EnergiHimmel (Eksklusiv!) – Kraftfuld, hellig og magisk LysEnergi, frigørende og tiltrækkende på positive Energier

DKK 279,00
GRATIS fragt!

Jeg kan slet ikke beskrive, hvor lykkelig jeg er for at vise dig denne specielle EnergiHimmel. Det har taget mig næsten et år at få den helt rigtige forbindelse til de få udvalgte, der må mine disse stærke og hellige rå Kvarts-krystalspidser fra Utah i USA. Disse krystaller er hellige for det oprindelige Ute-folk. Hvis du har læst min KrystalGuide, så ved du allerede at netop disse Kvarts er ganske særlige, og er blevet brugt i Lys-ritualer i århundrede. Ja, her har du dem altså – i en smuk, stærk og koncentreret forening.

Her er det virkelig ikke størrelsen der tæller, men selve Kraften og hvordan du bruger din EnergiHimmel. Med hende får du nemlig en kraftfuld og stærk KrystalEnergi, der stråler og skaber liv, uanset hvor du bruger hende. Hun tiltrækker helt naturligt de mest positive Energier og forstærker deres kvaliteter, som med lethed giver ny Energi og friskhed til selv de mest ’stillestående’ Energier i dit hjem. Denne EnergiHimmel er, trods sin størrelse, særdeles aktiv og hun deler konstant gavmildt ud af hendes healende Kraft til både børn og voksne, endda husdyr, uden af forstyrre eller overvælde.

EnergiHimmlen her er også GENIAL at meditere og visualisere med andre krystaller under, da hun forstærker og skaber resonans med både dig og dine krystaller. Du behøver faktisk ikke at gøre andet end at sidde eller ligge under hende, så skal hun nok vise dig vej. Ja, det er super specielt!!!

Det er også virkelig oplagt at sætte gode og betydningsfulde intentioner for dig selv, din familie og dit hjem med denne Energihimmel. Jo mere du giver hende at arbejde med og for, jo mere lover jeg dig, at hun giver dig tilbage. Det er både en resonans og en Energi-udveksling, så du må endelig ikke holde dig tilbage – det er vigtigt.

Tip: Denne EnergiHimmel passer perfekt i mindre til mellemstore rum, så som et kontor eller værelse. Hun fungerer ikke optimalt i en gang eller hall, men ellers er der ingen begrænsninger. Jo, hun kan sagtens bruges i soveværelset og på et børneværelse, men hun må helt ikke forstyrre jeres søvn. Hun er altid aktiv, så hæng hende et andet sted, hvis hun ’arbejder’ for meget om natten.

Chakra: KroneChakra, men virker aktiverende og stimulerende på alle chakras og i hele dit Energisystem.

Så søger du en ganske speciel Energihimmel med magisk LysEnergi, der tiltrækker nye og positive Energier til dig, din familie og i dit hjem?

Ja, så bliver hun dun lige her!

Sådan gør du:

Når du har modtaget din EnergiHimmel, retter du krystallerne og snorene til, så de hænger som du gerne vil have det. Sørg for at der er en fin balance mellem krystallerne, så de hænger frit. Mærk godt efter, hvor de skal hænge, så det føles helt rigtigt inden du hænger dem op – også hvis du skal flytte dem igen. Alle Energihimmler har godt af jævnlige Energirensninger, især hvis de hænger i rum, hvor der ofte kommer mange mennesker. Brug gerne røgelser eller FuldMånen til at Energirense med.

Diameter: 13 cm


Anna Nordica - Midgårdsvej 1 - 8881 Thorsø - Cvr.: 35623043

betalingskort

mobilepay

Salgsbetingelser | Cookiepolitik | Privatlivspolitik | Kontakt Anna Nordica

 

Alle informationer givet om krystaller, ædelsten, Energiarmbånd og Energiarbejde,
herunder lignende produkter, der kategoriseres med termen 'Energi-xxx'™
henviser alle til alternative, spirituelle, personlige og/eller religiøse praksisser og overbevisninger.
Alle informationer, vejledninger m.m. der gives og følges, er på eget ansvar.
Dette hverken skal, kan eller må erstatte terapeutisk,
psykologisk eller lægelig hjælp. Så skulle juraen vist vøre på plads.

 

© Copyright og ophavsret - tekst og billeder må ikke kopieres!

Alle billeder og tekster skrevet af Anna Nordica er originale og må ikke kopieres.

Hvis du kopierer tekst og/eller billeder uden Anna Nordicas tilladelse eller kreditering,
vil du først modtage en advarsel, hvor efter du har 24 timer til at fjerne det kopierede.
Hvis dette mod forventning ikke sker, vil modtager du en faktura for teksten
og/eller billederne og en hilsen fra min advokat.

Anna Nordica støttermiljøvenlig pakning