EnergiKrystaller – til STÆRK Grounding og Energibeskyttelse, to-go og til når du eller dit barn sover trygt!

DKK 179,00
KrystalTerapi, healing og Grounding to-go i dit Energiarbejde!
GRATIS fragt!

Den her smukke EnergiKrystal er både super praktisk og utrolig effektiv til healende Grounding og stærk Energibeskyttelse. Ja, hun er simpelthen så god at have ved hånden, når du har behov for en ekstra og direkte kraft til at støtte dig.

Denne EnergiKrystal er oplagt til dig, der er i en svær situation, udfordrende eller turbulent periode, der følelsesmæssigt presser dig – giver dig tankemylder, frygt og dræner din Energi. Her er hun din støtte, der hjælper dig med skabe ro, fokusere og heale. Hun hjælper dig med at falde ned, holde fast i dig selv og fokusere på det vigtige. Ja, hendes Groundene healing er stærk og direkte, så brug hende endelig når du mærker kaotiske følelser og tanker dukker op.

Derudover er Energikrystallen også en ubeskrivelig kraftfuld Guide, som er oplagt at bruge til KrystalTerapi. I KrystalTerapi er hun faktisk lidt af et ’must have’ både til Krystalhealing og i dit personlige Skyggearbejde.

EnergiKrystallen er også en oplagt sove-krystal, som du enten kan lægge under din hovedpude, på dit natbord eller under din seng – alt efter hvad der virker bedst for dig. Der er ingen tvivl om at jeg er stor fortaler for STÆRK Energibeskyttelse og Grounding før sengetid og særligt når du sover. Især hvis du eller dit barn er særlig Energi-sensitive eller stærkt sansende.

Til børn: da denne EnergiKrystal er ret direkte i sin Energi, kan du med fordel starte med at blot have den liggende i nærheden af dit barn omnatten med en god afstand. Du kan altid rykke den tættere på, og observere hvordan dit barn reagerer på hendes Energi. Modsat Satin Spar-sovekrystallen, så skal dit barn holde pauser fra denne EnergiKrystal. Så brug hende i de perioder hvor der er behov og hold gode pauser efterfølgende. Pauserne er kun vigtige for dit barns grund-Energi, ikke din. Derudover er sikkerhed vigtigt, især til de yngste – de må IKKE kunne få fat i Energikrystallen.

Tip: Se, den her EnergiKrystal er virkelig praktisk at have med dig i hverdagen, på rejser osv., hvor du ofte kan opleve massive, fremmede og intense Energier. Bruger du allerede Energiarmbåndet Wild Noctune, så får du her en skøn medhjælper, der forstærker KrystalHealingen og hendes vigtige egenskaber. Placer gerne denne EnergiKrystal på dine EnergiCentre (chakras) og mærk hvordan hun arbejder. Har du eksempelvis tankemylder, så hold hende gerne op til dit tredje Øje, så du ikke ryger ud en negativ tanke-spiral. Når du ikke aktivt bruger hende i dit Energiarbejde, kan du med fordel placere hende i din gang, hvor hun vil ligge og beskytte indgangen til dit hjem.

Chakra: Rodchakra og nedefter. Virker Groundene, beskyttende og stabiliserende på hele dit Energisystem.

Da denne Energikrystal er faktisk ikke en krystal, men ægte vulkansk glas, der har rejst hele vejen fra Canada. Der kan forekomme fine ridser og naturlige ’fejl’ i Energikrystallen. Dette betyder intet for hverken hendes Energi eller virkning.

Så søger du STÆRK Grounding, EnergiBeskyttelse, KrystalTerapi og Grounding i en fantastisk EnergiKrystal?

Ja, så bliver hun din lige her!

Omkreds: ca. 6x4 cm

Anna Nordica - Midgårdsvej 1 - 8881 Thorsø - Cvr.: 35623043

betalingskort

mobilepay

Salgsbetingelser | Cookiepolitik | Privatlivspolitik | Kontakt Anna Nordica

 

Alle informationer givet om krystaller, ædelsten, Energiarmbånd og Energiarbejde,
herunder lignende produkter, der kategoriseres med termen 'Energi-xxx'™
henviser alle til alternative, spirituelle, personlige og/eller religiøse praksisser og overbevisninger.
Alle informationer, vejledninger m.m. der gives og følges, er på eget ansvar.
Dette hverken skal, kan eller må erstatte terapeutisk,
psykologisk eller lægelig hjælp. Så skulle juraen vist vøre på plads.

 

© Copyright og ophavsret - tekst og billeder må ikke kopieres!

Alle billeder og tekster skrevet af Anna Nordica er originale og må ikke kopieres.

Hvis du kopierer tekst og/eller billeder uden Anna Nordicas tilladelse eller kreditering,
vil du først modtage en advarsel, hvor efter du har 24 timer til at fjerne det kopierede.
Hvis dette mod forventning ikke sker, vil modtager du en faktura for teksten
og/eller billederne og en hilsen fra min advokat.

Anna Nordica støttermiljøvenlig pakning