Meditationspude (økologisk) – Perfekt til dit Energiarbejde med krystaller og dit EnergiFlow!!!

DKK 339,00
Du behøver ikke at meditere for at ELSKE denne meditationspudes skønne KVALITETER! Oplagt til KrystalHealing og Energiarbejde med krystaller.
GRATIS fragt!

Denne meditationspude er simpelthen helt enestående og FANTASTISK! Ja, måden du sidder på har faktisk en betydning for dit Energiarbejde med krystaller og hvordan KrystalEnergien mærkes og bevæger sig i din krop. Der er nogle helt klare fordele ved at sidde ordentligt – uanset om du blot vil forbinde dig med dine krystaller et kort øjeblik, under EnergiRensningsRitualer eller når du vil gå endnu dybere i dit Healings-Energiarbejde med krystallerne.

Meditationspuden er en af mine yndlings, fordi den giver dig den optimale støtte, så du sidder godt og behageligt, udover at samtidig sikre en rigtig god balance og stabilitet – hvilket kan være utrolig vigtigt, hvis du arbejder med kraftfulde KrystalEnergier (ja, svimmelhed kan ofte komme af de høje-krystalfrekvenser).

Med Meditationspuden er det også nemmere at sidde ret op, så du ikke bøjer, falder sammen eller lukker af for det naturlige EnergiFlow mellem din krops EnergiCentre (Chakras) og KrystalEnergien. Ved at sidde korrekt er det så meget lettere at centrere, give dig hen og mærke hvor Energierne og healingen kalder på din opmærksomhed.

Ja, Meditationspuden er super praktisk redskab til dit Energiarbejde.

Tip: Der er så mange gode siddestillinger, du kan vælge at sidde i på Meditationspuden. Min fortrukne er med benene på hver sin side af puden, hvor du nemt kan justere eller bruge dine hænder (som under EnergiRensning eller når du bevæger krystallen rundt udfor din krop).

Her er et særligt KrystalHealer-tip til denne stilling: skub din bagdel godt bagud, rul skulderne tilbage, løft din hage og tag tre dybe vejrtrækninger (som skal føles lette og frie) – værsgo, nu sidder du optimalt for at modtage KrystalEnergien og for EnergiFlowet. Du kan sagtens bøje og bevæge dig, hvis du skal skifte krystal, bare du vender tilbage til denne udgangs-position.

Og lige et tip mere til når du sidder på din Meditationspude: placer gerne dine krystaller hele vejen rundt om dig – ikke kun foran. De fleste, selv Krystalhealere, har nemlig en tendens til at glemme at placere dem bag ved ryggen. Tænk dig selv som midten af et krystalGrid, så er du all-good.

Når det så er sagt, så kan du også sidde med dine krystaller, KrystalGrids eller KrystalEnergi-stationer foran dig, og give dig selv et krystal-bad i deres Energi. Det er virkelig så lækkert!

Ingen af disse øvelser behøver hverken at tage hele eller halve timer. Men giv dig selv god tid og ro til at opleve og virkelig mærke, hvor stor en effekt krystallerne virkelig har på din Energi – igen, er det vigtigt at du her sidder godt og stabilt med ordentlig støtte, så du kan nye dit krystalbad, så længe du lyster.

Meditationspuden er selvfølgelig økologisk – fyldt med boghvedeskaller, har vaskbart betræk og en praktisk hank, så du nemt kan tage den med dig.

Den smukke og gode Meditationspude bliver din lige her!

Farve: Feminine Taupe
Indhold: Boghvedeskaller
Størrelse: 33x17 cm
Vægt: 2.4 kg

Betræk vaskes på 30 grader (tøm indholdsposen for skaller FØR vask)

Anna Nordica - Midgårdsvej 1 - 8881 Thorsø - Cvr.: 35623043

betalingskort

mobilepay

Salgsbetingelser | Cookiepolitik | Privatlivspolitik | Kontakt Anna Nordica

 

Alle informationer givet om krystaller, ædelsten, Energiarmbånd og Energiarbejde,
herunder lignende produkter, der kategoriseres med termen 'Energi-xxx'™
henviser alle til alternative, spirituelle, personlige og/eller religiøse praksisser og overbevisninger.
Alle informationer, vejledninger m.m. der gives og følges, er på eget ansvar.
Dette hverken skal, kan eller må erstatte terapeutisk,
psykologisk eller lægelig hjælp. Så skulle juraen vist vøre på plads.

 

© Copyright og ophavsret - tekst og billeder må ikke kopieres!

Alle billeder og tekster skrevet af Anna Nordica er originale og må ikke kopieres.

Hvis du kopierer tekst og/eller billeder uden Anna Nordicas tilladelse eller kreditering,
vil du først modtage en advarsel, hvor efter du har 24 timer til at fjerne det kopierede.
Hvis dette mod forventning ikke sker, vil modtager du en faktura for teksten
og/eller billederne og en hilsen fra min advokat.

Anna Nordica støttermiljøvenlig pakning    Webshopmærket - logo