Den Lille HjerteHealer (Eksklusiv!) – Ny stærk følelsesmæssig harmonisering, HjerteHealing og spirituel frigørelse

DKK 222,00
Stærk følelses-nødhjælp mod HjerteEnergi-blokeringer.
GRATIS fragt!

HURRA! Nu er hun tilbage igen, og uha hvor hun dog været savnet, den vigtige Lille HjerteHealer. Det er samme KrystalEnergi som sidst, men denne gang skrues der virkelig op for hendes enorme og stærke HjerteHealing, da der ingen grounding er i her - kun ren nødhjælp til kærligheds- og HjerteEnergi-blokeringer, og alle de stærke følelser der følger med.

Dine følelser er dit bedste navigationssystem gennem livet. Men dit system kan være fuld af ’fejlslutninger’ og ubalancer, som kan vildlede dig, når de uhealede følelser og oplevelser ubevidst tager styringen.

INGEN går fri. Alle har oplevelser fra barn- og ungdommen, der forstyrrer og ’sidder fast’, som gammel og stagneret Energi. Ja, det kan også være lige nu du oplever en vanvittig følelsesmæssig hård periode, der er ved at blæse dig omkuld.

I Energiarbejde kan disse oplevelser og følelser sætte sig som Energiblokeringer. De er ofte de største forhindringer for at opnå de tilstande du ønsker, såvel som din evne til at manifestere, samt din videre spirituelle og personlige udvikling.

Den Lille HjerteHealer er derfor til dig, der vil arbejde med at heale negative oplevelser og følelser, så du endelig kan blive fri af styringen fra gamle sår og ar på sjælen. Hun er til dig, der modigt vil arbejde dig igennem stærke følelser af vrede, sorg, jalousi og skam, så du kan stå stærk, autentisk og sårbart frem i dit sande Lys.

Den Lille HjerteHealer er også til dig, som vil åbne dig op for kærlighed, tillid og intimitet ved at give dig selv tid og plads til at heale din HjerteEnergi. Hun er til dig, der har givet mere kærlighed end du har modtaget – og nu er det din tur!

Med Den Lille HjerteHealer får du et skønt Energiarmbånd, der skal hjælpe dig helt igennem din healings- og følelsesmæssige frigørelsesproces. Hendes Energi er stærk, men lige så mild, kærlig og beroligende, når de følelsesmæssige bølger går højt. Her er plads til ALLE følelser og sandheder, uanset hvordan du udtrykker dem.

Den Lille HjerteHealer kan også kombineres med alle Energiarmbånd (særligt Det Kærlige Manifest, Abundance, RisingEnergy og hun er helt genial med SolGudinden).

Chakra: Primært Hjertechakra, men i denne version er hun også stimulerende og aktiverende på dit 3. øje og dit Krone Chakra.

Så står du lige nu i ’orkanens øje’ eller ved du at der er gamle følelser, der forstyrrer dit følelsesmæssige navigations-system?

Ja, så bliver Den Lille HjerteHealer din lige her.

Omkreds: 18 cm

Krystalstr.: 3-4 mm


Anna Nordica - Midgårdsvej 1 - 8881 Thorsø - Cvr.: 35623043

betalingskort

mobilepay

Salgsbetingelser | Cookiepolitik | Privatlivspolitik | Kontakt Anna Nordica

 

Alle informationer givet om krystaller, ædelsten, Energiarmbånd og Energiarbejde,
herunder lignende produkter, der kategoriseres med termen 'Energi-xxx'™
henviser alle til alternative, spirituelle, personlige og/eller religiøse praksisser og overbevisninger.
Alle informationer, vejledninger m.m. der gives og følges, er på eget ansvar.
Dette hverken skal, kan eller må erstatte terapeutisk,
psykologisk eller lægelig hjælp. Så skulle juraen vist vøre på plads.

 

© Copyright og ophavsret - tekst og billeder må ikke kopieres!

Alle billeder og tekster skrevet af Anna Nordica er originale og må ikke kopieres.

Hvis du kopierer tekst og/eller billeder uden Anna Nordicas tilladelse eller kreditering,
vil du først modtage en advarsel, hvor efter du har 24 timer til at fjerne det kopierede.
Hvis dette mod forventning ikke sker, vil modtager du en faktura for teksten
og/eller billederne og en hilsen fra min advokat.