LydHealing af krystaller – KRAFTFULD MUST-HAVE LydHealer med Mirakel tonen, Hjerte- og transformations-frekvensen (528hz)

DKK 299,00
Jeg ELSKER denne LydHealer! Den er simpelthen så utrolig aktiverende og effektiv til at bryde Energi-blokeringer!
GRATIS fragt!

Den her LydHealer er virkelig et kæmpe MUST-HAVE til dig, der ELSKER god EnergiRenset KrystalEnergi!

Ja, her får du virkelig et skønt og yderst effektivt EnergiRensnings-redskab til dine krystaller. Denne LydHealer er den 6. tone (eller frekvens) i Solfeggio sekvensen, der nok mest kendt som ’DNA Repair’, hjerte-, mirakel- og transformationsfrekvensen, nemlig 528hz. Med andre ord, er det både en vigtig og yderst KRAFTFULD frekvens til EnergiRensning af dine krystaller, dit hjem og dig selv – der bryder blokeringer, de uønskede, gamle og tunge Energier.

Denne LydHealer har en langt højere frekvens end den lave OM-Lydhealer, men den er lige så effektiv. For hvor OM-frekvensen breder sig fra den dybe ende af Energispektrummet, starter denne Lydhealer i midten af Energispektrummet. Uden at det skal blive for nørdet, så er der en forskel – der på hver sin måde opnår samme resultat: Super stærke, EnergiRensede og AKTIVE krystaller!

LydHealing af krystaller er virkelig en af de letteste metoder til EnergiRensning af krystaller, hvis du er nybegynder i krystalverdenen. Denne metode er nemlig 100% sikker at bruge til alle typer krystaller - du kan vitterligt ikke gøre det forkert! Metoden er også ret praktisk, da den ikke er afhængig af FuldMånen, og modsat den hellige røgelse, så kan du bruge din LydHealer igen og igen. LydHealeren er et fint, sikkert og effektivt alternativ til de andre EnergiRensnings metoder, men du kan sagtens kombinere dem.

LydHealing er særligt GENIALT hvis du har købt nye krystaller, og gerne vil i gang med arbejde med dem med det samme. Eller, hvis dine krystaller er blevet lidt sløve og uklare i deres Energi, kan LydHealeren aktivere og opfriske dem igen Den er også super praktisk hvis du har mange krystaller du vil EnergiRense på én gang, eller hvis har du mange forskellige krystaller i dit hjem eller i særlige KrystalGrids, kan du blot LydHeale dem med den, der hvor de står. Det er så smart og effektivt!

Sådan LydHealer du dine krystaller:

Du aktiverer LydHealeren ved at give et stød midt på dens side (du kan bruge et redskab af træ, din hånd eller andet til at aktivere med). Du vil tydeligt kunne mærke dens healende vibrationer i din hånd. Du kan holde krystallen, som du vil EnergiRense i den anden hånd og føre krystallen gennem vibrationerne ud for enden af LydHealeren. Lidt som en HealerStav. Du kan også have krystallerne liggende foran dig, og pege LydHealeren mod dem – husk at vende krystallerne, så de bliver healet fra alle deres sider – det er sådan du sikrer, at LydHealingen rammer hele krystalstrukturen. Mærk efter om KrystalEnergien føles klar og åben, så er din krystal EnergiRenset. Ja, du vil blive overrasket over hvor hurtigt LydHealing kan virke på dine krystaller!

Tip: Udover at bryde og transformere Energi-blokeringer, så er mirakel-frekvensen også helt fantastisk til skabe et nyt og aktivt EnergiFlow – ikke kun hos dine krystaller, men også i dit hjem og hos dig selv. Prøv bare at aktivere LydHealeren og hold den ind mod dit Hjertechakra! Ja, det er POWERFULDE sager! Brug gerne din LydHealer i alle rum i dit hjem, for at åbne op for ny Energi – især hvis du vil have nye krystaller til at ligge i rummet.

Har du et eller flere Energiarmbånd, som du har arbejdet med i lang tid, så vil jeg klart anbefale denne LydHealer til at EnergiRense dem med.

Chakra: Alle, virker aktiverende og stimulerende på hele dit Energisystem og i dit Energifelt.

Ja, her får du virkelig en kraftfuld og effektiv EnergiRenser til ALLE dine krystaller, Energiredskaber, dit hjem og til dig selv. Nyd endelig alt dens skønne healing, så ofte du kan!

Mirakel-frekvensen bliver din lige her!

Længde: 17 cm // Frekvens: 528hz. // Vægt: 70 g
Bemærk! Det er selve LydHealeren du får her – uden slagtøj. De fleste vil selv bestemme, hvad de aktiverer den med.

Anna Nordica - Midgårdsvej 1 - 8881 Thorsø - Cvr.: 35623043

betalingskort

mobilepay

Salgsbetingelser | Cookiepolitik | Privatlivspolitik | Kontakt Anna Nordica

 

Alle informationer givet om krystaller, ædelsten, Energiarmbånd og Energiarbejde,
herunder lignende produkter, der kategoriseres med termen 'Energi-xxx'™
henviser alle til alternative, spirituelle, personlige og/eller religiøse praksisser og overbevisninger.
Alle informationer, vejledninger m.m. der gives og følges, er på eget ansvar.
Dette hverken skal, kan eller må erstatte terapeutisk,
psykologisk eller lægelig hjælp. Så skulle juraen vist vøre på plads.

 

© Copyright og ophavsret - tekst og billeder må ikke kopieres!

Alle billeder og tekster skrevet af Anna Nordica er originale og må ikke kopieres.

Hvis du kopierer tekst og/eller billeder uden Anna Nordicas tilladelse eller kreditering,
vil du først modtage en advarsel, hvor efter du har 24 timer til at fjerne det kopierede.
Hvis dette mod forventning ikke sker, vil modtager du en faktura for teksten
og/eller billederne og en hilsen fra min advokat.

Anna Nordica støttermiljøvenlig pakning