Den Lille Beskytter (Ny Version med fokus på HjerteEnergi!) – STÆRK Energibeskyttelse og Grounding med masser af ny POWER, Kraft, Mod og STYRKE!

DKK 199,00
En ’must have’ hjælp til dig der er Energi-sensitiv, udfordret og stærkt sansende.
GRATIS fragt!

Godt, nu er det igen tid til en ny KRAFTFULD version af Den Lille Beskytter! Og hold nu fast, for denne gang får du både den gode stærke EnergiBeskyttelse og Grounding, som du kender, men samtidig får du også en helt utrolig POWER-Energi at trække på. Det er virkelig nu du skal stå stærkt, have modet til at blive i dig selv, skabe jordforbindelse og Kraft til at stå imod, selv gennem alt det kaos, der larmer lige nu.

Ja, denne Lille Beskytter handler om EnergiBeskyttelse og Groundig, men også om at genoprette din personlige styrke, din hjerte-POWER og dit mod. Disse egenskaber er måske vigtigere end nogensinde, især for dig som er igennem en hård og udfordrende periode, der dræner dig følelsesmæssigt.

Denne styrkende Energibeskyttelse er også et kæmpe MUST for dig, der er sensitiv og stærkt sansende overfor kraftfulde Energier. Hun er nemlig til dig, der søger en GENIAL hjælper til at beskytte og grounde dig, når negative og udfordrende Energier trækker i dig. Eller, til Energibeskyttelse fra andres Energier, som klistrer og smitter af på dig – ork ja, du kender det godt.

Den Lille Beskytter er lige præcis dét, en lille Energibeskyttende medhjælper, som kan hjælpe dig med at holde jordforbindelsen og samtidig stå stærkt i dig selv, når tunge Energier sender dig til tælling. Det er så drænene, frustrerende og tungt! Men hun hjælper dig med at rejse dig igen med fornyet styrke, selvom der er fuld knald på!

Denne version er nemlig særlig interessant da hun også er styrkende og stimulerende for fornyet kraft! Ja, med sin naturlige kombination af beskyttende grounding, jeg-styrkelse og POWER-Energi er hun virkelig et 2 i 1-Energiarmbånd.

Du kan sagtens bruge hende alene, men også sammen med andre groundende og Energibeskyttende Energiarmbånd, for en ekstra stærk virkning, når der skal mere kraft til. Det er virkelig en fantastisk nødhjælp til os, der mærker Energier så kraftigt.

Brug endelig Den Lille Beskytter, som en aktiv del af dit groundings- og healingsarbejde – faktisk så meget du overhovedet lyster. Hun skal nok biddrage alt hvad hun kan, så du kan føle dig tryg og sikker, selv når bølgerne går højt omkring dig.

Den Lille Beskytter skal hjælpe dig med at tage toppen af de Energier, så du kan holde fokus, slappe af og være i nuet.

TIP: Denne lille Energibeskytter reflekterer gylden, grøn og pink HjerteEnergi, der er så oplagt til dig, der har behov for en ekstra god Energi til arbejde med dine følelser. Her vil hun være en helt særlig støtte, der harmoniserer og giver overskud til at heale selv gamle og tunge følelser! Du kan sagtens kombinere hende med andre HjerteEnergier, for at give dig selv mere styrke at trække på.

Chakra: RodChakra, Solar Plexus og HjerteChakra, men virker balancerende og styrkende på hele dit EnergiSystem

Så skal Den Lille Beskytter være din?

Ja, så får du hende lige her

Omkreds: 18 cm // Krystalstr.: 4-5 mm

Anna Nordica - Midgårdsvej 1 - 8881 Thorsø - Cvr.: 35623043

betalingskort

mobilepay

Salgsbetingelser | Cookiepolitik | Privatlivspolitik | Kontakt Anna Nordica

 

Alle informationer givet om krystaller, ædelsten, Energiarmbånd og Energiarbejde,
herunder lignende produkter, der kategoriseres med termen 'Energi-xxx'™
henviser alle til alternative, spirituelle, personlige og/eller religiøse praksisser og overbevisninger.
Alle informationer, vejledninger m.m. der gives og følges, er på eget ansvar.
Dette hverken skal, kan eller må erstatte terapeutisk,
psykologisk eller lægelig hjælp. Så skulle juraen vist vøre på plads.

 

© Copyright og ophavsret - tekst og billeder må ikke kopieres!

Alle billeder og tekster skrevet af Anna Nordica er originale og må ikke kopieres.

Hvis du kopierer tekst og/eller billeder uden Anna Nordicas tilladelse eller kreditering,
vil du først modtage en advarsel, hvor efter du har 24 timer til at fjerne det kopierede.
Hvis dette mod forventning ikke sker, vil modtager du en faktura for teksten
og/eller billederne og en hilsen fra min advokat.

Anna Nordica støttermiljøvenlig pakning    Webshopmærket - logo