Divine Wisdom (EKSKLUSIV!) – KRAFTFULD Visions- og SpirituelGuide, GaiaEnergi og ny HjertePower!

DKK 369,00
Oplev den mest kraftfulde Guides Energi, Kraft og Healing!
GRATIS fragt!

WAUW!

Jeg kan slet ikke beskrive, hvor stolt jeg er over, at kunne præsentere dig for den eventyrlige og magiske Divine Wisdom.

Ja, når det kommer til de særlige og yderst specielle KrystalEnergier, så er hende her bestemt i KrystalHealernes top 5. Især min dygtige Mester elsker at fortælle hvordan det netop var denne KrystalEnergi, der vækkede ham, og gav ham en af hans største og mest betydningsfulde spirituelle oplevelser. Så fantastisk!

Divine Wisdoms forunderlige, mystiske og KRAFTFULDE KrystalEnergi, har nemlig altid haft en helt særlig status. Hun er nemlig både en utrolig Healer, der giver POWER-Energi fra hjertet, og en stærk visions- og Spirituel Guide. Faktisk er der SÅ mange aspekter af hendes Energi og Kraft, at jeg kunne fortælle dig om hende i timevis. Den vigtigste pointe ville være, at dét hun tilbyder dig, er DYBT personligt. Uanset hvilke af hendes vidunderlige kvaliteter, der viser sig stærkest for dig, er det kun til dig – til din særlige healingsproces, personlige ekspansion og spirituelle udvikling.

Hvad end du oplever med hende, så skal du vide at det er betydningsfuldt, og at hun støtter og Guider dig hele vejen. For de fleste er hendes Energi som en oplevelse, der viser sig som intuitive visioner, pludselige klarheder, drømme i vågen tilstand og meningsfulde aha-oplevelser. Her er det så utroligt vigtigt, at du holder dig åben og modtagelig – det nemlig sådan hun Guider, deler visdom og sender budskaber til dig.

Her vil jeg normalt skrive, hvem der helt oplagt kan bruge Divine Wisdom, og hvilke temaer KrystalEnergien kan styrke og støtte dig i. Men Divine Wisdom er så speciel, at hun nok skal kalde og trække i dig, hvis hun har noget at tilbyde dig. Ja, det er virkelig hende der Guider, også her. Så kan du mærke noget, en tiltrækning eller en fin Energi-forbindelse, er I bestemt for hinanden.

Tip: Et andet særligt aspekt ved Divine Wisdoms KrystalEnergi er hendes forbindelse til GaiaEnergien. Denne hjertelige jord-forbindelse kan ofte opleves som en naturlig rytme, bølger eller en puls, der især under meditationer eller visualiseringer, er enormt healende, balancerende og harmoniserende. Lad dig endelig flyde med og nyd den stærke Kraft, du bliver omgivet af.
Er du i en hård og forvirrende periode, hvor du virkelig har brug for ekstra støtte, kærlig omsorg og visdom, så er netop dette aspekt vigtigt.

Jeg vil varmt anbefale at du bruger Divine Wisdom alene, altså uden andre Energiarmbånd, til du har god forbindelse til hendes Energi. Tro mig, du er ikke i tvivl, når det sker. Herefter kan du sagtens bruge hende sammen med andre KrystalEnergier.

Chakra: Hjertechakra, 3. øje og KroneChakra

Så hvis du mærker den vidunderlige og kraftfulde Divine Wisdom kalde på dig, så bliver hun din lige her!

Omkreds: 18 cm

Krystalstr.: 6 mm


Anna Nordica - Midgårdsvej 1 - 8881 Thorsø - Cvr.: 35623043

betalingskort

mobilepay

Salgsbetingelser | Cookiepolitik | Privatlivspolitik | Kontakt Anna Nordica

 

Alle informationer givet om krystaller, ædelsten, Energiarmbånd og Energiarbejde,
herunder lignende produkter, der kategoriseres med termen 'Energi-xxx'™
henviser alle til alternative, spirituelle, personlige og/eller religiøse praksisser og overbevisninger.
Alle informationer, vejledninger m.m. der gives og følges, er på eget ansvar.
Dette hverken skal, kan eller må erstatte terapeutisk,
psykologisk eller lægelig hjælp. Så skulle juraen vist vøre på plads.

 

© Copyright og ophavsret - tekst og billeder må ikke kopieres!

Alle billeder og tekster skrevet af Anna Nordica er originale og må ikke kopieres.

Hvis du kopierer tekst og/eller billeder uden Anna Nordicas tilladelse eller kreditering,
vil du først modtage en advarsel, hvor efter du har 24 timer til at fjerne det kopierede.
Hvis dette mod forventning ikke sker, vil modtager du en faktura for teksten
og/eller billederne og en hilsen fra min advokat.