EnergiHimmel – Fyldt med nærende HjerteEnergi, kærlighed, nydelse, tryghed og helt vidunderlige Feminine Krafter! (Genial til babyer og børn)

DKK 349,00
Nyd den Hjertelige, magiske og kærlige Energi, der samler og spreder en nydelsesfuld stemning!
GRATIS fragt!

Ih, se nu lige denne skønne og specielle EnergiHimmel! Jeg er sååå vild med hendes utrolig smukke og hjertelige Energier, som hun gavmildt spreder i hele rummet – og til alle der kommer i nærheden af hende. Med hende skaber du et helt særligt og kærligt Hjerterum, hvor hun åbner op for nye, positive, nydelsesfulde og nærende HjerteEnergier. Ja, det er ren og naturlig Energi til krop, sind og Sjæl, når du omgiver dig med hendes klare kærlighedsEnergi.

Denne EnergiHimmel er helt oplagt til dig, der vil forstærke den healende kærligheds- og feminine Kraft i dit hjem. Lad hende støtte og styrke hjerteforbindelserne mellem alle Sjæle i hjemmet, men særligt din hjerteforbindelse til dig selv. Mærk godt efter hvordan hun kærligt Guider dig, og støtter dig i at manifestere mere kærlighed, helhed og nydelse i dit liv. Så har du brug for mere magisk HjerteEnergi i dit hjem og til dit personlige Energiarbejde, er denne Energihimmel intet mindre end GENIAL! Brug hende endelig til at forene, skabe helhed og sprede healende kærlighedsKraft i et kærligt EnergiFlow i dit hjem. Med hende er der masser af HjerteEnergi at trække på – især når du har behov for lidt ekstra Energi til at skabe følelsesmæssig balance.

Du kan sagtens hænge hende i alle typer af rum, hvor du ønsker mere kærlig Energi. Hun er selvfølgelig oplagt i soveværelset, hvor hun også tilbyder dig en helt særlig beskyttende Energi, når du sover. Ønsker du at bruge hende til at sætte kærlige intentioner og manifestere mere kærlighed i dit liv, kan jeg varmt anbefale, at hænge hende et sted, som du enten kan sidde eller ligge under. Her vil hun bade og omfavne dig i hendes Kraft, som føles så utrolig trygt, varmt og kærligt – jeg ELSKER det!!!

Tip: Som du måske ved, er jeg KÆMPE fortaler for at fylde op af alt den Hjerte- og kærlighedsEnergi vi overhovedet kan, til babyer og børn. Denne EnergiHimmel er helt vidunderlig, selv til de helt små pus – over sengen, over puslebordet eller der hvor I nu hygger og er tæt sammen! Åhhh, ja tak, her er ’less ikke more’, men fuld styrke på KærlighedsEnergien! Hele tiden – både til dig og til baby! Til de større børn kan du hænge Energihimlen, hvor I er mest sammen eller på børneværelset – hvor du føler hun giver mest mening og Energi til dit barn.

Har du ingen børn, men vil bruge hende til dit personlige Energiarbejde, er det vigtigt, at du hænger hende et sted, hvor du nemt kan forbinde dig med hendes Energi. For nogen, er det lidt nemmere, hvis hun hænger et sted i huset, hvor du ikke kan undgå at se hende.

Chakra: HjerteChakra, men virker healende og aktiverende på alle chakras

Så er du klar til en hjertelig kærlighedsspreder, som du, din familie og hjem vil elske?

Ja, så bliver Energihimlen din lige her!

Når du har modtaget din EnergiHimmel, retter du krystallerne og snorene til, så de hænger som du gerne vil have det. Sørg for at der er en fin balance mellem krystallerne, så de hænger frit. Mærk godt efter, hvor de skal hænge, så det føles helt rigtigt inden du hænger dem op – også hvis du skal flytte dem igen. Alle Energihimmler har godt af jævnlige Energirensninger, især hvis de hænger i rum, hvor der ofte kommer mange mennesker. Brug gerne røgelser, en LydHealer eller FuldMånen til at Energirense med. 

Diameter: 20 cm

Anna Nordica - Midgårdsvej 1 - 8881 Thorsø - Cvr.: 35623043

betalingskort

mobilepay

Salgsbetingelser | Cookiepolitik | Privatlivspolitik | Kontakt Anna Nordica

 

Alle informationer givet om krystaller, ædelsten, Energiarmbånd og Energiarbejde,
herunder lignende produkter, der kategoriseres med termen 'Energi-xxx'™
henviser alle til alternative, spirituelle, personlige og/eller religiøse praksisser og overbevisninger.
Alle informationer, vejledninger m.m. der gives og følges, er på eget ansvar.
Dette hverken skal, kan eller må erstatte terapeutisk,
psykologisk eller lægelig hjælp. Så skulle juraen vist vøre på plads.

 

© Copyright og ophavsret - tekst og billeder må ikke kopieres!

Alle billeder og tekster skrevet af Anna Nordica er originale og må ikke kopieres.

Hvis du kopierer tekst og/eller billeder uden Anna Nordicas tilladelse eller kreditering,
vil du først modtage en advarsel, hvor efter du har 24 timer til at fjerne det kopierede.
Hvis dette mod forventning ikke sker, vil modtager du en faktura for teksten
og/eller billederne og en hilsen fra min advokat.

Anna Nordica støttermiljøvenlig pakning