Calm Guidance – Dyb Grounding, freds- og tryghedsskaber, beroligende på stærke følelser og VIGTIG Energibeskytter!

DKK 299,00
Den FANTASTISKE Energihealer og Energibeskytter, som du vil elske!
GRATIS fragt!

Godt, jeg har lyttet til jer, og her er hun endelig! Ih, hvor har det været lidt af en proces, da hun er så svær at anskaffe i den helt rigtige kvalitet. Så Gudinderne må vide, at det er den helt perfekte timing, at jeg nu kan vise dig den yderst vigtige og KRAFTFULDE Calm Guidance.

Calm Guidances KrystalEnergi er nok en af de mest grundlæggende, og en af KrystalHealernes absolutte fortrukne Energier, når det kommer til den dybe KrystalHealing, stærk Energibeskyttelse og fantastisk Grounding. Derfor er hun også en af mine personlige FAVORITTER!

Calm Guidance er nemlig din Kraftfulde Energi-nødhjælp og -livredder, når du føler dig fanget i negative, alt for tunge og drænende Energier. Det er både når du føler dig nedtrykt, Energiforladt, forvirret eller ked af det (også selvom du ikke præcis ved, hvorfor du føler, som du gør). Hun er genial, når du vil heale gamle sår og minder, sorg, andres negative Energier eller når du er i en presset og stressende periode. Clam Guidance er også din hjælper, der beskytter og skaber ro, når din personlige Energi stritter i alle retninger, og du ikke kan holde dit fokus.

Calm Guidance er fantastisk til at bryde Energiblokeringer, gammel og fastlåst Energi, som holder dig tilbage. Hun er også oplagt at arbejde med, hvis du vil bryde med dine personlige negative tanke-, følelses- og handlemønstre, der strider imod din sande healing, klarhed og naturlige Energi.

Calm Guidance skaber ro, tryghed og afbalancerer de stærke Energier, når du har behov for at komme tilbage i dig selv, så du kan tænke klart igen.

Calm Guidance er fantastisk Groundene og giver dig jordforbindelse, og samtidig er hun en helt vidunderlig Guide, der med sin healende Kraft guider dig videre. Lyt til hende og hendes beskeder til dig!

Har du nemt ved at mærke andres Energier, og tage dem på dig, eller er du stærkt sansende eller særligt sensitiv, så er Calm Guidance virkelig et ’must have’ til at beskytte dig og din Energi.

Tip: Calm Guidance kan bruges ALTID. Du behøver ikke at være i en udfordrende periode eller proces for at nyde hendes utrolige egenskaber og effekt. Du kan blot bruge hende til at finde ro og fred i dig selv, især under meditationer eller før du skal sove. Har du nogen omkring dig, i din nærmeste familie, som er i en hård og udfordrende periode, så kan du med fordel bruge Calm Guidance til dig selv – især hvis det er dine børn. Brug endelig den hånd du har Calm Guidance på, til at kærligt berøre, ae eller massere nænsomt, for at videregive den healende KrystalEnergi. Calm Guidance er nemlig yderst gavmild med sin Energi, og spreder gerne sin Kraft fra dig til alle omkring dig, når du først har forbundet dig med hende.

Chakra: RodChakra og nedefter, men virker beroligende og harmoniserende på alle Chakra.

Så søger du en virkelig vigtig Energibeskytter og EnergiHealer, som altid har noget at tilbyde dig?

Ja, så er Calm Guidance absolut en af de bedste KrystalEnergier, du kan ønske dig i dit healende Energiarbejde!

Og hun bliver din lige her

Omkreds: 18 cm // Krystalstr.: 8 mm

Anna Nordica - Midgårdsvej 1 - 8881 Thorsø - Cvr.: 35623043

betalingskort

mobilepay

Salgsbetingelser | Cookiepolitik | Privatlivspolitik | Kontakt Anna Nordica

 

Alle informationer givet om krystaller, ædelsten, Energiarmbånd og Energiarbejde,
herunder lignende produkter, der kategoriseres med termen 'Energi-xxx'™
henviser alle til alternative, spirituelle, personlige og/eller religiøse praksisser og overbevisninger.
Alle informationer, vejledninger m.m. der gives og følges, er på eget ansvar.
Dette hverken skal, kan eller må erstatte terapeutisk,
psykologisk eller lægelig hjælp. Så skulle juraen vist vøre på plads.

 

© Copyright og ophavsret - tekst og billeder må ikke kopieres!

Alle billeder og tekster skrevet af Anna Nordica er originale og må ikke kopieres.

Hvis du kopierer tekst og/eller billeder uden Anna Nordicas tilladelse eller kreditering,
vil du først modtage en advarsel, hvor efter du har 24 timer til at fjerne det kopierede.
Hvis dette mod forventning ikke sker, vil modtager du en faktura for teksten
og/eller billederne og en hilsen fra min advokat.

Anna Nordica støttermiljøvenlig pakning