EnergiSpray // All in Love – åben HjerteEnergi-Flow, kærlighedsfuld og lidenskabelig passion med stærke Peridot og RosaKvarts

DKK 169,00
Stimulerende og aktiverende HjerteEnergi!
ALTID gratis fragt!

All in Love EnergiSpray er utrolig eventyrlig og kraftfuld – fyldt med STÆRKE og aktiverende HjerteEnergier! Ja, nu skal der fyldes op med kærlighed og passion i dit hjem, dit space og i dit Energifelt.

All in Love er helt enestående til at aktivere og stimulere din HjerteEnergi, og holde Energien åben og hjertevarm. Hun vækker kærligt dine sansers krafter, der inviterer dig til at være modtagelig for alt den kærlighed, du overhovedet kan rumme – helt betingelsesløs kærlighed. Det kan være kærlighed og passion i dine relationer, til din familie, en partner, men også i alt andet du gør. All in Loves Energi handler nemlig om af forstærke og skabe ud fra dit hjerte. Alt med kærlighed. Det kan derfor lige så godt være at du skaber hjerte-rum for din familie, kreative hjerte-projekter eller en hjerte-business. Ja, det er op til dig, All in Love er her for at styrke den kraft, der holder din HjerteEnergi åben og din passion høj – uanset hvad du ønsker at have og skabe mere af, for dig selv eller sammen med andre.

All in Love er oplagt til dig, der ønsker mere HjerteEnergi, kærlighed og lidenskabelig passion, i en perfekt og naturlig balance. Med sine rene æteriske olier og ægte krystaller, åbner hun op for HjerteEnergiernes magiske krafter. Ja, du vil NYDE hendes Energi og healing, når hun først udfolder sig for dig. Vidunderligt! Brug hende endelig efter du har Energirenset dit hjem, til KrystalRitualer og selvkærlige ceremonier – men også i hverdagen til at holde kærligheds- og HjerteEnergien frisk og klar.

Som AuraSpray er hun meget aktiverende og utrolig stærk i hele dit Energifelt.

Som RumSpray kan hun bruges i alle rum, og det er nok ingen overraskelse, at hun er ret vild og intenst stimulerende i dit soveværelse. Men brug hende endelig i alle rum, hvor du ønsker den kraftfulde og aktive HjerteEnergi.

I EnergiSprayen er der både smukke Peridot og RosaKvarts til at forstærke All in Loves-KrystalEnergi. Lad dem endelig blive i flasken til den er helt tom, så du sikrer dig at du altid får den rene og klare KrystalEnergi.

Chakra: Hjertechakra

All in Love er håndlavet og healet af Anna Nordica - selvfølgelig kun med rene og naturlige æteriske olier, og ægte krystaller! Ingen syntetiske eller kunstige parfumer/duftolier.

Så er denne naturlige og kærlighedsfyldte EnergiSpray lige noget for dit hjem og Energiarbejde?

Ja, så bliver All in Love din lige her!

Olier: Ylang-Ylang, Niaouli og Patchouli

Mængde: 50 ml


Anna Nordica - Midgårdsvej 1 - 8881 Thorsø - Cvr.: 35623043

betalingskort

mobilepay

Salgsbetingelser | Cookiepolitik | Privatlivspolitik | Kontakt Anna Nordica

 

Alle informationer givet om krystaller, ædelsten, Energiarmbånd og Energiarbejde,
herunder lignende produkter, der kategoriseres med termen 'Energi-xxx'™
henviser alle til alternative, spirituelle, personlige og/eller religiøse praksisser og overbevisninger.
Alle informationer, vejledninger m.m. der gives og følges, er på eget ansvar.
Dette hverken skal, kan eller må erstatte terapeutisk,
psykologisk eller lægelig hjælp. Så skulle juraen vist vøre på plads.

 

© Copyright og ophavsret - tekst og billeder må ikke kopieres!

Alle billeder og tekster skrevet af Anna Nordica er originale og må ikke kopieres.

Hvis du kopierer tekst og/eller billeder uden Anna Nordicas tilladelse eller kreditering,
vil du først modtage en advarsel, hvor efter du har 24 timer til at fjerne det kopierede.
Hvis dette mod forventning ikke sker, vil modtager du en faktura for teksten
og/eller billederne og en hilsen fra min advokat.