmoniserende og fuld af styrke. 

Nyd det!

Chakra: solar plexus, hara – og rodchakra

Så er du klar til EfterÅrsEnergien?

Ja, så bliver hun din lige her!