Mincookies

Meditationspude (økologisk) – Perfekt til dit Energiarbejde med krystaller og dit EnergiFlow!!!

DKK 339,00
Du behøver ikke at meditere for at ELSKE denne meditationspudes skønne KVALITETER! Oplagt til KrystalHealing og Energiarbejde med krystaller.
GRATIS fragt!

Denne meditationspude er simpelthen helt enestående og FANTASTISK! Ja, måden du sidder på har faktisk en betydning for dit Energiarbejde med krystaller og hvordan KrystalEnergien mærkes og bevæger sig i din krop. Der er nogle helt klare fordele ved at sidde ordentligt – uanset om du blot vil forbinde dig med dine krystaller et kort øjeblik, under EnergiRensningsRitualer eller når du vil gå endnu dybere i dit Healings-Energiarbejde med krystallerne.

Meditationspuden er en af mine yndlings, fordi den giver dig den optimale støtte, så du sidder godt og behageligt, udover at samtidig sikre en rigtig god balance og stabilitet – hvilket kan være utrolig vigtigt, hvis du arbejder med kraftfulde KrystalEnergier (ja, svimmelhed kan ofte komme af de høje-krystalfrekvenser).

Med Meditationspuden er det også nemmere at sidde ret op, så du ikke bøjer, falder sammen eller lukker af for det naturlige EnergiFlow mellem din krops EnergiCentre (Chakras) og KrystalEnergien. Ved at sidde korrekt er det så meget lettere at centrere, give dig hen og mærke hvor Energierne og healingen kalder på din opmærksomhed.

Ja, Meditationspuden er super praktisk redskab til dit Energiarbejde.

Tip: Der er så mange gode siddestillinger, du kan vælge at sidde i på Meditationspuden. Min fortrukne er med benene på hver sin side af puden, hvor du nemt kan justere eller bruge dine hænder (som under EnergiRensning eller når du bevæger krystallen rundt udfor din krop).

Her er et særligt KrystalHealer-tip til denne stilling: skub din bagdel godt bagud, rul skulderne tilbage, løft din hage og tag tre dybe vejrtrækninger (som skal føles lette og frie) – værsgo, nu sidder du optimalt for at modtage KrystalEnergien og for EnergiFlowet. Du kan sagtens bøje og bevæge dig, hvis du skal skifte krystal, bare du vender tilbage til denne udgangs-position.

Og lige et tip mere til når du sidder på din Meditationspude: placer gerne dine krystaller hele vejen rundt om dig – ikke kun foran. De fleste, selv Krystalhealere, har nemlig en tendens til at glemme at placere dem bag ved ryggen. Tænk dig selv som midten af et krystalGrid, så er du all-good.

Når det så er sagt, så kan du også sidde med dine krystaller, KrystalGrids eller KrystalEnergi-stationer foran dig, og give dig selv et krystal-bad i deres Energi. Det er virkelig så lækkert!

Ingen af disse øvelser behøver hverken at tage hele eller halve timer. Men giv dig selv god tid og ro til at opleve og virkelig mærke, hvor stor en effekt krystallerne virkelig har på din Energi – igen, er det vigtigt at du her sidder godt og stabilt med ordentlig støtte, så du kan nye dit krystalbad, så længe du lyster.

Meditationspuden er selvfølgelig økologisk – fyldt med boghvedeskaller, har vaskbart betræk og en praktisk hank, så du nemt kan tage den med dig.

Den smukke og gode Meditationspude bliver din lige her!

Farve: Feminine Taupe
Indhold: Boghvedeskaller
Størrelse: 33x17 cm
Vægt: 2.4 kg

Betræk vaskes på 30 grader (tøm indholdsposen for skaller FØR vask)

Meditationspuder giver dig den rigtige stilling under meditationen.

En god meditation kræver en god siddestilling. En krop i fuldstændig ro og stilstand er umuligt ved et dårligt sæde. Du vil uundgåeligt rykke dig rundt for at finde en bedre stilling. Dette vil ødelægge din dybe koncentration. Og netop ikke lade tankerne og energierne flyde gennem kroppen. Dine chakraer sidder f.eks. på en lige linie. Derfor er energiflowet nemmest at opnå optimalt ved en rank og lige position.

Men fysisk og sundhedsmæssigt er der også en stor fordel i at bruge en meditationspude. Meditationspuder hjælper dig til at sidde rank og oprejst. Du vil kunne sidde rank længe uden at få smerter på en meditationspude. En stabil position som giver dig et frit åndedræt som er umuligt, når du sidder ludende og krumbøjet. Smerter i ryg, nakke og bryst vil også udeblive selvom du sidder længe. En rank position vil give dig en indre værdighed og en nemmere vej til meditationen.

At kunne sidde rank igennem længere tid vil samtidigt helt automatisk give dig en sundere rankere holdning i dagligdagen.

Hvordan skal jeg bruge min meditationspude?

Den bedste siddestilling får du ved at skubbe bagdelen godt bagud, rul skuldrene tilbage - gerne af flere omgange og løft hagen op. Slut af med tre dybe vejrtrækninger og så er du klar til dit energiarbejde. Inden du sætter dig til rette kan du placere krystaller rundt om dig. Hele vejen rundt, så cirklen omkring dig er lukket med krystalenergi.

Så ja, din siddestilling har betydning for din meditation og dit energiflow. Uanset om det er korte eller længerevarende sessioner du vil udføre.

En korrekt siddestilling vil give dig ro i både krop og sjæl.

Indret rummet med indbydende meditations puder.

Vores smukke meditationspuder er dekorative og kan nemt blive en del af din indretning. Hvis du skal omrokere hele stuen inden meditation, så vil du hurtigt få en tendens til at springe over på tidspunkter, hvor du rent faktisk havde behovet.

Indret et hjørne af stuen til det rolige meditationshjørne med meditationspuder. Væn børnene til at her er man rolig og afslappet. De vil hurtigt opfange energien.


Anna Nordica - Midgårdsvej 1 - 8881 Thorsø - Cvr.: 35623043

betalingskort

mobilepay

Salgsbetingelser | Cookiepolitik | Privatlivspolitik | Kontakt Anna Nordica

 

Alle informationer givet om krystaller, ædelsten, Energiarmbånd og Energiarbejde,
herunder lignende produkter, der kategoriseres med termen 'Energi-xxx'™
henviser alle til alternative, spirituelle, personlige og/eller religiøse praksisser og overbevisninger.
Alle informationer, vejledninger m.m. der gives og følges, er på eget ansvar.
Dette hverken skal, kan eller må erstatte terapeutisk,
psykologisk eller lægelig hjælp. Så skulle juraen vist vøre på plads.

 

© Copyright og ophavsret - tekst og billeder må ikke kopieres!

Alle billeder og tekster skrevet af Anna Nordica er originale og må ikke kopieres.

Hvis du kopierer tekst og/eller billeder uden Anna Nordicas tilladelse eller kreditering,
vil du først modtage en advarsel, hvor efter du har 24 timer til at fjerne det kopierede.
Hvis dette mod forventning ikke sker, vil modtager du en faktura for teksten
og/eller billederne og en hilsen fra min advokat.

Anna Nordica støttermiljøvenlig pakning    Webshopmærket - logo