Mincookies

YoniÆg - aktivering, revitalisering og energiforbindelse til din feminine GudindeEnergi

Yoni æg er helt vidunderlige energiredskaber til dit feminine Energi- og healingsarbejde. Din Yoni er som et helligt tempel, der rummer alle aspekter af den feminineenergi – så som livsenergi, kærlighed, intuition, sansning, kreativitet, evnen til at modtage, skaberkraft, følelser og meget mere. Ved at styrke din forbindelse til din Yoni kan du forstærke dit feminine-energiflow og din indre GudindeEnergi med dit Yoniæg.

Yoniæg er oplagte at bruge i femininhealingsarbejde, som en energirensning af tidligere partnere eller oplevelser, du ønsker at slippe. Eller omvendt, kan du bruge krystalægget til at tiltrække nye energier, en værdig partner og de feminine healende krafter. Men vigtigst af alt, så handler Yoniæg om nydelse, at sanse og mærke din feminineEnergi-portal, din Yoni.

Yoniæg størrelse – hvilken skal du vælge?

Er du helt nybegynder, eller har du født*, så anbefales det store Yoniæg. Det vil være nemmere at ’gribe’ om og holde fast i, når du er klar til at bevæge rundt eller lave mere aktive øvelser.

Har du allerede en god muskelstyrke og fornemmelse af din Yoni, vil den ’til øvede’ klart være til dig. Ja, den er til dig, der styr på dine knibeøvelser.

Og har du rigtig god kontrol og koordination, passer det lille Yoniæg til dig.

Ideen er nemlig, at jo mere kontakt og fornemmelse du får over tid, går du ned i størrelse på Yoniægget.

Yoniæg – sådan bruger du dit Yoniæg

At bruge Yoniæg er en del af din spirituelle praksis, et ritual i dit energiarbejde. Derfor kan du både sætte intentioner og manifeste med dit Yoniæg, inden du bruger det – ligesom med dine andre krystaller og Energiarmbånd.

God hygiejne er vigtig

Energirensning af dit Yoniæg er selvsagt vigtig – så brug endelig Fuldmånen til at energirense krystalægget. Men lige så vigtig er den fysiske hygiejne og rengøring af Yoniægget. Du kan nemt vaske ægget med en god økologisk og parfumefri sæbe – husk at skylle rigtig god efter!!!

Du må også gerne komme det i et saltbad med varmt vand og naturligt salt – uden jod.

Husk at vaske hænder før du sætter dit Yoniæg op.

Sådan sætter du dit Yoniæg op

Først må jeg hellere berolige dig, nej, Yoniægget kan ikke ’forsvinde’ op i dig. Men hvis du er nybegynder, så brug de Yoniæg med tryghedssnor, så du har den sikkerhed, til du oplever hvordan du selv hjælper ægget ud.

Yoniæg indføres ligesom en tampon, dog er det en fordel at ligge ned, så du ikke taber det. Det skal sidde så det er behageligt og rart – ca. en fingers længde oppe. Ægget skal indføres med den bredeste del først, altså så den smalleste del og tryghedssnoren er nederst.

Husk at slappe af og trække vejret.

Du kan sagtens bruge lidt olie til at få det til at glide lidt bedre. Her kan jeg varmt anbefale en god økologisk kokosolie, som der virkelig kun skal bruges meget lidt af. Men brug endelig dét, som du ved passer til dig.

Hvor længe kan du have dit Yoniæg i?

Når du først har lært dit Yoniæg at kende, og ved hvordan du holder og slipper det igen, kan du have ægget i så længe, du lyster.

I starten, hvor du kun ligger og mærker ægget, slutter du ritualet af med at tage ægget ud.

Ja, det er virkelig op til dig, hvordan du vil bruge det og hvordan det føles for dig. Så længe det føles rart er du all-good.

Yoni æg med snor – eller uden?

Her kan du vælge Yoniæg med eller uden tryghedssnor. Tryghedssnoren er lavet af GOTS certificeret (økologisk) bomuld – nej, ingen giftig plastik, voks- eller kemibehandlede snore her. Der følger ca. 25 ekstra snore med, så du altid kan skifte til en ren snor.

Selvom du vælger et Yoniæg med snor, så er det en god ide at du fra starten af øver dig i at blidt slippe ægget ud – uden hjælp af snoren. Det er virkelig langt nemmere end du måske lige forestiller dig. Og det er en utrolig kraftfuld del af ritualet at lade din Yoni åbne sig og lade ægget glide ud.

Sådan får du dit Yoniæg ud igen

Når du er klar til at slippe og få Yoniægget ud, kan du ’squatte’ altså stå let i hug med spredte ben. Med et let indre pres vil du mærke hvordan Yoniægget roligt glider ud. Husk at holde en hånd klar til at gribe det, så ægget ikke bliver tabt på gulvet.

Når du bliver rigtig god, kan du ligge ned og let skubbe ægget ud.

Yoniæg øvelser

Til at starte med vil jeg anbefale, at du blot ligger eller sidder, når du har dit Yoniæg i. Mærk hvordan det føles at forbinde dig med energien, og hvordan den påvirker dig. Det er klart at den vigtigste øvelse er at sætte Yoniægget og slippe det igen. Når du først har øvet det, så er det op til dig om du vil meditere, lave Energiarbejde eller blot slappe af.

Når du føler dig klar, kan du begynde at gå rundt, og øve dig i at holde fast på ægget. Derfra kan du altid avancere til gåture, yoga eller blot at have det i i længere tid – så som en arbejdsdag.

Det er op til dig, og dét du ønsker at opnår med dit Yoniæg, som energikilde.

Yoniæg hos Anna Nordica

Alle Yoniæg hos Anna Nordica er selvfølgelig ægte, naturlige og healede Rosakvarts Yoniæg.

Rosakvarts Yoniæg er oplagte til at arbejde med, for at styrke den feminine energi og kraft. 

*OBS: Jeg vil anbefale, at du venter med at bruge Yoni æg til mindst 3 måneder efter fødslen, eller i hvert fald til, at du er sikker på, at du er klar og er helet.

Anna Nordica - Midgårdsvej 1 - 8881 Thorsø - Cvr.: 35623043

betalingskort

mobilepay

Salgsbetingelser | Cookiepolitik | Privatlivspolitik | Kontakt Anna Nordica

 

Alle informationer givet om krystaller, ædelsten, Energiarmbånd og Energiarbejde,
herunder lignende produkter, der kategoriseres med termen 'Energi-xxx'™
henviser alle til alternative, spirituelle, personlige og/eller religiøse praksisser og overbevisninger.
Alle informationer, vejledninger m.m. der gives og følges, er på eget ansvar.
Dette hverken skal, kan eller må erstatte terapeutisk,
psykologisk eller lægelig hjælp. Så skulle juraen vist vøre på plads.

 

© Copyright og ophavsret - tekst og billeder må ikke kopieres!

Alle billeder og tekster skrevet af Anna Nordica er originale og må ikke kopieres.

Hvis du kopierer tekst og/eller billeder uden Anna Nordicas tilladelse eller kreditering,
vil du først modtage en advarsel, hvor efter du har 24 timer til at fjerne det kopierede.
Hvis dette mod forventning ikke sker, vil modtager du en faktura for teksten
og/eller billederne og en hilsen fra min advokat.

Anna Nordica støttermiljøvenlig pakning    Webshopmærket - logo