EnergiSpray // In the Forest – Dybt og positivt EnergiFlow, mild Grounding, beroligende og tryg - med hvid Agat og grøn Aventurin

DKK 169,00
Skovens naturkraft og magisk KrystalEnergi på flaske!
GRATIS fragt!

Uh, er der noget bedre end at mærke skovens healende krafter? Nej vel! Her får du nemlig den dybe og naturlige SkovEnergi med ægte KrystalEnergi, så du kan skabe Skovens healing og magiske atmosfære i dit hjem.

Ja, In the Forest EnergiSpray er FANTASTISK til at skabe et dybt og positivt EnergiFlow, der harmoniserer og giver en mild Groundene effekt. Selvom hun kan være dejligt stimulerende på dine sanser, så er hun utrolig afslappende og beroligende for dit EnergiSystem. Derfor er hun også oplagt at bruge når du har behov for en dyb og stabil Energi, hvis der har været lidt for meget uro, larm og rastløshed omkring dig. Her vil hun sprede en positiv og balanceret Energi, som hjælper dig med at komme ned i kroppen, mærke dine rødder og dit naturlige EnergiFlow. Det er virkelig vidunderlige egenskaber, især i travle og stessende perioder, hvor vi nemt kan miste kontakten til Naturens healende krafter.

In the Forest er til dig, der ønsker at skabe en tryg, dyb og naturlig Energi i dit space, dit hjem og i dit Energifelt. Her får du virkelig Moder Naturs bedste healende krafter – rene æteriske olier og ægte krystaller. Lad hende åbne op for dine sanser, sprede sin beroligende og positive kraft, så du kan slappe af og nyde Energien, der kommer til dig. In the Forest er oplagt at bruge til meditationer, ceremonier og KrystalRitualer, da hun holder Energien perfekt balanceret, tryg og åben. Men brug hende gerne i hverdagen til at holde EnergiFlowet oppe og flydende.

Du kan sagtens bruge In the Forest som AuraSpray – hun er ren Naturhealing for hele dit Energifelt!

Som RumSpray kan hun bruges i alle rum. Jeg kan især anbefale at bruge hende om aftenen i rum, hvor der er meget aktivitet eller flere mennesker samlet i løbet af dagen. Hendes kvaliteter er nemlig også gode til at afslutte og runde dagens Energier af med, da hun her vil skabe harmoni og en rolig Energi.

I EnergiSprayen er der både hvide Agater og grøn Aventurin til at forstærke In the Forest-KrystalEnergi. Lad dem endelig blive i flasken til den er helt tom, så du sikrer dig at du altid får den rene og klare KrystalEnergi.

Chakra: alle chakras, særligt Rod-, Hjerte- og Krone chakra

In the Forest er håndlavet og healet af Anna Nordica - selvfølgelig kun med rene og naturlige æteriske olier, og ægte krystaller! Ingen syntetiske eller kunstige parfumer/duftolier.

Så er denne naturlige og magiske EnergiSpray lige noget for dit hjem og Energiarbejde?

Ja, så bliver In the Forest din lige her!

Olier: Scots Pine, Sandaltræ og Cypress

Mængde: 50 ml


Anna Nordica - Midgårdsvej 1 - 8881 Thorsø - Cvr.: 35623043

betalingskort

mobilepay

Salgsbetingelser | Cookiepolitik | Privatlivspolitik | Kontakt Anna Nordica

 

Alle informationer givet om krystaller, ædelsten, Energiarmbånd og Energiarbejde,
herunder lignende produkter, der kategoriseres med termen 'Energi-xxx'™
henviser alle til alternative, spirituelle, personlige og/eller religiøse praksisser og overbevisninger.
Alle informationer, vejledninger m.m. der gives og følges, er på eget ansvar.
Dette hverken skal, kan eller må erstatte terapeutisk,
psykologisk eller lægelig hjælp. Så skulle juraen vist vøre på plads.

 

© Copyright og ophavsret - tekst og billeder må ikke kopieres!

Alle billeder og tekster skrevet af Anna Nordica er originale og må ikke kopieres.

Hvis du kopierer tekst og/eller billeder uden Anna Nordicas tilladelse eller kreditering,
vil du først modtage en advarsel, hvor efter du har 24 timer til at fjerne det kopierede.
Hvis dette mod forventning ikke sker, vil modtager du en faktura for teksten
og/eller billederne og en hilsen fra min advokat.