Mincookies

Krystal Chips – små skønne krystaller med stor KRAFT!

Krystalchips er små, fine og ofte tromlede krystaller, der har utrolig mange spændende anvendelsesmuligheder. Der er virkelig ingen grænser for hvor og til hvad, du kan bruge de små krystaller. Fordelen ved krystal chips er dels deres størrelse og mængden, som giver dig masser af forskellige måder, du kan arbejde med dem på. Du behøver egentlig kun en lille håndfuld af de små krystaller før du kan skabe supereffektive, praktiske og inspirerende måder, hvor de små Krystalchips virkelig kommer til sin ret med alt deres Kraft.

Krystal Chips’ Energi afhænger selvfølgelig af hvilken krystal eller sten det er, og måden du bruger dem på. Deres Energispredning er ofte fokuseret og afrundet, da det især er i den sammenhæng du bruger dem, hvor deres kvaliteter og egenskaber viser sig. Brug dem eksempelvis til at skabe forbindelse, helhed og Energi mellem krystallerne i dine krystalsamling - eller til at skabe form og struktur i dine KrystalGrids.

Ja, de er så GENIALE, da de netop giver dig mulighed for at lege og udforske nye metoder og udtryk i dit Energiarbejde med krystaller.

Sådan bruger du dine Krystalchips:

KrystalChips er essentielle for Energien og Kraften i både IntentionsKrukker og ’Spell Jars’. Brug endelig de Krystal chips, der matcher dine intentioners formål og indhold – altså kærlighedskrystaller til kærligheds-intentioner osv. Det samme gælder også for dine KrystalGrids. Netop ved KrystalGrids er krystalchips super praktiske og helt fantastiske til at give form, skabe sammenhæng og struktur på dit Grid. Samtidig kan de små krystaller også forstærke og skabe en ny dynamik mellem de andre krystaller du anvender. Derfor er de også helt vidunderlige at bruge i din krystalsamling til at give styrke, forene og forbinde Energierne.

Du kan også bruge dine Krystalchips alene i små skåle, i en muslingeskal eller på et fad, hvor de ligger og spreder deres skønne Energi. De kan især være smarte at bruge i soveværelset, da du nemt kan justere mængden af krystaller, så de passer præcis til dit behov uden at forstyrre dig eller de andre krystaller, som du kan have i rummet. Resten af krystalchipsne kan du så bruge i andre rum eller til andre formål - uden problemer.

Tip: Er du nybegynder, så kan du med fordel kombinere dine KrystalChips med andre krystaller, som passer sammen Energimæssigt. Når du kan mærke hvordan de fungerer og føles bedst, så er det oplagt at eksperimentere og skabe nye kombinationer. Mærk efter hvordan Energierne arbejder og hvad de tilbyder dig. Juster efter behov, uanset hvordan og hvilke krystalchips du bruger.

KrystalChips skal selvfølgelig også EnergiRenses. Jeg kan varmt anbefale at bruge FuldMåne- eller LydHealings-metoden, da det hurtigt kan blive en lang proces, hvis du skal EnergiRense hver eneste KrystalChip med Røgelse.

Så, nu er vi endelig kommet til dem, de skønne sammensætninger af forskellige KrystalChips – som altid af ægte, naturlige og healede krystaller!

God fornøjelse!

 

Anna Nordica - Midgårdsvej 1 - 8881 Thorsø - Cvr.: 35623043

betalingskort

mobilepay

Salgsbetingelser | Cookiepolitik | Privatlivspolitik | Kontakt Anna Nordica

 

Alle informationer givet om krystaller, ædelsten, Energiarmbånd og Energiarbejde,
herunder lignende produkter, der kategoriseres med termen 'Energi-xxx'™
henviser alle til alternative, spirituelle, personlige og/eller religiøse praksisser og overbevisninger.
Alle informationer, vejledninger m.m. der gives og følges, er på eget ansvar.
Dette hverken skal, kan eller må erstatte terapeutisk,
psykologisk eller lægelig hjælp. Så skulle juraen vist vøre på plads.

 

© Copyright og ophavsret - tekst og billeder må ikke kopieres!

Alle billeder og tekster skrevet af Anna Nordica er originale og må ikke kopieres.

Hvis du kopierer tekst og/eller billeder uden Anna Nordicas tilladelse eller kreditering,
vil du først modtage en advarsel, hvor efter du har 24 timer til at fjerne det kopierede.
Hvis dette mod forventning ikke sker, vil modtager du en faktura for teksten
og/eller billederne og en hilsen fra min advokat.

Anna Nordica støttermiljøvenlig pakning    Webshopmærket - logo