EnergiHimmel med StjerneEnergi & dobbelttermineret GeneratorKrystal – KRAFTFULD og Magisk svævende KrystalGrid til nye og stærke forvandlinger, forstærker spiritualitet og intuitio

DKK 444,00
Et svævende KrystalGrid som er ren nydelse for din sjæl, din Energi og dit hjem!
GRATIS fragt!

Se nu lige denne fuldstændig magiske EnergiHimmel!

Hold nu fast, hvor er hun bare vidunderlig med sin helt utrolige og kraftfulde Energispredning, der rækker sååå langt ud i rummet. Jamen altså! Denne EnergiHimmel har nemlig en stærk StjerneEnergispredning, som i sig selv er helt fantastisk, men som også forstærker og spreder Energien fra den klare GeneratorKrystal i midten. Og omvendt! Ja, her får du i virkeligheden både en yderst stærk EnergiHimmel og et svævende KrystalGrid i ét. Med hende, forvandler og skaber du ikke bare ny Energi, men forhøjer og forstærker den – og wauw, hvor kan det mærkes helt ind i sjælen.

Ja, denne skønne Energihimmel er ren magi, der inviterer til stærk, intuitiv og personlig udvikling og ekspansion – kun for dig eller for hele din familie som helhed, sammen. Der er en virkelig vidunderlig Kraft og Energi omkring hende, som giver et helt særligt fokus – det er både dybt, nørende og forbindende, men også åbent og klart. Hun skaber rum for fordybelse, nærhed og transformation, mens hun passer godt på de rene Energier, der biddrager positivt til fremtiden og livet i hjemmet.

Denne EnergiHimmel er FANTASTISK til dig, der ønsker at forstærke din intuitive evner, spiritualitet, en ny og positiv Energi-udvikling i dit hjem – altså, dér hvor du let kan forbinde dig, mærke efter og tanke op efter en lang dag. Hun giver Energien i rummet et helt naturligt løft, beskytter og giver dig plads til rette din opmærksomhed på det aller vigtigste.

Det er utrolig Kraftfuldt at forbinde sig med denne EnergiHimmels Energi, da hun er som en åben invitation – især under meditationer og visualiseringer, vil du kunne mærke hvordan hun trækker og guider dig mod dét der kalder på dig – et godt tip: følg med!

Tip: Et KrystalGrid over dine krystaller? JA DA! Du kan nemlig med fordel hænge denne EnergiHimmel over dine krystaller eller endda et KrystalGrid, for virkelig at skure op for Kraften imellem dem. Her vil du opleve hvordan Energierne arbejder helt anderledes, og skaber en helt fantastisk ny dimension mellem dem. Det er GENIALT!

Du kan bruge denne EnergiHimmel alle steder og i alle rum, men jeg kan klart anbefale hende dér hvor din familie ofte er samlet. Hun har en skøn evne til at forbinde og forene, både Energimæssigt, men også fysisk. Her vil hun naturligt skabe sammenhæng og klarhed mellem jeres Energier.

Hvis hun kun er til dig og dit personlige Energiarbejde, så brug hende gerne i rum, hvor du føler dig mest åben og modtagelig. Her vil du helt sikkert mærke hendes Energi og healing tydeligst.

Chakra: 3. øje og KroneChakra

Skal denne skønne og vidunderlige Energihimmel hæve Energien hos dig og i dit hjem?

Ja, så bliver hun din lige her!

Sådan gør du:

Når du har modtaget din EnergiHimmel, retter du krystallerne og snorene til, så de hænger som du gerne vil have det. Sørg for at der er en fin balance mellem krystallerne, så de hænger frit. Mærk godt efter, hvor de skal hænge, så det føles helt rigtigt inden du hænger dem op – også hvis du skal flytte dem igen. Alle Energihimmler har godt af jævnlige Energirensninger, især hvis de hænger i rum, hvor der ofte kommer mange mennesker. Brug gerne røgelser eller FuldMånen til at Energirense med.

Diameter: 17 cm

Anna Nordica - Midgårdsvej 1 - 8881 Thorsø - Cvr.: 35623043

betalingskort

mobilepay

Salgsbetingelser | Cookiepolitik | Privatlivspolitik | Kontakt Anna Nordica

 

Alle informationer givet om krystaller, ædelsten, Energiarmbånd og Energiarbejde,
herunder lignende produkter, der kategoriseres med termen 'Energi-xxx'™
henviser alle til alternative, spirituelle, personlige og/eller religiøse praksisser og overbevisninger.
Alle informationer, vejledninger m.m. der gives og følges, er på eget ansvar.
Dette hverken skal, kan eller må erstatte terapeutisk,
psykologisk eller lægelig hjælp. Så skulle juraen vist vøre på plads.

 

© Copyright og ophavsret - tekst og billeder må ikke kopieres!

Alle billeder og tekster skrevet af Anna Nordica er originale og må ikke kopieres.

Hvis du kopierer tekst og/eller billeder uden Anna Nordicas tilladelse eller kreditering,
vil du først modtage en advarsel, hvor efter du har 24 timer til at fjerne det kopierede.
Hvis dette mod forventning ikke sker, vil modtager du en faktura for teksten
og/eller billederne og en hilsen fra min advokat.

Anna Nordica støttermiljøvenlig pakning    Webshopmærket - logo