Mincookies

Røgelse – EnergiRøgelse/Smudge Sticks til EnergiRensning af dine krystaller, Energiarmbånd og dit hjem

Her er de rigtige røgelser og smudge sticks, som du bruger til at EnergiRense dine krystaller, dit hjem og dine Energiarmbånd med. Energirensning af dine krystaller er en yderst vigtig del af dit Energiarbejde, da det holder KrystalEnergien ren og klar fra andre påvirkninger. Ja, det er en af pasnings- og plejemetoderne, der holder dine krystaller i topform.

Almindelige duft-røgelsespinde har INGEN nævneværdige Energirensnings-effekter, heller ikke dem der dufter af Salvie, da disse røgelser ofte blot er ’parfume’. De er gode til meget andet, men ikke til dette formål. De røgelser du derimod skal bruge er de hellige og naturlige røgelser af enten hvid Salvie, sort Salvie, Copal, Yerba Santa, Palo Santo m.fl.. Særligt hvid salvie smudge er mest kendt

Naturkraften i røgelserne er blevet brugt i århundrede - fra nogle af de ældste Shamanske traditioner til selv nyere religioner over hele verden. Røgelsen er blevet brugt til rense for negative, tunge og uønskede Energier, såvel som til at heale, til indvielser og åbne op for forbindelser til det spirituelle.

Hvad er en smudge stick?

En smudge stick er en røgelse af naturlige og hellige urter, blade, blomster eller træ, som brændes under din Energirensning af dine krystaller. I Smudge Sticks er urterne og bladene tørrede og bundet med fint sammen med garn, som du blot klipper af når du skal bruge den.

Det smarte ved Smugde Sticks er, at du nemt kan bære den rundt fra rum til rum, når du Energirenser dit hjem. Brug skallen som underskål til at gribe asken og eventuelle små gløder.

Og ja, det virker! Det er nemlig bevist at røgen fra disse røgelser påvirker miljøet omkring os – herunder dræbe luftbårne bakterier, og udskille negative ioner, hvilket kan påvirke os positivt.

I Energiarbejde bruger du dem til at Energirense dit hjem, dit Energifelt og især dine krystaller.

Energirensning af krystaller og krystalarmbånd med røgelse/smudging

’Skal man Energirense krystaller?’ er et af de spørgsmål jeg får utrolig ofte – næst efter ’Hvordan Energirenser jeg mine krystaller?’. Og ja, du skal Energirense dine krystaller, så deres Energi er klar og upåvirket af andre Energier. Røgelse/smudging er relativ simpel metode, så selvom du har en stor samling krystaller, er det bestemt til at overkomme.

Særligt når du køber nye krystaller, er det vigtigt at du får Energi-’clearet’ alle de påvirkninger krystallen har været udsat for – fra andre mennesker, de andre krystaller de har lagt sammen med og miljøet i krystalbutikken. Det kan give noget værre Energi-mudder, som du bestemt ikke ønsker at lukke ind i hverken dit hjem eller i dit Energifelt. Så rens ALTID alle dine nye krystaller.

Det gælder også krystalarmbånd, der modsat Energiarmbånd, Ikke er healede af en krystalhealer.

Jo, med tiden kan du få behov for at rense dit Energiarmbånd, for at holde Energien klar og tydelig, eller for at re-manifestere din intention med at bære det.

Sådan Energirenser du krystaller med røgelse/smudge sticks:

At Energirense krystaller er et vigtigt Ritual. Du kan enten føre hver krystal gennem røgen fra røgelsen eller bruge en vifte så røgen spreder sig ud over din samling. Vifte-metoden er særlig smart til krystalgrids eller større krystalsamlinger. Du kan rense dine krystaller før du skal bruge dem, eller når de skal holde pause fra dit Energiarbejde. Det vigtige er, at din intention med rensningen er klar – hvilket afhænger af om det er en aktivering eller afslutning på jeres samarbejde. Tag dig god tid til at forbinde dig med KrystalEnergien, så du kan mærke hvornår krystallen er helt klar, stærk og ren i sin Energi igen. Ja, det kan kræve lidt øvelse, men når du først kan mærke de uønskede Energier slippe, bliver Energirensningen et meget kraftfuldt og personligt Ritual, som du ligefrem glæder dig til at udføre.

Røgelse til dine NyMåne- og FuldmåneRitualer

Brug gerne din smugde Stick og røgelse til at åbne op for dine NyMåne-manifestations- og FuldMåneRitualer. Brug røgelsen til at gøre dit space klar ved at slippe Energier, aktivere dine sanser, fokusere din opmærksomhed. At rydde op, smide ud og Energirense dit hjem før dine Ritualer, er så vigtig for at invitere nye krafter og positive Energier ind. Brug gerne et EnergiLys efter Energirensningen til at åbne op for de nye Energier, som du ønsker at tiltrække (både i dit hjem, men også for dig selv og de krystaller du bruger i dit Energiarbjde.

Hver røgelse/smudge stick er ca. 10 cm. lange. Den smukke og store muslingeskal (med ægte perler) følger med.

Du kan læse mere om de enkelte Smudge sticks/røgelser i beskrivelserne her.

Anna Nordica - Midgårdsvej 1 - 8881 Thorsø - Cvr.: 35623043

betalingskort

mobilepay

Salgsbetingelser | Cookiepolitik | Privatlivspolitik | Kontakt Anna Nordica

 

Alle informationer givet om krystaller, ædelsten, Energiarmbånd og Energiarbejde,
herunder lignende produkter, der kategoriseres med termen 'Energi-xxx'™
henviser alle til alternative, spirituelle, personlige og/eller religiøse praksisser og overbevisninger.
Alle informationer, vejledninger m.m. der gives og følges, er på eget ansvar.
Dette hverken skal, kan eller må erstatte terapeutisk,
psykologisk eller lægelig hjælp. Så skulle juraen vist vøre på plads.

 

© Copyright og ophavsret - tekst og billeder må ikke kopieres!

Alle billeder og tekster skrevet af Anna Nordica er originale og må ikke kopieres.

Hvis du kopierer tekst og/eller billeder uden Anna Nordicas tilladelse eller kreditering,
vil du først modtage en advarsel, hvor efter du har 24 timer til at fjerne det kopierede.
Hvis dette mod forventning ikke sker, vil modtager du en faktura for teksten
og/eller billederne og en hilsen fra min advokat.

Anna Nordica støttermiljøvenlig pakning    Webshopmærket - logo