Mincookies

Krystalolier – de kraftfulde og magiske Energiolier

Krystalolie hører til gruppen af Spirituelle- og Energiolier, der har været brugt i selv de ældste traditioner og praksisser. Formålet har altid været at aktivere, stimulere og heale energien med oliens kraftfulde egenskaber. I krystalolie er det krystallernes egenskaber, der sammen med oliens virkning på hunden og de æteriskeoliers styrker, en hellig treenighed, der tilsammen skaber en unik virkning på dit energiflow.

Krystaloliens virkning bestemmes af hvilke krystaller og olier, der anvendes til at fremme præcis den kraft, der gør at du får effekten af den styrke og vibration, som deres særlige egenskaber giver.

En af fordelene ved at bruge krystalolie er, at du netop får denne styrke og kraft, uden at du behøver at gøre noget – hverken tænke eller tale, men at du blot kan lade Krystalolien virke på din hud og lade den gøre arbejdet for dig.

Krystalolien kan bruges i din hverdag, eksempelvis om morgen til at åbne op for energien, til at styrke din energi i løbet af dagen, eller du kan bruge den i dine særlige ritualer, til meditationer eller ceremonier. Faktisk kan du bruge din Krystalolie, ligesom det passer dig og dine behov. Jeg kan varmt anbefale at bruge olien under dine fødder, i dine hænder eller bag dine ører, men mærk efter hvor på din krop, olien bliver kaldt på – se, det er det helt rigtige sted, at påføre den.

Anna Nordicas KrystalOlier

Her får du ikke bar en, men hele to krystalolier, en primær og en sekundær energi, der både fungerer hver for sig og sammen - når du har behov for et ekstra boost.

Den primære energi (i den store flaske) er din særlige energiolie, der rummer den energi, det formål eller den styrke, som du gerne vil arbejde med og have mere af.

Den sekundære energi (i den lille flaske) kompletterer og styrker energien i den primære Krystalolie. Jo, den sekundære energi har også sine helt egne egenskaber, som her bruges til at understøtte aspekter af den primære energi.

Bare rolig, det skal nok give mening når du læser om de forskellige Krystaloliers virkning.

De praktiske informationer

Dine Krystalolier kommer i glas roll-ons, som gør det nemt at påføre olien i en passende mængde. Krystalolien er selvfølgelig skabt med ægte krystaller, der er healede og energirensede. Olien er 100% økologisk Mandelolie, en blid og nærende olie, som din hud vil elske. De æteriske olier er også 100% økologiske – ingen kemiske dufte her. Som altid skal du teste mod allergi 24 timer før brug. Har du parfume- eller nøddeallergi skal du ikke bruge disse. Krystaloliernes holdbarhed er ca. 6 mdr – tåler ikke direkte sollys, men de vil dog elske at bade i Fuldmånens skær.

Her kan du læse mere om hver af Krystaloliernes energier og virkninger – god fornøjelse!

I am strong
I am sacred
I speak from my heart
I am love

Anna Nordica - Midgårdsvej 1 - 8881 Thorsø - Cvr.: 35623043

betalingskort

mobilepay

Salgsbetingelser | Cookiepolitik | Privatlivspolitik | Kontakt Anna Nordica

 

Alle informationer givet om krystaller, ædelsten, Energiarmbånd og Energiarbejde,
herunder lignende produkter, der kategoriseres med termen 'Energi-xxx'™
henviser alle til alternative, spirituelle, personlige og/eller religiøse praksisser og overbevisninger.
Alle informationer, vejledninger m.m. der gives og følges, er på eget ansvar.
Dette hverken skal, kan eller må erstatte terapeutisk,
psykologisk eller lægelig hjælp. Så skulle juraen vist vøre på plads.

 

© Copyright og ophavsret - tekst og billeder må ikke kopieres!

Alle billeder og tekster skrevet af Anna Nordica er originale og må ikke kopieres.

Hvis du kopierer tekst og/eller billeder uden Anna Nordicas tilladelse eller kreditering,
vil du først modtage en advarsel, hvor efter du har 24 timer til at fjerne det kopierede.
Hvis dette mod forventning ikke sker, vil modtager du en faktura for teksten
og/eller billederne og en hilsen fra min advokat.

Anna Nordica støttermiljøvenlig pakning    Webshopmærket - logo