EnergiHimmel – Ren og klar Energi med STÆRKE Kvarts-spidser til Ny Energi, optimisme, fornyet EnergiFlow og Kraft!

DKK 333,00
LÆKKER EnergiHimmel med masser af styrke og Kraft til dig, din familie og dit hjem!
GRATIS fragt!

Årh, hvor jeg ELSKER denne fine EnergiHimmel med hele to typer Kvartsspidser, der spreder en vidunderlig og healende Energi ud i rummet. De klare Kvarts giver sammen med de hellige Kvarts fra Utah en effektfuld og forstærkende Kraft af REN Kvarts-Energi!

Ja, Kvarts-Energien, Kvarts’ egenskaber og kvaliteter, er nok nogle af de vigtigste og mest nyttige Energier, vi kan forbinde os med i denne tid. Derfor er denne EnegiHimmel helt genial til dit personlige Energiarbejde og for Energien i dit hjem.

Med de to typer MesterHealere er der virkelig masser af Kraft og styrke at forbinde dig med – uden at du behøver at gøre ret meget for at mærke hendes stærke Energi. Brug hende gerne i rum, hvor familien er samlet eller i rum hvor du har gæster, klienter eller hvor der ofte er flere Energier samlet. Disse to Kvarts sammen, har nemlig en utrolig evne til at sprede sin positive og healende Energi ud til alle, også selvom det kun er for en kort stund. Du kan også med fordel placere hende i rum, hvor du har brug for en ren og klar Energi. Eller, i rum hvor der er behov for et boost til EnergiFlowet. Uanset hvor eller hvordan du vil bruge hende, så har hun så meget stålende overskud, healing og skøn Energi at dele ud af.

Tip: Tag et healende bad i den rene Kvarts Energi! Ja, det er FANTASTISK! Hæng den gode EnergiHimmel op et sted hvor du enten kan stå eller sidde direkte under hende – luk dine øjne, vend dine håndflader opad, og gør dig klar til at modtage den healende Kraft. Du gode Gudinde, hvor er det forløsende og styrkende! Ja, det er et simpelt KrystalRitual, som du hurtigt vil blive helt afhængig af – så GODT er det!

Dette tip er især effektivt til dig, som er Energi-sensitiv eller stærkt sansende. Og ja, hvis dit barn er netop dette, så kan du hænge denne Energihimmel over sengen (eller puslebordet for din baby).

Chakra: Fra 3. øje og opefter, men virker aktiverende og stimulerende på alle chakras, dit Energisystem og i dit Energifelt.

Så skal denne vidunderlige og kraftfulde Energihimmel være din, så hun kan sprede sin gode og healende Energi til dig, din familie og dit hjem?

Ja, så bliver hun din lige her!

Sådan gør du:

Når du har modtaget din EnergiHimmel, retter du krystallerne og snorene til, så de hænger som du gerne vil have det. Sørg for at der er en fin balance mellem krystallerne, så de hænger frit. Mærk godt efter, hvor de skal hænge, så det føles helt rigtigt inden du hænger dem op – også hvis du skal flytte dem igen. Alle Energihimmler har godt af jævnlige Energirensninger, især hvis de hænger i rum, hvor der ofte kommer mange mennesker. Brug gerne røgelser, en LydHealer eller FuldMånen til at Energirense med.

Diameter: 20 cm

Anna Nordica - Midgårdsvej 1 - 8881 Thorsø - Cvr.: 35623043

betalingskort

mobilepay

Salgsbetingelser | Cookiepolitik | Privatlivspolitik | Kontakt Anna Nordica

 

Alle informationer givet om krystaller, ædelsten, Energiarmbånd og Energiarbejde,
herunder lignende produkter, der kategoriseres med termen 'Energi-xxx'™
henviser alle til alternative, spirituelle, personlige og/eller religiøse praksisser og overbevisninger.
Alle informationer, vejledninger m.m. der gives og følges, er på eget ansvar.
Dette hverken skal, kan eller må erstatte terapeutisk,
psykologisk eller lægelig hjælp. Så skulle juraen vist vøre på plads.

 

© Copyright og ophavsret - tekst og billeder må ikke kopieres!

Alle billeder og tekster skrevet af Anna Nordica er originale og må ikke kopieres.

Hvis du kopierer tekst og/eller billeder uden Anna Nordicas tilladelse eller kreditering,
vil du først modtage en advarsel, hvor efter du har 24 timer til at fjerne det kopierede.
Hvis dette mod forventning ikke sker, vil modtager du en faktura for teksten
og/eller billederne og en hilsen fra min advokat.

Anna Nordica støttermiljøvenlig pakning