Mincookies

Selenit

Selenit – den stærke og magiske LysEnergi

Selenit er virkelig en af de mest magiske og utrolige krystaller, som du vil ELSKE at have i din samling, i dit Energiarbejde eller som et Energicenter i dit hjem. Uanset hvilken Selenit-type fra Selenitfamilien du vælger, er der altid et rent overskud af styrke, healende kraft og Energi at hente.

Trods Selenits skrøbelige formation, så er de en af de mest effektive og kraftfulde POWER-krystaller, du kan forbinde dig med. Der er nemlig ingen grænser for hvor, hvornår eller hvordan du kan bruge dem. Personligt har jeg aldrig haft en eneste krystalhealingssession uden en masse af de høj-vibrationelle Selenit som katalysator.

Ja, der er forskel på Selenit. Den mest udbredte og kendte Selenit hedder Satin Spar Selenit - og så er der Selenit. Det er disse to forskellige typer Selenit jeg har valgt at præsentere dig for her, samt deres forskellige anvendelsesmuligheder, du let vil kunne bruge i dit Energiarbejde. Vil du læse mere om Selenits egenskaber finder du en hel beskrivelse her i KrystalGuiden

Selenits egenskaber og virkning

Selenits egenskaber er virkelig enestående. Begge Selenit udstråler en kraftfuld LysEnergi på hver deres specielle måde. Og ja, begge er nogle intense Energihealere der renser dit energifelt, dine krystaller og dit hjem for uønskede, tunge og gamle energier.

Satin Spar har en særlig healende og harmoniserende virkning. Især på dine følelser, da hun har en utrolig evne til at skabe bevægelse, flow og liv, der frigør dine blokeringer, såvel som negativ- og tung energi. Satin Spar fungerer derfor som en kraftig Energileder, der virkelig kan sætte skub i Energierne. Derfor er Satin Spar også et super must have for dit Energiarbejde.

Selenit er en af de stærkeste MesterHealere, der både arbejder i dybden og samtidig styrker din LivsEnergi. Hun er helt klart den mest specielle og intense at arbejde med af alle i Selenit-familien. Kort fortalt er hun en høj-vibrationel aktiverings-krystal, der giver dig adgang til nye aspekter, evner, erkendelser og en helt ny verden af muligheder. Hvor Satin Spars Energi er en frigørende bevægelse, er Selenits Energi stærkt illuminerende og forstærkende. Selenit er derfor oplagt bruge til bevidste livstransformationer, manifestationer og personlige Energiskift. Hendes kraft er ren, klar og yderst direkte.

Ja, disse to søstre er fortryllende at arbejde med – både hver for sig og sammen.

Selenits egenskaber i dit personlige Energiarbejde

Selenit og Satin Spar Selenit passer til alle, og stort set alle typer af Energiarbejde, ritualer og processer. Begge Selenit kan nemt kombineres med andre krystalenergier og Energiredskaber, både som primær- eller sekundær Energi.
Selenit er helt oplagt at arbejde med hvis du har en lav baseline-energi (en mere tung og jordbundet grundenergi), og gerne mere flow og højere frekvenser at forbinde dig med.

Feng shui krystal – Selenit i hjemmet

Selenit og Satin Spar er fremragende energikilder, der booster energien i hjemmet. Der er virkelig ingen begrænsninger for hvor de kan stå – dog vil jeg ikke anbefale Selenit i soveværelset, men derimod Satin Spar. Selenit kan sagtens komme til at ’larme’ for meget, da hun er så stærk i sin Energi. Satin Spar er langt mere stabiliserende, og derfor kan hun også bruges på børneværelset. Har du ’døde’ områder i hjemmet, som trænger til et ordentlig skud af nyt liv, så er et Satin Spar Selenit tårn et rigtig godt valg. Og skal du bruge noget der forstærker og åbner op for dit space er et stykke Selenit lige krystallen for dig.

Chakras: Selenit virker aktiverende, styrkende og healende på alle chakras – særligt dit 3. øje, kronechakra og opefter.

Alle mine Selenit og Selenit Satin Spar er minet hos små private i Norge, Indiana og Oklahoma (USA) - (hvilket er din sikkerhed mod overmining, som i eks. Marokko).

Selenit krystaller og Energiredskaber

Læs mere om Selenit i Krystalguiden – klik her!

OBS: Selenit har en lav Mohs-hårdhed, som betyder at den er ret porøs. Derfor skal du passe godt på den, især hvis du bruger den i nærheden af børn eller til dine børn. Selenit må ikke bruges direkte til krystalvand, krystaleliksir eller i krystalolier. Der kan forekomme små skader, ridser og mærker på din Selenit. Det er ret normalt, også på krystalstavenes spidser.

Anna Nordica - Midgårdsvej 1 - 8881 Thorsø - Cvr.: 35623043

betalingskort

mobilepay

Salgsbetingelser | Cookiepolitik | Privatlivspolitik | Kontakt Anna Nordica

 

Alle informationer givet om krystaller, ædelsten, Energiarmbånd og Energiarbejde,
herunder lignende produkter, der kategoriseres med termen 'Energi-xxx'™
henviser alle til alternative, spirituelle, personlige og/eller religiøse praksisser og overbevisninger.
Alle informationer, vejledninger m.m. der gives og følges, er på eget ansvar.
Dette hverken skal, kan eller må erstatte terapeutisk,
psykologisk eller lægelig hjælp. Så skulle juraen vist vøre på plads.

 

© Copyright og ophavsret - tekst og billeder må ikke kopieres!

Alle billeder og tekster skrevet af Anna Nordica er originale og må ikke kopieres.

Hvis du kopierer tekst og/eller billeder uden Anna Nordicas tilladelse eller kreditering,
vil du først modtage en advarsel, hvor efter du har 24 timer til at fjerne det kopierede.
Hvis dette mod forventning ikke sker, vil modtager du en faktura for teksten
og/eller billederne og en hilsen fra min advokat.

Anna Nordica støttermiljøvenlig pakning    Webshopmærket - logo