Satin Spar Selenit krystal – SKØN LysEnergi med fin Energispredning, når du eller dit barn sover!

DKK 99,00
En perfekt lille hjælper – to-go eller der hjemme!
GRATIS fragt!

Okay, du behøver ikke at sove for at bruge denne Satin Spar Selenit krystal, for hun har så utrolig mange anvendelsesmuligheder. Ja, hun er faktisk lidt af en praktisk KrystalEnergi-hjælper!

Tjek bare det her!

På grund af hendes fine form har denne Satin Spar Selenit krystal en helt vidunderlig og afbalanceret Energispredning. Ærligt, så ligger hun og stråler sin Energi ud i rummet! Dette gør hende oplagt at bruge på din krops Energicentre, altså chakras, hvor hun nemt kan ligge stabilt og lyse sin healende Energi ud. Prøv bare ligge hende på dit halschakra, og mærk hvad der sker (det er okay, hvis du får lidt kvalme til at starte med – der bliver nemlig løsnet godt op for dit halschakras EnergiFlow).

Har du en af Selenit krystalstavene, er hun helt perfekt at bruge sammen med Staven. Hold hende endelig i modsatte hånd end staven, eller hold hende op mod dit hjertechakra eller 3. øje mens du bruger Staven på eller omkring din krop. Ja, det BOOSTER LysEnergien helt vildt!!!

Du kan også lægge hende under din hovedpude om natten, så hendes kraftfulde LysEnergi kan beskytte og heale i de perioder, hvor du har brug for hendes styrke.

Og her kommer et af mine bedste tips til denne Satin Spar Selenit krystal:

Brug hende gerne til krystalhealing af især de helt små babyer, hvor krystalstaven er for stor. Du tager krystallen i hånden og kører den langsomt op og ned på ryggen, gerne når baby alligevel er oppe hos dig – tjek altid for reaktioner og vejrtrækningen (som gerne skulle blive mere rolig og afslappet).

Til de større børn er denne Satin Spar Selenit krystal en fantastisk sove-krystal. Mange kan bedst lide at hun ligger ved siden af dem på deres natbord (gerne i hovedhøjde). Hos nogle børn er det min erfaring at det er bedre hun ligger inde i pudebetrækket under selve hovedpuden. Husk at Selenit er skrøbelig og ikke må kommes i munden, så sørg for at sikkerheden ALTID er i orden). De fleste børn vil ofte opleve en mere harmonisk søvn, samt at de drømmer mere – uden at det forstyrrer dem.

Du kan også tage Satin Spar Krystallen med på tur, og bruge hende til at tanke dig selv op af hendes Lys – gerne i naturen. Bare at holde hende blidt i dine hænder, kan give dig en tiltrængt Energi-opkvikker og styrke til fortsætte dagens gøremål.

Og sådan kunne jeg give dig flere tips til denne skønne Satin Spar Selenit Krystal, but you get the point: HUN ER FANTASTISK!
Så skal hun være din, er det lige her!


Anna Nordica - Midgårdsvej 1 - 8881 Thorsø - Cvr.: 35623043

betalingskort

mobilepay

Salgsbetingelser | Cookiepolitik | Privatlivspolitik | Kontakt Anna Nordica

 

Alle informationer givet om krystaller, ædelsten, Energiarmbånd og Energiarbejde,
herunder lignende produkter, der kategoriseres med termen 'Energi-xxx'™
henviser alle til alternative, spirituelle, personlige og/eller religiøse praksisser og overbevisninger.
Alle informationer, vejledninger m.m. der gives og følges, er på eget ansvar.
Dette hverken skal, kan eller må erstatte terapeutisk,
psykologisk eller lægelig hjælp. Så skulle juraen vist vøre på plads.

 

© Copyright og ophavsret - tekst og billeder må ikke kopieres!

Alle billeder og tekster skrevet af Anna Nordica er originale og må ikke kopieres.

Hvis du kopierer tekst og/eller billeder uden Anna Nordicas tilladelse eller kreditering,
vil du først modtage en advarsel, hvor efter du har 24 timer til at fjerne det kopierede.
Hvis dette mod forventning ikke sker, vil modtager du en faktura for teksten
og/eller billederne og en hilsen fra min advokat.

Anna Nordica støttermiljøvenlig pakning