EnergiKrystaller – Fire Kraftfulde Energikrystaller til Energibeskyttelse, frigørelse og healende Grounding

DKK 299,00
Til dig der har behov for en ekstra Energibeskyttelse, Grounding og frigørende KrystalEnergi.
ALTID gratis fragt!

Så, smukke – her er en skøn lille samling af fire KRAFTFULDE EnergiKrystaller til dig, der søger en stærk Energibeskyttelse, healende Grounding og frigørelse fra negative Energier. Netop disse Energikrystaller er nogle af mine favorit krystal-kombinationer, som sammen er det perfekte Energi-livredder-team.

Ja, disse EnergiKrystaller er nemlig til dig, der lige nu er i en udfordrende, stressende eller svær periode, der forstyrrer din ellers positive Energi. De er til dig, der føler at din Energi bliver suget ud af dig, så du føler dig helt drænet for overskud. Disse EnergiKrystaller er især til dig, der mærker de meget intense Energiskift, der sker lige nu, som hiver og trækker i dig i alle retninger. Ja, de er også til dig, som er god til at tage andres tunge og negative Energier på dig, selvom det koster dig dyrt på din egen Energi-konto.

Med andre ord, er disse EnergiKrystaller til dig, der har brug for en ekstra hjælpende og healende Energibeskyttelse, når det hele føles hårdt, tomt eller besværligt at navigere i.

Denne gang har jeg nemlig fokuseret på en helt særlig Energibeskyttelse sammen med to støtte-Energier. Der er nemlig hele to rå sorte Turmalin fra min ABSOLUT yndlings Turmalin-mine, der virkelig giver en utrolig stærk Energibeskyttelse.

Derudover er der en helt vidunderlig healende og groundende RøgKvarts, hvis Energi er så fin og balanceret, at du helt sikkert vil ELSKE at forbinde dig med hendes healende kraft. Og selvfølgelig er der en SKØN Satin Spar Selenit, der bryder blokeringer og skaber nyt EnergiFlow. Ja, jeg kunne sagtens skrive i evigheder om hver krystals egenskaber, men pointen er, at du her får en helt speciel kombination af KrystalEnergier til at støtte og styrke dig lige nu. Du kan sagtens bruge dem hver for sig, men tro mig, du vil ELSKE at bruge og opleve dem sammen.

Tip: Prøv endelig at lægge EnergiKrystallerne på din krop – gerne med Satin Spar Selenit på dit tredje øje, RøgKvarts på dit Hjerte chakra, en Turmalin på Solar plexus og den sidste Turmalin på dit Rod chakra, og mærk hvordan de arbejder. Det er SÅ ubeskriveligt og helt fantastisk!!!

Du kan også placere Energikrystallerne i de rum, hvor du har behov for deres beskyttelse og Grounding. Det er virkelig oplagt at bruge dem sammen i soveværelset på dit natbord eller under din seng. Under sengen kan du lægge dem som et KrystalGrid, hvor Satin Spar Selenitten lægges oppe ved dit hoved, RøgKvarts ca. ved din mave og de sorte Turmalin nede ved hver af dine fødder. Ja, dette KrystalGrid virker også selvom du ligger på siden eller i en helt anden stilling, da det ikke handler om hvordan du ligger, men det Energifelt krystalGriddet skaber. Du kan også blot lægge sammen i en skål eller på en muslingeskal under sengen – prøv dig frem, og mærk efter hvad der virker bedst for dig.

Til børn: Du kan sagtens bruge disse EnergiKrystaller til større børn på samme måde, som du selv bruger dem. Til de yngste og babyer er det vigtigt at krystallerne placeres så det lille pus ikke kan få fat i dem. Derfor anbefaler jeg at du enten lægger krystallerne under sengen, eller i en tilpas afstand, så dit barn ikke kan nå dem.

Derudover kan det være en god ide at starte med at lægge en krystal ad gangen, og gradvis lægge resten til over en god periode. Start gerne med Satin Spar Selenit, så RøgKvarts og til sidst de sorte Turmalin – gerne over et par uger. Hold godt øje og observer, så du hele tiden har en god fornemmelse for virkningen.

Chakra: fra Rod- til KroneChakra, virker balancerende og harmoniserende på alle chakras og hele dit Energisystem.

OBS: Dine naturlige Energikrystaller kan variere i størrelse, form og udseende fra billederne – KrystalEnergien er dog den samme.

Så søger du kraftfulde EnergiKrystaller til Energibeskyttelse, Grounding og frigørelse fra negative Energier?

Ja, så bliver de dine lige her!

Omkreds: ca. 3-5 cm (4 krystaller)

Anna Nordica - Midgårdsvej 1 - 8881 Thorsø - Cvr.: 35623043

betalingskort

mobilepay

Salgsbetingelser | Cookiepolitik | Privatlivspolitik | Kontakt Anna Nordica

 

Alle informationer givet om krystaller, ædelsten, Energiarmbånd og Energiarbejde,
herunder lignende produkter, der kategoriseres med termen 'Energi-xxx'™
henviser alle til alternative, spirituelle, personlige og/eller religiøse praksisser og overbevisninger.
Alle informationer, vejledninger m.m. der gives og følges, er på eget ansvar.
Dette hverken skal, kan eller må erstatte terapeutisk,
psykologisk eller lægelig hjælp. Så skulle juraen vist vøre på plads.

 

© Copyright og ophavsret - tekst og billeder må ikke kopieres!

Alle billeder og tekster skrevet af Anna Nordica er originale og må ikke kopieres.

Hvis du kopierer tekst og/eller billeder uden Anna Nordicas tilladelse eller kreditering,
vil du først modtage en advarsel, hvor efter du har 24 timer til at fjerne det kopierede.
Hvis dette mod forventning ikke sker, vil modtager du en faktura for teksten
og/eller billederne og en hilsen fra min advokat.